Ligi şimdiden domine etmişsin.Ofansif anlamda takım oldukça başarılı gözüküyor.Niye hiç adam satmadın onu anlamadımWisla'yıda, Brodeaux-Ajax eşleşmesinide geçebilicek durumdasın.Biraz şanslı bi kurayla, biraz azimle neden final oynamayasın?
Kevin Thompson -oynadığın taktiğe göre- nokta transfer olmuş, benim çok beğendiğim bir oyuncu.Jo'yu Lokomotiv kariyerimde oynatmıştım.Gol krallığına ulaşmıştı.Baros'u hiç oynatmadığım için bilmiyorum ama Dzeko,Milevskyi gibi bi üst kalibre forvet almayı düşünmüyosan bonservisini alıp, Baros'u gönderebilirsin.Sanırım Elano iyileştiğinde Amc'de kullanıyorsun?Ve illaki 2 stoperÖmer-Serdar ikilisini alabilirsen ne alâ.Hem kontenjan, hemde kalite açısından doğru transfer yapmış olursun.Birde kaleci.
Sezon sonu yapacağın transferlerin ardından durumunu tekrar görmek isterim.
Bence Ramos göbekte sıkıntı çıkarabilir.Sağ bekte kalsın derim.Albiol'un yerine Chiellini-Vidic-Mexes-Bassong'dan birini alırsan defans hattın daha kaliteli olur diye düşünüyorum.Xabi Alonso-De Rossi ikilisi müthiş olmuş.Bu takıma yakışacak en iyi forvet Torres'dir.Olmadı Agüero-Villa ikilisinden birini alırdım senin yerinde olsam.Ligde gayet güzel gidiyosun.Şl'de yarı finalden altını başarısızlık sayarım senin için
Çokda iyi bi kadro kuramamışsın.Semih,Özer,Krivets bu takımın 11 oyuncuları değil bence.Özer benim rotasyın oyuncumdu.Buonanotte'yi Amcde Inside Forward olarak oynatmanı öneririm.Otamendi'yi hiç almayıp Ömer'i kullansan olurdu.Yedek bırakarak harcama bu çocuğu yahu
Bari Lugano'yu sat.Mehmet Topuz isteklerini karşılayabilirmi o mevkide, soru işareti.Topuz'u Amrye alıp Krivetsi sola Buonanotteyi Amcye çekip Emre Belözoğlunu Mcye koyarsan daha kollektif bi takım oluşturmuş olursun diye düşünüyorum
Kaliteli yabancı bi forvet şart bu takıma.Hadi Şl'de bi yarı final yapta göğsümüzü kabart
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Verdiğin tavsiyelere uyacağım çok teşekkür ederim.. Oyuncu satmaya çalıştım ancak istediğim fiyatlara bir türlü pazarlayamadımThomson gerçekten çok iyi oldu ve Jo'yu alıp Baros'u satıp yerine 2 tane sağlam yedek forvet almayı düşünüyorum 1i yerli olmak kaydıyla.. Elano AMC oynuyor ama onu sezon sonu gönderip daha iyi bir oyuncu almayı düşünüyorum. O 2 stoperi de almaya çalışacağım kaleci olarak da Sinan Bolat'ı düşünüyorum teşekkürler yorumlar için
Kadrom bu. 48 ay taksit olayı ile yaptım bu transferleri. 2010 haziran ayı içinde Neymarı bağlamıştım. Ama her yeni açtıpım oyunda olduğu gibi hiç bir şekilde bir başarım mevcut değil.
Bu oyunu cm 2002-2003 den beri oynuyorum. yani teknik-taktik, antreman olaylarının önemi o senelerden beri mevcut ama bu sene şu oyunda hiç bir şekilde ne kariyer yapabildim ne adam akıllı 1 sezon geçirebildim.
10 dakka önce catania deplasmanında çıktım ki denemediğim taktik kalmadı. sağ kanat sol kanat ters ayak düz ayak, 4-2-3-1, klasik 4-4-2, 4-1-2-1-2... çok tutan,revaşta olan "hafif bug lu" diyebiliceğimiz taktiklerle hiç ilgilenmedim.
ligde 11. sıraya takıldım. catania maçı ile 28 maçta 9 g, 9b, 10 mağlubiyet aldım. 30 attım 28 yedim. yalnız oyuna başlarken ilk transfer sezonu butcesı seçenğini kapadım. free den 3 kişi aldım. ocak transferleri;
son cataina maçı; adamların kaleme sanırım 3 şutu var. ilk yarı 1-0 öne geçiyorum 2. yarı ceza sahası dısından gelişne bi şut 1-1. maçın ilk ve tek arapası 1-2. son 85 de 35 metreden serbest vuruş 1-3. bu ochoa da nasıl kaleci anlamış değilim istisnai kurtarıslar dısında her topu ıcerı aldı ki kalecı antrenorlerım zubızaretta ve ismini hatırlamadığım 19 29 ozelıklı 2 kişi.
son genoa macını yenı gelen tek. dir. ile oynanmış 3-1 almışlar. onun harıcınde ki lig karnem şu şekilde;
oyunu ilk aldığımda newcastle ile başlamıştım 10.1 de süper bi kariyer olarak dvm edıyodu ta ki crash dump olayına kadar. onu hallettik 10.2 ye geçtik everton ile başladım yine sampdoria kaderiyle aynı olaylar-kovuldum-. manchester city i aldım olağanüstü transferlerle. orda da 5. sıraya takılıp kaldık saçma sapan uzaktan goller ve yine sampdoria kaderi-kovuldum- fenerbahçeye geçtim ilk sezonumu tamamladım 2. sezon harmony olayı uyuşmazlıklar ve aynı anlattıklarım ordada devam etti.-oyunu sildim-. uzun bi süre oynamadım 10.3 e kadar. kurdum yine başladım sampdoria ile.. olay meydanda.
kimi arkadaşlar karşı karşıya cok gol den yakınıyor okuyorum yorumları. ya onların patch inde bişey var yada ben bu oyunu bu kadar sene yanlış kavramışım
benimde "ligdeki durum" um bu şekilde beyler. her türlü yoruma görüşe açığım diycem ama ne değişir bilemem. bu sene crush dump ve bu tarz şeyler nedeniyle tamamen soğudum. en iyi fm serisi sanırım fm 2008- 2. ve 3. patchi. inanılmaz zevk veren bi seneydi kanatimce.
uzun oldu kusura bakmayın ama gecenin 3 ünde tüm derdim bu oldu![]()
Öncelikle kovulmana üzüldümBu seride başıma gelmedi çok şükür.Geçen seride bikaç kez yaşamıştım bende ve inan bana bunun tek sebebi sabit bir taktiğinin olmayışı.Onu mu deniyim, bunu mu oynayayım derken bi bakmışsın koyuyorlar kapının önüne
Sampdoria gibi bi takım için gerçekten başarısız bi sezon geçirmişsin.Öncelikle yeni menajer ekleyerek Sampdoria ile yeniden devam etmeni öneririm.Bu kendine olan güvenini kazanman ve oyuna yeniden bağlanman açısından önemli çünkü.
Taylor, Fellaini, Adriano iyi transferler, Adriano'nun İtalyanca bilmeside kadro uyumu açısından avantajlı.Gerçi Pazzini'yi satmayabilirmişsin.D'Alessandro, Deniz, İnzaghi gereksiz transferler olmuş.
Oynadığın maçlar incelendiğinde çok net bişey çarpıyor insanın gözüne, gol sıkıntısı.29 lig maçında sadece 29 gol atmışsın ki buda maç başına 1 gol demek ve bence başarısızlığındaki ana sebep bu.
Şuan elindeki kadroya uygun olacak sistem bence 4-4-1-1 olur.Göbekte Palompo-Fellaini.Sağda Ninis-Solda Ziegler.Amc de Inside Forward rolüyle Cassano, ileride de Adriano.
Ama sana derimki oyunu sil, en baştan kur 10.0 devam et ben gibiYoksa bahsettiğin bu uzaktan şut saçmalıklarını, kaleni bulan 2 şutun 2 sininde gol olması gibi haksızlıklara daha çok maruz kalırsın
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
En çok zevk aldığım kariyerimdeki kadromu paylaşayım.Baya maceralı geçti , 3.sezonda 6.takımımdayım
.Milli takım olarak Cezayir'i çalıştırıyorum
.Milan'dan istifa edip 1 günlük AZ deneyişimden sonra Sparta Rotterdam ile küme düştük , çok büyük rakipleri yenmemize rağmen kolay maçlarda takıldık .Dünya Kupası için Sparta'dan istifa ettim,biraz da şansla final oynadık . Vicenza ile 1 günlük denemeden sonra yarı transfer dönemine kadar bekledim , Fiorentina'nın başına geçtim.Sene sonu UEFA'ya katılamamız sebebiyle istifa ettim,Werder'in teknik adamı Fio'ya gitmiş onlarda beni getirdiler takımın başına
.
Kadrom bu , CLde başarı bekliyorum takımdan .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kartalspor takımım şu anda. Süper Lig'e çıktık ilk sezonda
İlk sezon hiç bütçe vermedi yönetim ve maaş bütçesinin de üstndeydik. birkaç gereksiz adamı yolladım.
Serhat Akın ve Erhan Albayrak gibi tecrübeli oyuncuları kadroma kattım serbest transferden. bir de Ousmane Sarr adından 22 yaşında bir Senegalli vardı boşta onu da kaptım. Maurituslu Ragaven adında bir oyuncu alıp orta sahayı güçlendirdim.
Başarıda en büyük pay Galatasaray'dan kiraladığım Berkin, Emre Çolak, Cem Sultan; Beşiktaş'tan kiraladığım Cumali Bişi; ve Anadolu kulüplerinden bir kaç genç oyuncu Eren Albayrak, Hüsnü Başkurt gibi. İlk yarıyı 2. sırada bitirdik ama ikinci yarı üst üste 7 maçtan galibiyetle ayrılamadık. Play-Off şansımız son haftaya kadar sürdü. Son hafta Rize 55, Ordu 55 Kartal 54 gibi bir puan durumu vardı ve Rize-Ordu maçı oynanacaktı. Yani son maçı kazanmam yetecektiKazandık ve play-off'a kaldık. Orada Bolu, Samsun ve Altay'ı geçerek süper lige adımızı yazdırdık
Cem Sultan 30 gol atarken, Emre Çolak 15 Berkin 11 asist yaptı.
Türkiye Kupasından 2.turda Eyüpspor'a kaybederek elendik ve lige konsantre olduk sadece.
2.sezon sınırları zorlayarak taksitle Jonas adında bir brezilyalı forvet aldım. Çok iyi top taşıyor.
görünmeyen özellikler: teknik 16, work rate 14.
Transferler:
Fernando da ocak ayında takıma katılacak:
Uploaded with ImageShack.us
Sağlam bir orta saha oyuncusu.
Süper ligde ilk maç G.Antep'i 2-0 yendik sahamızda. Sonra İBB'ye 1-0, Trabzon'a 3-1 yenildik. Kasımpaşayla 0-0 berabere kaldık.
Ligde 4.hafta sonunda 4 puanla 10.sıradayız. Heyecanlı bir lig olacak. Düşmezsek süper olacak
İlk 11imiz:
Uploaded with ImageShack.us
Koymayın şu Bank Asya kariyerlerini oynayasım geliyor kardeşim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kadron bence iyi bi kadro kardeşim2.Sene transferlerin fena değil TSL'ye yeni çıkan bir takım için
Yalnız Caner Celep'i oynatmadım ama Emre Çolak bana kalırsa gayet faydalı bir oyuncu ve Caner'in yerine oynatırsan gayet iyi olur bence
Ousmane Sarr'ı bende keşfetmiştim Karabükspor'da adam gayet iyi bir oyuncu ve hem genç hem kaliteli yanında da Hürriyet var onların ikisi böyle bi takımda büyük işler başarırlar
![]()
Hocam Oğuz Dağlaroğluyla gitmez..
Arkadaşlar bir sorum olacak Jo'yu komple forvet olarak mı,uç forvet olarak mı,hedef adam olarak mı oynatmalıyım tam verim alabilmek için yardımcı olursanız sevinirim..
Jo ilk hedef adam maçında önemli pozisyonları harcayarak 5.9 puan aldıŞaka bir yana daha çok pozisyona girmeye başladı Jo
Devre arasından sonraki ilk maçtan sonra Fenerbahçe'ye 1-0 kaybederek namağlup unvanımızı yitirdik. Şuanki puan durumu :
Oynadığımız maçlar:
Devre arasında gelen ve giden oyuncular :
Sezon sonunda gelecek parayla Jo'nun bonservisini almayı düşünüyorum.. Baros,Kewell,-ne kadar üst düzey performans gösterse de- Elano,Sabri'yi satıp yerlerine onların bir gömlek üstü oyuncular almayı düşünüyorum..
Yorumlar için teşekkürler. Genç oyuncuları kiralayamadım maalesef. Hep kiralama bedeli istediler. 100Bin Avro paramız vardı
Devre arası müthiş bir transfer bana göre:
İlk yarı puan durumu:
Kalite sorunumuz var. Devre arasında sağ bek, ön libero ve kanatlara takviye yaptık. Emre Çolak da Buca'ya kiralandı kapamadık![]()
Arkadaşlar Çok Zevk Aldığım ve Şu an Devam eden kariyerimi paylaşmak istedimTakımımız Panathinaikos ve takım beklediğimden iyi çıktı
Çok büyük takımları devirdik ligte Avrupa'da coştu tabi doğru oyuncular ve taktiğinde bunda etkisi fazla diyebilirim
İşte Fikstürümüzle Paylaşalım
Ş.Liginde önce Sivasspor'u eledik sonra görüldüğü gibi A.Madrid'i 2 maçtada devirerek gruplara kaldık.Şu fikstürde gördüğümüz üzere 26 maçta sadece 3 mağlubiyet alarak müthiş bir seri yakaladık.Galibiyet fazlalığı da dikkat çekiyor
Ve Bu Sonuçlardan Sonra Ligte ve Avrupa'da İnanılmaz başarılarımız devam etti
Ligte
Avrupa'da
Bu arada rakibimiz çok ballı bi şekilde Porto oldu
İşin İlginci Bu Başarımızın Tamamı Transfersiz GerçekleştiAma devre arası birkaç oyuncu satıp 2-3 iyi oyuncu almayı planlıyorum
Bu arada herkese tavsiye ederimYunanistan Ligi mükemmel zevkli bir lig alın bi takım keyfinize bakın gerçekten müthiş bir lig hemde farklı bir lig
Her türlü öneri ve eleştiriye açığım
Bu arada belirteyim istediğim şekil oyuncular şunlar;
-Bir MC(İleri Uç Oyun Kurucusu Olacak)
-Bir Forvet(Uç Forvet Görevinde)
-Bir Stoper
Gerçekten çok başarılı bir yönetim göstermişsin, Rubin mağlubiyeti hariç tüm herşey muhteşem adeta
MC olarak Eden Hazard'ı veya Matic'i öneririm..
Stoper olarak da alabiliyorsan Serdar Taşçı'yı öneririm ancak Stuttgart çok zor bırakıyor,Reginuissen(yanlış yazmış olabilirim Schalke'de oynuyor) de gelecek vaadeden bir stoper,oyun kurucu stoper olarak da Michael Jakobsen'ı öneririm başarılar
Teşekkür ederim kardeşimÖnerilerine bakacağım para bol şu an 9-10 Mn€ Para var ama Serdar Taşçı çok zor kaç para isterler bilemiyorum valla
Yttetgard'ı aldım öncelikle ama önerilerinden birini daha alacağım çünkü Yttetgard Avrupa'da yetersiz kalacak bana kalırsa
Hazard'da Avrupa'da oynadığı için büyük ihtimal Matic'e bakarım
![]()
Bu arada bi sağ açıkta önerebilirseniz çok makbul geçecek![]()
Eminim bir açıklaman vardır ama Mate Simao'yu oynatmamana çok şaşırdım öncelikle bunu belirtiyimBenim çok beğendiğim bir oyuncu.Oyun kurucu mevkiine adam alırsan yanında Ninis'i oynattığın taktirde defansif açıdan zaaf yaşayabilirsin.Sanırım Ninis'i Amrye çekip, Ninis'in bulunduğu bölgeye almayı düşünüyorsun.
Gruplardan şanslı bi şekilde çıkmışsın ayrıca Porto'yu hafife almannı tavsiye etmem.Ligi her türlü domine edeceğin için bence Avrupaya endeksli bi kadro kur."Çok büyük takımları devirdik ligte" demişsin de yahu bi Olympiakos birazcıkta AEK var seni zorlıcak uçma bu kadar
Paathinaikos kariyeri çok zevkli olabilir ama, Yunan Ligi, Yunan takımı, Yunanistan... bunların hepsi bir araya gelince benim için fazla antipatik bir anlamla doluveriyor cümleler.![]()
Şimdi Mate Simao'yu oynatıyorum ama Gilberto Silva o bölgede daha iyi iş gördüğü için ara ara oynatıyorumNinis'i AMR oynatıyorum ve MC oynayan+İleri Uç Oyun Kurucu bir oyuncunun eksikliğini çekiyorum.Ninis'i o göreve getirdiğimde de goller peşi sıra geliyo
(Biz yiyoruz o golleri
)
Gruptan şans değilde taktiksel bilgim sayesinde çıktık desem yeridirtesadüf 1 kere olur ama A.Madrid'i iki kez Sevilla'yı 2 kez yenmek bana kalırsa tesadüf değil biraz bilgi ve tecrübe de gerektiren bir iş
Kabul edersinki böyle büyük takımları içerde dışarda yenmek heleki onlara göre daha kötü diyebileceğimiz bir kadro ile çok zordur şans her zaman insanın yanında olmayabilir bence
![]()
Yalnız belirteyim oyunu açtığım vakit bende senin gibi düşünüyordum AEK Olympiakos maçlarını alır şampiyon olurum diye ama PAOK Olympiakos'a 5 gol birden attı ki ben o kadar atabilmiş değilim,daha sonra Giannina,Aris vs.takımlar adamı fena zorluyorlar beklediğimden sağlam takımlar var bu ligte
Yunanistan antipatik olabilir ama ben işe futbol yönünden baktığım için çok problem olmuyor
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Oyunumda herhangi bir hile kullanmadım.Genie scout olsun editör olsun hiç bir şeye dokunmadım.Arkadaşımla ortak kariyer açtık.İşsiz başladık ve ulusal yaptık.Ankaraspor bana gel dedi ve gittim.Yapabildigimin en iyisini yaptım ama benimde kafam karıştı.Transfere 7.5 m harcadım.Arkadaşlarım hile kullandıgımı söyledi ama şerefim ve namusum üzerine yemin ederimki böyle bir şey kullanmadım.Belki 300k nın 48 ay taksitlisi olarak 10k felan aldıysa olabilir ama innanın bende nasıl oldu bilmiyorum.Transferlerim 48 ay taksitlidir.Taktigim ilk sene düşmemek için biraz defansif.Varsa böyle yap daha iyi olur dediginiz sevinirim.Ligin ilk maçında antalyaya 2-1 yenildim bu arada.
Bu arada hala inanmam diyenlere her şekil kanıt sunabilirim.
rezgelmez hamachi adı
151515 şifresi bu hamachimiz.Gelip bakabilirsiniz oyunuma
Team wiewer la da kontrol edebilirsiniz.
Hani bu kadar savunmamım sebebi transferlerim konusu.Neyse size bıraktım yorumu...
![]()
bu bişi deil ankarasporla ilk sene linderot nonda viduka ball gibi adamları alıp çift kupalı şampiyon oldumondan sonrada fm ye ara verdim 1 haftadır oynamıyorum.
Linderoth ve Nonda için çok ugraştım ama gelmek istemediler.Leandro dominigues de maaş farkıyla kaptırdık
Bu kariyerim çok zevkli ve bir o kadar da ilginç geçti...İlk sezonumda Leeds ile Coca Cola Lig 1 'i rahat kazandım fakat asıl bomba olansa FA Cup'ta Final oynamamdı.Bu sayede championship'te oynarken aynı zamanda EURO Cup'ta mücadele ediyordum.Bu sayede takıma hayati değerdeki oyuncum olan Eder'i transfer etmeyi başardım.Kendisinin insanlık dışı performansı olmuştur klüpte.
2. sezonumda Championshipte özellikle EURO Cup'ta oynamanın avantajıyla transfer ettiğim Eder sayesinde hem ligi domine ettim hemde Avrupada başarılı bir sezon geçirdim.Özellikle grup maçları muhteşemdi...
Championship'te sezon ortasında klüp satışı yapıldı. 300 gün sürdü.bu arada transfere ambargo geldi. Oyunu bırakmayı bile ciddi ciddi düşündüm.Bu kadarda olmaz dedim. Premier Lig de sezon ortasında ambargo kalktı ve bende oyunculara saldırdım.Ligi çok iyi bir yerde bitirdim.
4. sezon transferlerimi yaptım ve yeni sezona başladım.İlk maçta Tothenham bizi mahvetti o apayrı bi konuArtık bu sene Euro Cup'a katılırız tekrar
Bu arada muhteşem adam Eder...( Tüm sezon gollerini nereden görebilirim?Kupalarda attığı goller?Özellikle geçmiş sezonlardakileri görme şansım var mı? O zaman SS almamıştım)
![]()