Kadrom bu. 48 ay taksit olayı ile yaptım bu transferleri. 2010 haziran ayı içinde Neymarı bağlamıştım. Ama her yeni açtıpım oyunda olduğu gibi hiç bir şekilde bir başarım mevcut değil.
Bu oyunu cm 2002-2003 den beri oynuyorum. yani teknik-taktik, antreman olaylarının önemi o senelerden beri mevcut ama bu sene şu oyunda hiç bir şekilde ne kariyer yapabildim ne adam akıllı 1 sezon geçirebildim.
10 dakka önce catania deplasmanında çıktım ki denemediğim taktik kalmadı. sağ kanat sol kanat ters ayak düz ayak, 4-2-3-1, klasik 4-4-2, 4-1-2-1-2... çok tutan,revaşta olan "hafif bug lu" diyebiliceğimiz taktiklerle hiç ilgilenmedim.
ligde 11. sıraya takıldım. catania maçı ile 28 maçta 9 g, 9b, 10 mağlubiyet aldım. 30 attım 28 yedim. yalnız oyuna başlarken ilk transfer sezonu butcesı seçenğini kapadım. free den 3 kişi aldım. ocak transferleri;
son cataina maçı; adamların kaleme sanırım 3 şutu var. ilk yarı 1-0 öne geçiyorum 2. yarı ceza sahası dısından gelişne bi şut 1-1. maçın ilk ve tek arapası 1-2. son 85 de 35 metreden serbest vuruş 1-3. bu ochoa da nasıl kaleci anlamış değilim istisnai kurtarıslar dısında her topu ıcerı aldı ki kalecı antrenorlerım zubızaretta ve ismini hatırlamadığım 19 29 ozelıklı 2 kişi.
son genoa macını yenı gelen tek. dir. ile oynanmış 3-1 almışlar. onun harıcınde ki lig karnem şu şekilde;
oyunu ilk aldığımda newcastle ile başlamıştım 10.1 de süper bi kariyer olarak dvm edıyodu ta ki crash dump olayına kadar. onu hallettik 10.2 ye geçtik everton ile başladım yine sampdoria kaderiyle aynı olaylar-kovuldum-. manchester city i aldım olağanüstü transferlerle. orda da 5. sıraya takılıp kaldık saçma sapan uzaktan goller ve yine sampdoria kaderi-kovuldum- fenerbahçeye geçtim ilk sezonumu tamamladım 2. sezon harmony olayı uyuşmazlıklar ve aynı anlattıklarım ordada devam etti.-oyunu sildim-. uzun bi süre oynamadım 10.3 e kadar. kurdum yine başladım sampdoria ile.. olay meydanda.
kimi arkadaşlar karşı karşıya cok gol den yakınıyor okuyorum yorumları. ya onların patch inde bişey var yada ben bu oyunu bu kadar sene yanlış kavramışım
benimde "ligdeki durum" um bu şekilde beyler. her türlü yoruma görüşe açığım diycem ama ne değişir bilemem. bu sene crush dump ve bu tarz şeyler nedeniyle tamamen soğudum. en iyi fm serisi sanırım fm 2008- 2. ve 3. patchi. inanılmaz zevk veren bi seneydi kanatimce.
uzun oldu kusura bakmayın ama gecenin 3 ünde tüm derdim bu oldu![]()