Sayfa 148 / 480 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
4,411 ile 4,440 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Zapotocny bence Sivok'tan daha saglam bir oyuncu Sivok zaten aslen ön liberodur Mustafa Denizli onu stoper yapti fenada oynamiyor stoperde fakat Zapo bence 1 gömlek daha üstün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bence 4-4-2 diamond dizilişinde oynayacak.. Bunu Schuster'in takımlarında oynattığı düzene göre söylüyorum sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Beşiktaş bence 4-4-2 diamond dizilişinde oynayacak.. Bunu Schuster'in takımlarında oynattığı düzene göre söylüyorum sadece.

4-4-2 diamond'dan ziyade asimetrik bir 4-2-3-1 veya 4-4-2 diyebiliriz.
    4'lu bir defans, onunde tek onlibero (Ernst), onun yaninda ofansif rolde bir oyuncu kurucu (Delgado, Guti), kanatlarda 2 adam (Quaresma, Hilbert, Ekrem), ileride tek santrfor (Bobo, Nobre) ve arkasinda bir oyuncu (Nihat, Holosko?).

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Schuster'in kendi açıklaması vardı Lig maçlarında sadece Ernst'i bırakmak intihar olur diye.

Bence ideal kadromuz (sınırlama olmasa.)

Rüştü

Toraman Zapo Ferrari Üzülmez

Sivok Ernst

Nihat Delgado(Guti diyebiliriz herhalde) Q7

Bobo

7 yabancı oldu biliyorum bazı durumlarda toraman stoper Ekrem veya Erhan sağ bek Zapo yedek.Veya

Bobo yerine Nobre veya

Delgado yerine Q7 geçer Q7 yerine Ekrem.Veya

Sivok yerine İnceman Necip

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ernst'in yanina Guti'yi koyabilirsin bence. Nihat zaten sag acikta oynamiyor, oynamayacak da, forvette oynuyor.

--------------------------Rustu------------------------------

Erhan---------Toraman---Sivok----------Uzulmez

Hilbert--------Ernst-------Guti----------Quaresma

----------------Nihat--------Bobo----------------------

Kolay maclarda backlerde Ismail ve Ekrem oynayabilir, Sivok yerine macina gore Ferrari de olabilir. Avrupa maclarindan forvetlerden birini cikartip veya Nihat'i sag tarafa ve Hilbert'i geriye cekerek ortaya Fink gelebilir (kalirsa), Guti de on tarafa kayar, gayet alternatifli bir kadromuz var aslinda, ama Fink ve Ferrari mutlaka kalmali.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

onu gizli forvet gibi düşünmüştüm ve Hilbert'i unutmuşum Ben onunda sağ bek olarak kullanabileceğimizi düşünüyorum.

Hilbert Yerine Ekrem geçen sene başarılı olan Sivok-Ferrei olabilir ama Guti gelirse ben fink değilde maliyeti ne olursa olsun Tabata veya Delgadonun gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Ernst'e yedek lazım

Guti yerine tek tük te olsa Q7 de oynar Tabata ve Delgadonun biri lüks olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ama 11 yabancı oluyor ?

Belkide Rıdvan Dilmen haklı hem Delgado hem Tabata şutlanmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hayir, Zapo ve Delgado/Tabata giderse ve Guti gelirse 10 yabanci oluyor.

Sivok-Ferro-Ernst-Fink-Hilbert-Q7-Guti-Tabata/Delgado-Holosko-Bobo, ekstradan bir de forvet alirlarsa (bence hic gerek yok) Holosko da gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Guti ve Raul pazartesi basin toplantisiyla ayrildiklarini aciklayacaklar, sali gunu Guti geliyor buyuk ihtimalle imzaya. Hayirli ugurlu olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Büyük gün 27 Temmuz!

Quaresma ile transfer piyasasını sallayan Beşiktaş ikinci bombasını patlatmak üzere !.. İspanyol basını Real Madridli yıldızın salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gideceğini iddia etti.

Beşiktaş'ta Fink, Holosko ve Delgado'nun takımdan gönderilmesi kesinleşince Ferrari de elde kaldı.Teknik direktör Bernd Schuster'le yöneticilerin takımın son durumunu değerlendirdikleri ve gidecek futbolcuları belirledikleri öğrenildi.

Buna göre sözleşmesi dondurulan Fink'in yanı sıra orta alanın ortasında Schuster'den geçerli not alamayan Delgado'nun bonservisleriyle beraber gönderileceği belirtildi.Holosko'nun ise kiralık verileceği kaydedildi.

Zapatocny'nin kesin olarak takımda kalmasını isteyen Schuster'in Ferrari içinse " Sezon içerisinde 4 tecrübeli savunma oyuncusuna ihtiyacım var. Bu nedenle Ferrari de kalabilir. Ama bu bölgede Zapatocny, Sivok ve İbrahim Toraman'a çok güveniyorum " şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Bu arada Başkan Yıldırım Demirören ,yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu menajer Ahmet Bulut pazartesi günü İspanya'ya gidiyor.

Pazartesi günü Guti ile bir araya gelecek yöneticilerin bu futbolcuyu salı günü İstanbul'a getirmeyi planladıkları öğrenildi.

İspanyol basını da, Guti'nin pazartesi günü Real Madrid ile sözleşmesini feshedeceğini ve salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gideceğini iddia etti.

Real Madrid'in emektar iki futbolcusu Raul ve Guti'nin, 26 Temmuz'da takımlarına veda edeceğini bildiren İspanyol basını, iki futbolcunun da birer yıl kalan sözleşmelerini, pazartesi günü Real Madrid Spor Direktörü Jorge Valdano ile yapılacak toplantıdan sonra karşılıklı feshedeceklerini yazdı. Raul'un da Schalkeli olacağı haberlerde vurgulandı.

Bu arada Beşiktaş Kulübünün eski yöneticilerinden Şan Ökten, ölümünün 23. yılında kabri başında anıldı. Ökten, Beşiktaş'a kamp yeri bakmak için Bartın'a giderken yöneticiler Metin Keçeli ve Ergun Gökalp'le birlikte trafik kazası geçirmiş ve yaşamını kaybetmişti.

Keçeli ve Gökalp ise kazadan yaralı olarak kurtulmuşlardı. Şan Ökten'in Nakkaştepe Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, Ökten'in ailesi ve yakınları ile kulüp ikinci başkanı Metin Keçeli, yönetim kurulu üyesi Orhan Saka,kulüp genel müdürü Murat Ülgen, divan, sicil ve müze kurulu üyeleri katıldı.

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=75582

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ferrari kalir insallah. Haber dogruysa Fink'e uzulurum, keske Fink yerine Zapo gitse, ama bu durumda mesela defansta Zapo'yu ve baska bir stoperi (Toraman, Ferrari) kullanilip Sivok orta alana da gecebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Getafe ve Zurich'in Delgado ile ilgili temasları var.İlerleyen günlerde bu konuda gelişmeler olabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence Beşiktaş'ta fazla olan isimler Zapo, Delgado, Tabata ve belki Holosko'dur. Rotasyon için Delgado-Tabata ikilisinden biri rotasyon için tutulabilir, Zapo'yu tutmanın hiçbir mantığı yok, yabancı oyuncu Türk alternatiflerden iyi olmalıdır bana göre, ama Toraman Zapo'dan daha iyi gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana kalırsa Zapo, Sivok'tan daha iyi bir stoper..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bana kalırsa Zapo, Sivok'tan daha iyi bir stoper..
    Bana kalırsa da Zapo üç büyüklerin hatta Trabzon ve Bursa'nın banko stoperi olamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir forumda : m-oil sponsorluğunda robinho için city'e 27 milyon euro robinhoya da yıllık 6.5 milyon euro ödeneceği ve transferin bittiği bir kaç güne açıklanacağı yazılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Bir forumda : m-oil sponsorluğunda robinho için city'e 27 milyon euro robinhoya da yıllık 6.5 milyon euro ödeneceği ve transferin bittiği bir kaç güne açıklanacağı yazılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.
    bunu ben de duymuştum.. başka bir forum sitesinde.. Zlatan ibrahimovic ile temaslara başlanmışş. ibrahimovic senelik 7.5m € istemiş.. diye duydum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hicbir sirket cikarip da 30 milyon euro vermez bir oyuncu icin, balon haberdir. Ayrica sponsor bonservisini mi yillik maliyetini mi karsilar? Bence yillik maliyeti bize yuklerler, ki bu yuk bize fazla gelir, zaten kadro yapimizda Robinho'ya pek ihityac yok, en azindan yillik 6.5 milyon euro verecek kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Robinho kabul edelimki bize bir numara büyük be maliyet olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sponsor için iki seçenek var.İkisi aynı anda da olabilir hatta.M-Oil(Erdoğan Demirören) ve Mübariz Mansimov.

Kesin olan birşey var ki Robinho ya da ayarında bir futbolcu gelecekse Beşiktaş'ın kasasından para çıkmayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Robinhoyu istemiyorum ben zatenn. şahsımca..

ama ibrahimovic'e doğru haberse hayır demem

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İbrahimovic düşüncede dahi olamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İbrahimovic düşüncede dahi olamaz...
    1903 radyo'nun admini doğruladı..böyle bir gelişme var dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CreaterS View Post
    1903 radyo'nun admini doğruladı..böyle bir gelişme var dedi.
    Bahsi geçen kişi 1903 radyo'nun admini değil.Ayrıldı zaten oradan.Sadece menajerlerle yapılan bilgi alışverişleri onlar...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İbrahimovic mi

Nerde yaşıyoruz yahu ? şaşırdınız mı ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ibrahimovic Türkiye'ye belki tatil için gelebilir ötesini sanmıyorum. Robinho için bahsi geçen paralarsa çok fazla geleceğini sanmıyorum. Keşke Raul'u alabilse Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Bahsi geçen kişi 1903 radyo'nun admini değil.Ayrıldı zaten oradan.Sadece menajerlerle yapılan bilgi alışverişleri onlar...
    Murat Özen'i tanıyorsunuzdur.. O bahsediyodu

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şaşırdık. robinho da gelecek Gutide.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CreaterS View Post
    Murat Özen'i tanıyorsunuzdur.. O bahsediyodu
    Tamam Murat Özen admin değil ve ayrıldı Haber1903'ten...

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Tamam Murat Özen admin değil ve ayrıldı Haber1903'ten...
    doğrudur.. ben admin biliodum.. ayrıldıgını yeni öğrendim.

Mesaj Yetkileri