Sayfa 167 / 480 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
4,981 ile 5,010 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Milan ibrahimovicin peşinden koşuyor hala , juventus forvet arıyor , mourinho da forvet oyuncusu istediğini açıklamıştı benzema geçen sene rezaletti , higuain çok formda olabilri ama o takıma forvet ihtiyacı olmadığını kim söyleyebilir ? herkes kadrosunu oturttu diye bir durum yok , kusura bakmayın ama ısrarcıyım yani konuşmak bile mantıksız
    bi önceki sayfadaki yorumumu gördüysen ben de hiç ihtimal vermiyorum dedim bi Beşiktaşlı olarak ve böyle dedim diye kimse bana süper zekasın sen demedi. o yüzden gelebilir diyenlere de mantıksız demek veya konuşulanları mantıksız bulmak biraz ağır olur bence..
    He dersinki bana göre mantıksız diyorum kardeşim , ona lafım olmaz..
    Her an herşey olabilir yani bekleyip görmek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Altidore Hürriyet'e konuşmuş

Türkiyeden teklif var 10 gün içinde netleşir.

Beşiktaş büyük klüp shcuster gençleri almasa maçı çeviremezdik falan filan demiş.

Beşiktaş ve Trabzonspor’un istediği Altidore, durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi.

BEŞİKTAŞ ve Trabzon’un peşinden koştuğu Jozy Altidore, Hürriyet’e konuştu. İspanya’nın Villarreal takımında durumunun belirsiz olduğunu ifade eden ABD’li golcü, “Kulübüm ile 6 yıllık anlaşmam var. Teknik direktörün ağzından çıkacak sözü bekliyorum. Beşiktaş çok iyi bir takım. Oynamak isterim. Benim transfer konusunda hiçbir bilgim yok. Ama menajerim Türkiye’den Beşiktaş ve Trabzonspor’un teklifte bulunduğunu belirtti. 10 güne kadar durum netleşir” dedi
    Beşiktaş ile oynadıları hazırlık maçına da değinen Altidore, karşılaşma ile ilgili “Beşiktaş sahaya çıktığında Real Madrid’e karşı oynadığımızı düşündüm. Çünkü inanılmaz baskı ve pres yapıyorlar. Teknik oyuncuları üst düzeyde. Quaresma, Guti gibi dünya çapında futbolcuların olması bizi çok zorladı. Eğer Schuster oyuna genç futbolcuları almasaydı skoru 2-2 yapamazdık” ifadelerini kullandı.
    Açık bir şekilde gönlü buradan yana Altirore'un. Adebayor, Robinho hayalleri kurmayın. Altidore gelecek büyük ihtimalle.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Altidore bile bu ligi sallar hiç farketmez benim için. Trabzon Altidore için bizimle yarışa giremez zaten yani Altidore'u istediğimiz an alırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir kötü haberde Beşiktaş taraftarına

Beşiktaş, son günlerde sıcak tutulan iki hususu yalanladı. Kulübün futbol komitesi başkanı Serdar Adalı, DHA'ya yaptığı açıklamalarda "Yeni yabancı forvet almayacağız" dedi.

Yabancı kontenjan sınırını anımsatan Adalı, "Şu anda yeni bir yabancı forvet oyuncusu almamız imkansız. Kadromuzda 11 yabancı futbolcumuz var ve yeni ismi takıma kazandırmak için 2 yabancı futbolcumuz ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor" dedi.

Kartal, 11 yabancı oyuncusundan birini daha kadro dışında tutmak zorunda. Adalı, bu oyuncunun kim olacağını da henüz belirlemediklerini söyledi.

Öte yandan kimin gitmeyeceğine ilişkin de kamuoyunu aydınlatan siyah-beyazlı yönetici, "Ferrari ve Hilberti’in takımdan gönderileceği yönünde bir gündem oluşturuldu. Ben açıkça söylüyorum. Bu iki oyuncu da kadromuzda kalacaktır" diye konuştu.

Serdar Adalı, John Carew'le ilgili olarak medyada çıkan haberleri de yalanladı ve "Yönetim kurulu olarak Carew’in "C" sini bile anmadık" dedi.

Goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Jaja'yı alıp transferi kapattık dediğini biliyorum Sadri Başkan'ın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Bir kötü haberde Beşiktaş taraftarına

Beşiktaş, son günlerde sıcak tutulan iki hususu yalanladı. Kulübün futbol komitesi başkanı Serdar Adalı, DHA'ya yaptığı açıklamalarda "Yeni yabancı forvet almayacağız" dedi.

Yabancı kontenjan sınırını anımsatan Adalı, "Şu anda yeni bir yabancı forvet oyuncusu almamız imkansız. Kadromuzda 11 yabancı futbolcumuz var ve yeni ismi takıma kazandırmak için 2 yabancı futbolcumuz ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor" dedi.

Kartal, 11 yabancı oyuncusundan birini daha kadro dışında tutmak zorunda. Adalı, bu oyuncunun kim olacağını da henüz belirlemediklerini söyledi.

Öte yandan kimin gitmeyeceğine ilişkin de kamuoyunu aydınlatan siyah-beyazlı yönetici, "Ferrari ve Hilberti’in takımdan gönderileceği yönünde bir gündem oluşturuldu. Ben açıkça söylüyorum. Bu iki oyuncu da kadromuzda kalacaktır" diye konuştu.

Serdar Adalı, John Carew'le ilgili olarak medyada çıkan haberleri de yalanladı ve "Yönetim kurulu olarak Carew’in "C" sini bile anmadık" dedi.

Goal.com
    Vay arkadas bı bu eksıktı..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Serdal Adalının klasik açıklamaları.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Altidore bile bu ligi sallar hiç farketmez benim için. Trabzon Altidore için bizimle yarışa giremez zaten yani Altidore'u istediğimiz an alırız diye düşünüyorum.

Trabzon zaten forvet icin daha yarismiyor Biz forvet transferini kapatik

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma ve Guti içinde defter kapanmıştı demişti. 3 Gün Sonra futbolcuları İstanbul'a getirdi. 2-3 Güne açıklanır forvet

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kulübün futbol komitesi başkanı Serdar Adalı
    Serdal Adalı'nın bu açıklaması tamamen yabancı kontenjanımızın dolu olmasıyla ilgili.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam defter kapandı diyor almadık demiyor ki halletmiş işte işini

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demirören ne geziyor o zaman İngiLtere de.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hilbert gönderilmeyecekse Ernst ve Tabata/Delgado gönderilecek herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fink + Tabata yada DeLgado oLur diye düşünüyorum ben. Ama bana kaLırsa HiLbert ve Tabata oLmaLı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

tabata delgado ikisi birden gitsede rahatlasak fink'i untuttuk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hilbert daha bu sezon gelmedi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fink + Tabata yada DeLgado oLur diye düşünüyorum ben. Ama bana kaLırsa HiLbert ve Tabata oLmaLı.
    Oruç başıma vurmuş, Ernst nereden çıktı yahu, Fink diye düşünüp Ernst yazmışım. Ernst tabi ki de gitmez, Fink olacak o.

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Hilbert daha bu sezon gelmedi mi?
    Söylenditler vardı, Mustafa Denizli aldı, yeterisz oyuncu, gerekirse Holosko ve Nihat da sağ kanatta oynayabilir diye. Serdar Adalı da, Ferrari ve Hilbert'i asla göndermeyi düşünmedik, bu takımdan gönderilecek son oyunculardır bunlar diye açıklama yapınca, yazayım dedim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Hilbert'e bonservis bedeli ödenmedi.Aslında onun gönderilmesi mantıklı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Basında çıkan son dakika haberlerine göre Man. City`li oyuncu Adebayor`un Beşiktaş`la anlaştığı iddia ediliyor.

Cengiz Zülfikaroğlu ve Serdar Adalı`nın dün geceden beri telefonlarının kapalı olması ve Başkan Yıldırım Demirören`in Londra`da bulunması bu iddiaları doğrular nitelikte.

Ancak Başkan Demirören`e yakın çevrelerden alınan bilgi, Başkan`ın bu söylentileri yalanladığı yönünde. Gelişmeler HABER1903`de.

-HABER1903-

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bonservis ödenmiyor ama imza atarken para almıştır, ayrıca 2 senelik sözleşmesi varsa, alacağı 1.3 milyondan 2.6'yı verip gönderebilir Beşiktaş. Yeni gelmiş oyuncu gitme konusunda anlaşmaya pek yanaşmayacağından sıkıntı olur yoksa oyuncuyla anlaşabilirsen, daha düşük bedelle gönderirsin, mesela Fink'te olacağı gibi, sözleşmesi bitene kadar alacağı parayı vermeden gönderecektir Beşiktaş, Fink anlaşacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Londradaysa Londra ekipLerinden birinin goLcüsü bize yakın demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

rooney haberi çıkar yarın fanatikte dünya kupasında performasınan dolayı ferguson gözden çıkarmıştır kesiz

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Adebayor'un bitmesi an meselesiymiş , şu sıralarda Demirören ve City yetkilileri Ade için görüşmeledermiş ve çok ufak pürüzler kalmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

sonunda istediğim oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor gelirse eğer, son yılların en müthiş transferi olur. Kiralık-satılık farketmez

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Adebayor bu takıma geLirse iftar sofrasının kemaLpaşası gibi oLur demedi demeyin.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adebayor
    ve Robinho için transfer atağına geçen başkan Yıldırım Demirören ve
    Futbol Komitesi İngiltere`den istedikleri olumlu cevabı alamadılar.

Her iki futbolcu için yapılan teklife olumsuz yanıt veren M.City kulübü
    ...şuan için Beşiktaş`a olumsuz cevap verdi. M.City yetkilileri bu
    transferin gerçekleşebilmesi için istedikleri fiyata yakın bir teklif
    beklediklerini Beşiktaş`lı yöneticilere iletti.

Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin yarın Türkiye`ye döneceği öğrenildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Demirören çıldırmış olmalı İkisine birden teklif yapılır mı yahu ayıp ayıp Madrid bile utanır bu durumdan.

Teklif beğenilmemiş beyler sadece üzülmeye gerek yok Satacaklar demekki ikisini de para konuşuyorlar.

Ayrıca Haber1903'e de Guti transferinden sonra fazla itibar etmeminizi öneririm. Bakarsınız yarın geçerler borsaya bildirimi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kuluple anlasilsa bile futbolcularla cok zor

Robinho ya hadi biraz ihtimal versemde Adebayor cok zor

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Oyuncuların fikirlerini sorup öğrenmeden İngiltere gidip transfer görüşmesi yapacak kadar amatör değillerdir

Mesaj Yetkileri