Sayfa 194 / 480 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
5,791 ile 5,820 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aurelio eğer büyük sakatlıklar falan yaşamazsa Beşiktaş'a faydalı olur ama yaşı da ilerliyor.Bu sene fayda verir en fazla.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Ağustos.2010 at 06:56

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ekrem'e büyük moral olur bu bizdeki performansına da yansır umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bundan doğal ne olabilir ki? Aurelio ile ilgili 2 sene yazıldı Fenerbahçe ile alakalı. Yaşanan sorunlar, opsiyonu takmayıp gitmesi vs vs, bunlar zaten hep konuşulan şeylerdi. Aurelio Galatasaray'a gelse sadece bunlar konuşulurdu en azından.

Ama Beşiktaş ile olay farklı, yaşanan olaylar var, Ricardinho olayından sonra Aurelio'ya söylenenler, edilen küfürler, açılan pankartlar var. Bunların gündeme gelmesi doğal, bunlara rağmen taraftarın bir anda kabullenmesi anormal olan.

Ama bunun sebebini de yazdım, rakip takım taraftarları yüklendikçe sahiplenme daha çabuk oluyor. Tümer ve Emre olaylarında da yazdım, yaşadık çünkü. Beşiktaşlılar, Galatasaraylılar laf söyledikçe bende sahiplenme hissi arttı ve ilk başlarda soğuk durup, takıma verdiğine göre ona karşı tutumumu belirleyecekken, daha maça çıkmadan bağrımıza bastık bu isimleri. Bu genel psikoloji, sırf Fenerbahçe'ye inat olsun diye Aurelio'ya özel besteler, pankertlar açacaktır Beşiktaş taraftarı, eğer bu şekilde her ortamda söylemler devam ederse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Klose için Münih çok yüksekten uçmuş fiyatta ve anlaşılamamış Haber1903'e göre. Olabilitesi pek yoktu zaten çok istiyordum ama kısmet değilmiş. Grafite olur , Gomez olur gideri var hepsinin farketmez . En kötü Novakovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bundan doğal ne olabilir ki? Aurelio ile ilgili 2 sene yazıldı Fenerbahçe ile alakalı. Yaşanan sorunlar, opsiyonu takmayıp gitmesi vs vs, bunlar zaten hep konuşulan şeylerdi. Aurelio Galatasaray'a gelse sadece bunlar konuşulurdu en azından.

Ama Beşiktaş ile olay farklı, yaşanan olaylar var, Ricardinho olayından sonra Aurelio'ya söylenenler, edilen küfürler, açılan pankartlar var. Bunların gündeme gelmesi doğal, bunlara rağmen taraftarın bir anda kabullenmesi anormal olan.

Ama bunun sebebini de yazdım, rakip takım taraftarları yüklendikçe sahiplenme daha çabuk oluyor. Tümer ve Emre olaylarında da yazdım, yaşadık çünkü. Beşiktaşlılar, Galatasaraylılar laf söyledikçe bende sahiplenme hissi arttı ve ilk başlarda soğuk durup, takıma verdiğine göre ona karşı tutumumu belirleyecekken, daha maça çıkmadan bağrımıza bastık bu isimleri. Bu genel psikoloji, sırf Fenerbahçe'ye inat olsun diye Aurelio'ya özel besteler, pankertlar açacaktır Beşiktaş taraftarı, eğer bu şekilde her ortamda söylemler devam ederse.
    Ricardinho olayı hiç aklıma gelmedi şahsen , umursamadığımdan değil yani hatırlayamadım ama şimdi sen söyleyince aklıma geldi abi.
    O olayda ne yalan söyleyeyim her zaman sevdiğim Aurelio'dan nefret etmiştim ve şu anda bunu hatırlattın bana =P
    Tükürdüğünü yalamak diyebilir bazı arkadaşlar (forum için demiyorum) ama eğer uygun görülüp de alındıysa bizim desteklemekten başka çaremiz kalmaz. Kim bilir bütün sezon yuhalarsın son maçta onun golüyle veya çizgiden çıkardığı bir topla şampiyon oluruz ve bu sefer kahraman olur o zaman daha büyük döneklik olur afedersiniz..
    Dediğim gibi madem bu oyuncu takıma uygun görüldü ve alındı taraftar olarak takımdaki diğer oyunculara oldugu gib ama az ama çok Aurelio'ya destek çıkmalıyız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Ben o olayları hatırlamıyorum. Onu bilmeden yazmışım az önceki mesajı. Tabi öyle birşey varsa ortada Beşiktaş taraftarının sahiplenmesi biraz garip gelir bana da. Ama ne olursa olsun Aurelio en iyi Türk ön liberosu yani. Beşiktaş o bölgeye yabancı alamazdı, alabileceği en iyi oyuncuyu aldı böylece. O açıdan Beşiktaş taraftarı hele ki Aurelio iyi performans gösterirse o olayları unutur ve dediğin gibi bağrına daha çok basar Aurelio'yu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte, sahada formanın hakkını verir, elinden geleni yapar, 3-5 maç izlersin ve dersin ki, helal olsun adama, oynuyor ve desteğe başlarsın.

Bizde böyle olmuyor, Tümer geldiğinde 2 hafta önce Fenerbahçe'ye küfür etmişti diyenler, Emre geldiğinde Fenerbahçe taraftarı Emre'ye küfür etmişti diyenler olduğu gibi şimdi de Beşiktaş taraftarının zamanında Aurelio'ya yaptıklarını söyleyenler olacak.

İlk cümlemde dediğimin aksine, bu söylemlere karşı da sahiplenme duygusu ortaya çıkacak, büyük çoğunluk daha maça çıkmadan desteğe başlamış olacak. Tükürdüğünü yalamak değil de işimize geldiği gibi hareket etmek diyelim biz ona.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Hiç kimse kızmasın alınması ama Aureilo Fener'de oynarken Türkiye'nin en iyi ön liberosu değildi.Beşiktaş'a gelince mi oldu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aurelio borsaya bildirildi

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz, futbolcu Mehmet Aurelio'nun transferi konusunda görüşmelere başlamıştır.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hayırlı olsun aurelıo valla milli maçta pek formda görmemiştim kendisini ama eski günlerine dönerse müthiş bir orta saha olmuş oluyor bjkde

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Büyük ihtimalle yedege alindi Ernst varken ilk 11 oynayamaz.. Ernst'in cezali duruma düsmesi veya sakatlanmasi durumunda oynar yoklugunuda pek fazla hissettirmez hala iyi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ArkadaşLar şunu söyLemek istiyorum.Beşiktaş taraftarı rakipLeriyLe daLga geçer,her taraftar yapar bunu.Ama Beşiktaş taraftarı yiğidi öLdürür hakkını verir.Bu forma için savaşan hangi oyuncuyu ısLıkLadığını gördünüz?Geçen maçta Ersan saçma sapan pas attı birkaç kere,ama mücadeLe ettiği için hep aLkışLadı tribün.Nobre,adam öLene kadar savaşır,ama mümkün mertebe goL atmamaya dikkat eder.Buna rağmen Nobre'ye tepki göstemez koLay koLay.Bu AureLio için de geçerLi.Beşiktaş taraftarı ne zaman demiş "AureLio en iyi Türk ön Libero değil" diye? Ne diyorduk geLmeden önce Uğur İnceman mı diyorduk?
    Herkes biraz içten oLsa,açık sözLü oLsa ve objektif oLsa keşke.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post

ArkadaşLar şunu söyLemek istiyorum.Beşiktaş taraftarı rakipLeriyLe daLga geçer,her taraftar yapar bunu.Ama Beşiktaş taraftarı yiğidi öLdürür hakkını verir.Bu forma için savaşan hangi oyuncuyu ısLıkLadığını gördünüz?Geçen maçta Ersan saçma sapan pas attı birkaç kere,ama mücadeLe ettiği için hep aLkışLadı tribün.Nobre,adam öLene kadar savaşır,ama mümkün mertebe goL atmamaya dikkat eder.Buna rağmen Nobre'ye tepki göstemez koLay koLay.Bu AureLio için de geçerLi.Beşiktaş taraftarı ne zaman demiş "AureLio en iyi Türk ön Libero değil" diye? Ne diyorduk geLmeden önce Uğur İnceman mı diyorduk?
    Herkes biraz içten oLsa,açık sözLü oLsa ve objektif oLsa keşke.
    Tamam içten söylüyorum.Aurelio Fener'e geri dönseydi Fener yine 30 yaş üstü adam almış olucaktı herkes öyle diyecekti hep eskimiş oyuncuları topluyor olucaktı.Bedavaya gönderdiği adamı alıyor olucaktı böyle dencekti dostum biraz bence sen objektif ol

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HerhaLde öyLe diyeceğiz. Fenerbahçe ye gidince süper transfer, harika adam gibi tabirLer kuLLanıcak haLimiz yok herhaLde. KötüLeyebiLeceğimiz kadar kötüLeriz. Aynı şekiLde kendi tuttuğum takıma geLen bir adamında poh pohLanacağını bekLemem açıkcası. Herkesin yaptığı da bu değiLmi zaten. Garipsediğiniz nokta ne ? onu çözemedim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ekşisözlükten

yedeklerinden bir takım çıkartsa ligde ilk beşe rahatça sokabilecek bir takım olmuştur.

(bkz: cenk gönen)
    (bkz: tomas zapotocny)*
    (bkz: ibrahim toraman)
    (bkz: rıdvan şimşek)
    (bkz: ismail köybaşı)
    (bkz: mehmet aurelio)
    (bkz: michael fink)
    (bkz: holosko)
    (bkz: tabata)
    (bkz: mert nobre)
    (bkz: ekrem dağ)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş milli takımın direk oyuncusunu alarak yetersiz olan yerli oyuncu kalitesini yükseltmiştir.Ve Schuster'in sisteminde çok önemli yeri olan önlibero bölgesi için eski temposunda olmasada Aurelio'yu alarak çok iyi bir transfer yapmıştır.

Evvela Aurelio'nun nasıl bir tip futbolcu olduğunu,hangi özellikleri barındırdığını tanımlayalım.Ve bunun üzerinden Schuster'in sisteminde neler yapacağı konusuna değinelim.Aurelio eski temposunda olmasa dahi şu anda en iyi "yerli" defansif orta saha oyuncusudur.Aurelio'nun top kapma becerisi çok yüksektir.Çabuk ve çevik oluşu bu becerisindeki en önemli etkenlerden.Zayıf bir görüntüsü olmasına rağmen son derece güçlüdür,fiziğini iyi kullanır ve dayanıklılığı yüksektir.Oyun bilgisi ve sezileride gayet iyi.Bu defansif özelliklerinin yanında Aurelio'yu farklı kılan ise bir önlibero olarak ortalamanın üzerinde bir teknik kapasite ve pas yeteneğine sahip olması.Ayrıca duran toplarda rakip kalede attığı sürpriz kafa golleride hücum adına ekstrası.

İspanyol basınında 2 hafta kadar önce Schuster'in arkadaşı olan Betis başkanından Aurelio'yu bizzat istediği haberleri çıkmıştı.Schuster'in Saraçoğlu'nda oynanan Türkiye - Romanya maçını tribünden izlemeside bu haberlerin doğruluğunun bir göstergesiydi.Schuster bugüne kadar 4-1-4-1 ve 4-3-3 -maç içinda zaman zaman 4-2-3-1'e dönen- sistemleriyle oynattı takımı.Her iki sistemde de önlibero olarak oynattığı Ernst orta saha çizgisini duran toplar dışında geçmeyen,savunmadan ilk topları alıp orta alandaki arkadaşlarıyla buluşturan,bir nevi savunma ile orta alan arasında köprü görevi gören bir yapıdaydı.Ernst dışında sözleşmesi buzdolabında olan Fink'ten başkada takımda bu görevi yapacak oyuncu yoktu.Ernst'in sezon başından beri tüm maçlarda forma giymesi,tüm oyuncuların dinlendirilmesine rağmen -Quaresma hariç- onun dinlendirilememesi bu yüzdendi.İşte o bölgede Aurelio müthiş bir alternatif oluşturacak.Hatta eski temposunu bulursa Ernst'i gözün kapalı kesebilirsin.Çünkü Aurelio,Schuster'in oyuna sürekli hükmeden,topa sahip olmayı tercih eden,pasa dayalı futbolunda teknik vasıfları ve pas yeteneğiyle Ernst'ten daha çok iş görür.Ayrıca zorluk derecesi yüksek -Avrupa ve derbiler- maçlarda ikisinide görebiliriz sahada.Futbol kamuoyunda Aurelio transferi ile birlikte bir Necip endişesi baş göstermiş durumda.Aurelio Ersnt'ten başka alternatifin olmadığı önlibero bölgesi için transfer edilmiş bir isim.Schuster bugüne kadar Necip'i hiçbir maçta önlibero olarak kullanmadı.4-1-4-1 sisteminde zaten tek önlibero Ernst onun önünde Delgado ya da Guti oynadı.4-3-3 sisteminde ise Necip'i orta sahanın ortası ve iç adamı olarak kullandı sürekli.Yani Schuster'in 4-3-3 sisteminde Aurelio,Necip'in rakibi değildir.Necip'in rakibi sağ iç bölgesi için Uğur İnceman,Tabata,Onur'dur.Uğur zaten 18'e dahi giremiyor.Tabata bu bölge için içerideki kolay maçlarda düşünülecektir.Onur ise tecrübesiz.Yani 4-3-3 sisteminde Guti'nin sol içteki yeri nasıl garanti ise Necip'in de sağ içteki yeri o derece garantidir bana göre.Kaldı ki Schuster'in felsefesinde rotasyon çok önemli bir yer teşkil ediyor.Bir anda sürekli oynayan Zapo-Bobo 18 dışında kalabiliyor.Bir hafta kadroya almadığı Holosko-Hilbert diğer hafta 11'de yer bulabiliyor.Guti gibi bir oyuncu kulübede oturabiliyor.Bunların doğruluğu elbette tartışılır ancak Necip konusunda endişelerin yersiz olduğunu belirtmek için söylüyorum.Yani Aurelio transferinin Necip'in alacağı süreleri çok fazla etkileyeceği kanaatinde değilim.

Gelelim malum olaya.O dönem,tuttuğum takımda oynayan bir futbolcuya her anlamda en büyük rakiplerimden olan bir başka takımın futbolcusu tarafından yapılan hareketi onaylamam mümkün değildi tabi ki.Aurelio'ya o zaman küfürde etmişimdir,eleştiride de bulunmuşumdur.Ki bunu yapmayacak birisininde var olduğunu düşünmüyorum.Ancak ben bu olayı sonradan Beşiktaş'ta da oynamış olan A.Tandoğan'ın İ.Üzülmez'e attığı kafadan -elmacık kemiğini kırmıştı ve mahkemelik olmuşlardı- farklı görmüyorum.Yani ortada çok fazla hazmedilemeyecek bir durum yok.Çünkü Aurelio'nun yapmış olduğu hareket Türkiye'de başka örnekleri(!) olan hareketler gibi kulübe değil Ricardinho'nun şahsına yapılmış bir hareketti.Kaldı ki rahatlıkla -kesinlikle Aurelio'yu aklamak adına değil- Ricardinho'nun sorunlu bir futbolcu olduğu söyleyebilirim.Beşiktaş'ta ki icraatları dışında Brezilya'da 2006 yılında 100 futbolcu arasında yapılan ankette en nefret edilen futbolcu seçildiğinide belirtelim.Ricardinho'nun bu sorunlu hali,Aurelio'nun bu olay dışındaki sabıkasının olmaması,Türk milli takım formasıda dahil oynadığı her takımda terinin son damlasına kadar mücadele etmesi ve iyi halide göz önünde bulundurularak benim vicdan mahkememden çok daha öncelerde beraat etmiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Necip Guti,Ernst ve Aurelio'dan neler kapabiliyorsa kapsın.Hepsinin birleşimi olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Beşiktaş Türkiye'nin Los Galacticos'u olma yolunda ilerliyor. Ancak bence hala hızlı bir stopere ve iyi bir sağ bek'e ihtiyaçları var..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bizdeyken çok laf ettiler. Mehmet olunmaz Mehmet doğulur. Türk futbolunu yabancılarla doldurmuşuz. Türk yaptık diye. Ama artık işler sizin lehinize. Bakalım aynı pankartlar açılacak mı?
    Milli takıma çağrılırsa evet. Ben Milli takımda oynamasına her türlü yabancının karşıyım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Beşiktaş Türkiye'nin Los Galacticos'u olma yolunda ilerliyor. Ancak bence hala hızlı bir stopere ve iyi bir sağ bek'e ihtiyaçları var..
    Koray Aslan Abi sözleşmesi ne zaman bitiyor , yeni sözleşme falan uzattı mı bu sene ? Ve de Eskişehir yerel medyasında falan transfer haberi var mı hakkında ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu transferden korktuğum tek yan var o da Necip'in kadroya girememesi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Necip ve Ernst Yine ilk 11 oynarlar. Aurelio Yedek kalır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aurelio için bonservis bedeli verilmeyecekmiş.Yıllık 1.1 milyon € alacakmış...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

yıllık ücreti doğru tahmin etmişm

bonserviste yok güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Robinho işi ne alemde arkadaşlar biraz bilgilendirin beni 2 gündür yoktum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

sponsor olmadığı için yattı deniyor yarın gelebilr deniyor anlamadım valla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aurelio sağlıklı ise Necip'i yollar kulübeye ernst-mehmet-guti 3lüsü efsane olur birbirini cok iyi tamamlayan yeteneklere sahipler
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş yönetiminin hedefi yeniden Grafite

Klose ile anlaşamayan Beşiktaş yönetiminin, daha önce teklifte bulunduğu, ancak anlaşamadığı başarılı golcü Grafite için yeniden temasa geçildiği öğrenildi.

Yüksek maliyeti nedeniyle daha önce transferinden vazgeçilen başarılı golcüyü, Teknik Direktör Schuster`in yoğun ısrarları nedeniyle Beşiktaş transfer komitesinin yeniden transfer gündemine aldığı ve Wolfsburg`lu oyuncuyu Beşiktaş kadrosuna katmak için şartların zorlanacağı öğrenildi.

-HABER1903-

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©

Grafite, gerçek adıyla Edinaldo Batista Libânio (d. 2 Nisan 1979, São Paulo) Brezilyalı futbolcu. 21 yaşına kadar, sokakta karton toplayarak para kazanmaya çalıştı ama daha sonra futbol yeteneğinin olduğunu fark ederek, amatör bir kulüpte futbol hayatına başladı. Kısa sürede başarısı farkedilince, profesyonel futbol hayatına atıldı.

Şu anda Almanya Bundesliga takımlarından VFL Wolfsburg`da forvet olarak oynamaktadır. Daha önce São Paulo Futebol Clube, Goiás Esporte Clube ve Güney Kore`den FC Seoul takımlarında oynamıştır. Üç defa Brezilya milli takımı forması giymiştir ve bir gol kaydetmiştir. 2003 yılında Brezilya Gümüş Top ödülünü kazanmıştır. 2008-2009 sezonunda Bundesliga`da attığı 28 golle, gol kralı olmuş ve VFL Wolfsburg`un şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştır. Ayrıca şampiyonluğun düğümü çözülecek denilen ve Bayern München`i 5-1 yendikleri maçta attığı 5. golde, orta sahadan topu alıp 5 oyuncuyu geçtikten sonra kaleciyi de geçip topuğuyla klas bir şekilde topu ağlara gönderen Grafite , Yılın Golünün de sahibi olmuştur. Kicker dergisinde oylama sonucunda, 2009 yılında Bundesliga`nın en iyi futbolcusu seçilmiştir. 2007 yılından beri formasını giydiği Wolfsburg`da 79 maçta 50 gol atma başarısını gösterimiştir.

Grafite`nin Wolfsburg formasıyla, Bayern Münih`e attığı ve 2009 yılının golü seçilen müthiş golü izlemek için:
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=422220209513&saved

-HABER1903-

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Grafite'ye Robinho'dan daha çok sevinmeli bence Beşiktaşlılar -eğer olursa-..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Grafite'ye Robinho'dan daha çok sevinmeli bence Beşiktaşlılar -eğer olursa-..
    Grafite bence artık iş yapmaz Beşiktaş'da.31 yaşına gelmiş sadece 1 sezon çok iyi performans göstermiş bir oyuncu Grafite.

Mesaj Yetkileri