Sayfa 198 / 480 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
5,911 ile 5,940 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu mesajını siLdiğim adamLardan birisi konu dışı tek bir mesaj daha yazarsa o zaman benim nasıL daLga geçtiğimi görüceksiniz.

Geyik aLanımı burası ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Saat 4'ten beri gelişme olmamış transferde anlaşılan. Şimdi resmi siteye baktım Aurelio'nun fotoğrafları var Başkanımız ve yöneticiler ile .Yarın sağlık kontrolünden geçerek imzayı atacakmış İstanbul'da.

Aurelio'nun maliyeti çok uygun olmuş. Bugün o mevkiiye anadoludan transfer yapmak istesen bonservisi 3-4 milyon eurodan açarlar.

Aurelio gözümde fena oyuncu değildir, ancak ne Ernst'ten daha iyidir, ne de Necip'ten. 32 yaşında adam, 2 sene daha oraya alternatif olsa yeter zaten.

En azından ligdeki bazı maçlarda Ernst'i dinlendirip yabancı kontenjanını zorlamamış oluruz, Bobo, Guti, Zapo gibi oyuncular da ilk 11 dışında kalmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe - Beişktaş maçının sonunda otoparkta olaylar çıkmıştı .Aurelio'da vardı sanırım orda ,hatırlayan varsa yazarsa sevinirim unutmuşum da .

Bu arada Aurelio kaç yaşında olursa olsun iyi transferdir , hayırlı olsun .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Fenerbahçe - Beişktaş maçının sonunda otoparkta olaylar çıkmıştı .Aurelio'da vardı sanırım orda ,hatırlayan varsa yazarsa sevinirim unutmuşum da .

Bu arada Aurelio kaç yaşında olursa olsun iyi transferdir , hayırlı olsun .
    Ricardinho'yu dövmüstü Aurelio.. Ricardinho mac icinde ona Türk köpegi gibi bir söz sarfetmis hatta Aurelio ayni macta Ricardinho ile tartisip kirmizi kart görmüstü yanlis hatirlamiyorsam

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aurelio : "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum"
    Nabza göre ver şerbeti Orelyo. Düşmanlarıydın sen bir zaman farkındasındır herhalde (:

Kaç senelik "Aurelio" Beşiktaş'a imzayı atınca "Orelyo" oldu iyi mi.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bu tip transferlere ve demeçlerine alışıldı artık bence türkiye'de
    hala takımımda arda yı istemem o ayrı konu
    aurelio fizik olarak iyi durumda ise tek ön liberoda takımı sırtlar ernest tekli oynayamıyor yanına kendi tarzında partner isteyen bi oyuncu
    ama tabi beşiktaş a uyacak mı oda var nobre de bizde takır takır sıralıyordu beşiktaş'daki performansı ortada.
    fiyat kalite ve kontejan açısından iyi transfer, nolursa olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aurelio , Başkanımız ile Helsinki'de buluşmuş bugün.

Bu arada ilk fotodaki açık renk ceketli kişi kim yöneticilerimizden olduğunu sanmıyorum hiç görmedim ?

Edit::: Beşiktaş , Cruzeiro forveti Wellington Paulista ve Colo Colo takımının forveti Nicholas Millan ile ilgileniyor. LİGTV.

Millan çok iyi oyuncu keşke olsa isterim , Paulistayı bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

mekan sahibidir

Bizim yöneticiler hep benim siklette hey maşallah

Tekrardan takımımıza hayırlı olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

Aurelio , Başkanımız ile Helsinki'de buluşmuş bugün.

Bu arada ilk fotodaki açık renk ceketli kişi kim yöneticilerimizden olduğunu sanmıyorum hiç görmedim ?

Edit::: Beşiktaş , Cruzeiro forveti Wellington Paulista ve Colo Colo takımının forveti Nicholas Millan ile ilgileniyor. LİGTV.

Millan çok iyi oyuncu keşke olsa isterim , Paulistayı bilmiyorum.
    Bayram Tutumlu değil mi o? Aurelio'nun menajeri.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Evet oymuş sanırsam.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kartal'dan golcü atağı!

Brezilya Ligi takımlarından Cruzeiro'nun Başkanı Zeze Perrela Beşiktaş'ın, takımın golcü oyuncusu Wellington Paulista için teklif yaptığını söyledi.

Globo Esporte'ye konuşan Cruzeiro başkanı: " Beşiktaş, Wellington Paulista için 4. 8 milyon Euro önerdi. Ancak ne oyuncu Türkiye'ye gitmek istiyor, ne de biz onu bırakmak" ifadelerini kullandı.

1983 doğumlu ve 1. 80 boyundaki Wellington Paulista'nın; 2009'dan beri formasını giydiği Cruzeiro'da 75 maçta 40 golü bulunuyor.

(Lig TV)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada bazı forumlarda Aurelio için imza töreninin otopark'da yapılması isteniyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Robinho Cuma gelecek, Pazartesi'de Holosko + para karşılığı Sercan alınacak.

Bu da benim kehânetim Ahmet'e rakip olayım dedim

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Aman dikkat abi o kadar diyim sadece : )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Robinho Cuma gelecek, Pazartesi'de Holosko + para karşılığı Sercan alınacak.

Bu da benim kehânetim Ahmet'e rakip olayım dedim
    Sercan'ın bu saatten sonra geleceğini pek düşünmüyorum Murat abi. Şampiyonlar Ligi maçları başlayacak neredeyse. Robinho'ysa Türkiye'ye gelmiyorum dedi daha ne desin

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Sana şu kadar söyLeyim hocam,eğer geLirse Robinho aynen şöyLe diyecek:
    "O açıkLamayı yaptığımda geLen tek resmi tekLif Fenerbahçedendi.Fakat Beşiktaş'ın yaptığı tekLif geri çevriLmeyecek cinstendi".

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam Türkiye'ye gelmeyeceğim diyor. Ayrıca skybet'in oranları da mı yalandı? Bence herşey belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sercan'ın bu saatten sonra geleceğini pek düşünmüyorum Murat abi. Şampiyonlar Ligi maçları başlayacak neredeyse. Robinho'ysa Türkiye'ye gelmiyorum dedi daha ne desin
    Pekala haklı olabilirsin ama olmayacak şey değil.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sercan ŞL varken işin içinde hayatta gelmez bence şimdi Beşiktaş'a.Ama bir sonraki sene neden olmasın veya devre arası.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu ŞL ne önemliymiş aga artık afedersin ama Yetenekli futbolcuysan Hırvatistan 4. liginden bile bulup çıkarıyorlar yapmayın yahu 1980 değiliz ki avrupa maçlarında oyuncular kendini göstersin.

Bunu sercan için değil genel olarak yazdım Sercanıda başından beri istemiyorum!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan bizde iş yapar. Yedek forvet tabirine uyuyor bizim için.

Hatta yabancı kontenjanından dolayı Bobonun yerine bile oynar.

Bu arada bir kehânet daha Tabata'da Arabistan yolunda. Delgado'ya arkadaş olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sercan ŞL varken işin içinde hayatta gelmez bence şimdi Beşiktaş'a.Ama bir sonraki sene neden olmasın veya devre arası.
    Bu mesaja da birşey yazmadan edemeyeceğim mayk.

ŞL'de 6 maç oynayıp eleneceğime, Avrupa Liginde 10 maç oynayıp çeyrek final vs oynarım daha iyi.

Neyse 1'ine az kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by vego View Post
    Bu ŞL ne önemliymiş aga artık afedersin ama Yetenekli futbolcuysan Hırvatistan 4. liginden bile bulup çıkarıyorlar yapmayın yahu 1980 değiliz ki avrupa maçlarında oyuncular kendini göstersin.

Bunu sercan için değil genel olarak yazdım Sercanıda başından beri istemiyorum!
    Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Bu mesaja da birşey yazmadan edemeyeceğim mayk.

ŞL'de 6 maç oynayıp eleneceğime, Avrupa Liginde 10 maç oynayıp çeyrek final vs oynarım daha iyi.

Sercan zaten tanınıyordur az çok.Ama Sercan duygularıyla hareket edecektir.Düşünün kendi şehrinizin takımı tarihinde ilk kez şampiyon olmuş Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak.Şampiyonlukta da önemli bir payın var.Şimdi sen bunca zaman bunun için uğraştığın takımınla ŞL'nde oynamak istemez misin ? Sercan da kesinlikle istiyordur ve kalacaktır bence.Ayrıca Survivor'daki Ertan'a mesajında takımda kalacağının sinyallerini vermişti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA Avrupa Ligi kura çekiminden sonra açıklama yapan Beşiktaş As Başkanı Serdal Adalı:

"Kura çekiminde o çıksın bu çıksın diye bir isteğimiz olmadı, çünkü UEFA`da ilerlemek istiyorsak, kiminle karşılaştığımızın önemi yok.
    CSKA Sofya ve Rapid Wien maçları bizim için avantaj olacak, deplasmanda da kendi evimizdeymiş gibi oynayacağız, seyirci konusunda bir sıkıntımız olmaz. Diğer Türk takımlarının temsilcileri de bugün burada görmek isterdik, artık Türkiye`nin ülke puanını biz yükseltmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Transfer konusuna da değinen Adalı, artık transfer sezonun bitmesine kısa bir süre kaldığını, şu anda 1-2 alternatik üzerine yoğunluştuklarını ve transferi 1-2 gün içinde sonuçlandırmak istediğini ifade ederken yine isim vermekten kaçındı..

-HABER1903-

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

beşiktaş vagner love ile anlaşmak üzereymiş.

vagner love bu lige 3-4 gömlek üstün bir forvet. tabi eski formundaysa.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    beşiktaş vagner love ile anlaşmak üzereymiş.

vagner love bu lige 3-4 gömlek üstün bir forvet. tabi eski formundaysa.

Kaynak? Bana göre de Love eski Love değil, son 2 yılı ülkesindeki takımlarda kiralık oynamakla geçti ve istatistikleri de hiç iyi görünmüyor. Beşiktaş'ıma gidecek tek golcü var benim için o da Klose. Ama hiç sanmıyorum düşünüldüğünü. Zaten geleceğini de düşünmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Transfer sezonunun bitimine dek bir golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş rota değiştirdi. Transfer mevsiminde dünyaca ünlü yıldızların peşinde koşan ve Quarema ile Guti gibi büyük isimleri kadrosuna katan siyah beyazlı yönetim, strateji değiştiriyor.

Dört gün içinde bir golcü ile anlaşmak zorunda olan transfer komitesi büyük ve ses geirecek isimlerin yerine gol yollarındaki eksikliği giderecek, yetenekli ve başarıya aç futbolcuları öncelikli gündem maddesine aldı.

2-3 golcü ile görüşmelerini sürdüren siyah beyazlı kulüp kalan kısa sürede bu oyunculardan biri ile anlaşmaya vararak kadrosuna katmaya çalışacak.

Haber1903`ün edindiği bilgilere göre transferi düşünülen muhtemel isimler arasında hiç gündeme gelmemiş sürpriz golcüler de yeralıyor.

-HABER1903-

Mesaj Yetkileri