Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 104 sonuç

Konu: İngiltere'nin Geçmişi Yeniden Doğuyor ( Southampton ) 2.SEZON

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SAKATLIK RAPORU

David Butterfield sabah yapılan antremanda Jaidi ile çarpışarak ciddi bir sakatlık geçirdi ve sahalardan 2 hafta ila 3 hafta uzak kalacak.
    __________________________________________________ ___________________________

npower League 1 6.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 80: Radhi Jaidi -> Danny Seaborne
    Dk 80: Adam Lallana -> Joseph Mills
    Dk 80: Marco Verratti -> King Gyan
    Dk 87: Quinton Fortune -> SAKATLANDI

Yenilgiden sonra tekrar toparlandık ve farklı bir skor aldık. En önemli gelişme ise Verratti'nin dönmüş olmasıydı ve ilk maçına çıkıyor olmasıydı. Büyük etki gösterdi diyebilirim. Attığı paslar çok etkili. Vassell gol attıysa Verratti sayesindedir. Verratti doğru oyunu kuruyor ve Vassell'e gelen paslar artık onun poacher kimliğini yansıtıyor. Doğru yerde, şut pozisyonunda top alıyor, ya da en ceza sahası dışından alıp kendi içeri giriyor, yani daha az top sürüyor, daha doğru topla buluşuyor ve sonucunda gol atabiliyor. Vassell artık bundan sonra çok gol atacak gibi eğer bu oyun devam ederse

Asistler:
    1- Darius Vassell, Rickie Lambert, Guly de Prado, Marco Verratti, Quinton Fortune

npower League 1 7.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler
    Dk 55: Quinton Fortune -> King Gyan
    Dk 65: Guly de Prado -> Jason Puncheon
    Dk 77: Marco Verratti -> Dean Hammond

Maçları kazanmaya başlıyoruz, Vassell sayesinde. Vassell açılınca maçlar bizim lehimize bitmeye başladı. Vassell böyle devam ettiği sürece biz kesin şampiyonuz

Asistler:

2- Rickie Lambert
    1-Jose Fonte

npower League 1 8.HAFTA

ilk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Marco Verratti -> Morgan Schneiderlin
    Dk 45: Adam Lallana -> Joseph Mills

Çok kaliteli bir forvetim hazırda vardı zaten, Rickie Lambert. Şimdi yanına ikinci bir forvetim daha var diyebiliyorum, Vassell. Vassell'e cin mi çarptı ne olduysa artık, bu maçta boş geçmedi ve diğer iki golün asistini yaptı. Lambert'in kalitesinden bahsetmiyorum bile zaten, o da 2 gol atarken vassell'in asistini yaptı, karşılıklı golleşti ve asistleştiler forvet arkadaşlar. Böyle devam ederlerse süper olur gerçekten. Mağlubiyet bile almadan ilerleyebiliriz vallaha

Ayrıca Lambert'in müthiş ötesi bir frikik golü var, of ki ne of, şaka yapmıyorum, kaleyi çaprazdan gören 35-40 metre uzaklardan, barajın yanından bir falsolu top atmış... Ben böyle bir frikik görmedim. Roberto Carlos kıskandı, o derece. Youtube hesabım olsa koyardım ama koyamadım. Görcem o golü! diyen ve bana güvenen varsa hesabını versin, oradan atarız

npower League 1 9.HAFTA
    İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Dan harding -> Quinton Fortune
    Dk 45: Guly de Prado -> Jason Puncheon
    Dk 60: Morgan Schneiderlin -> Dean Hammond

Çekişmeli geçen maçta iki tarafta kazanabilirdi bu maçı aslında. Pozisyon açısından üstünlük kuramadı kimse. Yani bir gol kaçsaydı denebilecek yada o kadar pozisyondan herhangi biri gol olsa denebilecek bir maçtı her iki takım adına da. Hakkını buldu diyebilirim skor. Vassell formunu tuttu aynı zamanda

Asistler:

1- Marco Verratti, Jason Puncheon

npower League 1 10.HAFTA
    İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Quinton Fortune -> King Gyan
    Dk 78: Rickie Lambert -> Lee Barnard

Yolumuzu bulduk diyebilirim artık. İkinciyiz. 12.Maçtan sonra puan durumunu da koyacağım. İstediğiniz profil varsa onları da koyabilirim

Bu arada King Gyan'dan beklemediğim 30 metreden bir şut var. Öf be ne astı ha. Helal olsun Ganalıya

Asistler:

1- Darius Vassell, Guly de Prado, Morgan Schneiderlin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Düzelttik yunus Vassell'i Onun yerine adam gibi forvet yoktu gerçekten, Vassell'in düzelmesi güzel oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Müthiş bir şekilde düzelmişsin Doğay.3 gol,5 gol.Farka boğmuşsun rakiplerini.Vassel sorununu çözmen harika olmuş.Veratti,demek ki takım içi uyumu arttırdı.Tebrikler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Verratti'yle beraber coştuk. Şimdi Verratti var yada yok, süper gidiyoruz vallaha. Teşekkürler yunusum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

JOHNSTONE'S PAINT TROPHY SOUTH 2.TUR

İlk Onbirler

Değişiklikler

Dk 45: Darius Vassell -> Lee Barnard
    Dk 80: Jay DeMerit -> Danny Seaborne

Müthiş oynadık yav. Vassell yine Verratti desteği ile bir başladı, durması için ikinci yarı oynatmadım. Verratti'den bahsetmiyorum bile, 3 asist yaptı bugün, 3'ü de birbirinden güzel asistlerdi, hele Vassell'e bir pasında vassell artık boş kaleye yuvarladı topu, o derece. Süper yav bu takım

Johnstone's Trophy çeyrek finalinde rakibimiz Southend oldu, bizim bir alt ligimizde oynayan bir takım, yarı finali garanti olarak görüyorum kendimize

Asistler:

3: Marco Verratti
    1: Lee Barnard

__________________________________________________ ________________________

VE KÖTÜ HABER!!!

VERRATTI SAKATLANDI !!! İKİ AY BOYUNCA YEŞİL SAHA YÜZÜ GÖREMEYECEK İTALYAN GENÇ OYUNCU !

Bizim için çok kötü bir gelişme bu tabiiki. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler. Onun paslarıyla hayat bulmuştuk, umarım bu dönemde aynı tempomuzu koruyabiliriz.

npower League1 13.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Dean Hammond -> King Gyan
    Dk 83: Guly de Prado -> Jason Puncheon

Üstün oynadığımız maçta şanssız bir golle 1-1 olan maçta, üst üste pozisyonlara rağmen golü bulamadık. Terlemeye başladım, o derece. Sonra kırmızı gördüler. E artık atın, ayıp diyorum kendi kendime. Kim yetişti peki yardımımıza? Harding! Sol bekteki oyuncu defanstan öyle müthiş bir uzun top attı ki, Vassell bu topu atmazsam ayıp olur ağa modunda ilk dokunuşta kaleciden sıyrıldı, sonra da topu ağlara gönderdi. 90+1'de de Lambert frikikten müthiş ötesi bir gol attı ki ağlar deliniyordu yav. İyi gidiyoruz iyi.

Asistler:

1: Darius Vassell, Dan Harding, Guly de Prado

İşte Gazetelere çıkan bir haber!

Fotomaç'ın haberine göre ( lisansını alamamışlar, yukarıdaki isme bakmayın ) menejerlik kariyerinin başlangıcı olan Southampton takımında dehasını kanıtladı ve müthiş bir başlangıç yaptı, bunun sayesinde ise keyfi yerinde! Habere göre başkan Cortese, Doğay ne isterse evine gönderiyormuş, paraları saçıyormuş. Doğay'ın ise Verratti'yi aldıktan sonra kalan bütçesi ile evini oyun konsollarıyla donatmış ve arkadaşlarıyla her gün gecelere kadar PS3 partisi yapıyormuş. Rakiplerini ise PES'te kendi yaması ile yarattığı League 1 takımlarını izleyerek analiz ediyormuş! Doğay Kamar ise bunu yalanladı: " Ben Guitar Hero oynuyorum, yeni çıkan Warriors of Rock oyununa bağlandım, PES MES bilmem! "

Yine de biz, Doğay'a analiz için bir kaç maç videosu hediye ediyoruz.

npower League 1 12.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Jason Puncheon -> Morgan Schneiderlin
    Dk 63: Guly de Prado ( Sakatlık ) -> Dean Hammond

Bu ikili gol krallığında sezonu ilk ikide bitirmezse intihar edicem. Lambert, Vassell, müthiş ikili ya bunlar. Aldıkları her topu gol atabilme becerisi var bunlarda. Bunlar burada böyleyse, Championship'i de kaldırırlar eminim! Hatta biz bu gidişle iki senede EPL'ye adım atarız, benden söylemesi.

Asistler:

1: Morgan Schneiderlin, Guly de Prado, Dean Hammond, Rickie Lambert

npower League 1 13.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Darius Vassell -> Joseph Mills

Olmayınca olmuyor işte. Bu maç pas trafiğini iyi yapamadık, topu ileri iyi taşıyamadık ve onlar da bizi kalemize vurarak cezalandırdı. Bu maç bizim ilk ve tek firemizdi, pas trafiğini iyi yapamadık ama bu bir istisna, eğer böyle devam ederse o zaman düzelteceğiz. Oyuncularımızın morallerindeki düşüşe bağlıyorum şimdilik.

PUAN DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Puan durumuna baktığımızda son yenilgimizden dolayı 2.liğe düştüğümüzü görebiliyoruz. Yenişemediğimiz Peterborough ise şimdilik liderlikte. Evet, şimdilik, çünkü sonra oraya biz geçeceğiz nihaha

Benim için en düşük hedef bu sene 2.lik. Şu an bulunduğumuz konum yani. Hele ki kadro kalitemiz 1.liğe hayli hayli yetiyorken, küçük şeylerle de yetinebilirim ben bu sene. Asıl şampiyonluk EPL'de önemli çünkü

Oyuncu istatistikleri hakkında konuşmama gerek varmı? Vassell coştuktan sonra zaten yendiğimiz maçların %65-70'inde maçın adamı seçildi. Golleriyle Lambert'e de yetişti. Ha Lambert gol kralı orası ayrı, o zaten kaliteli bir futbolcu, başka yere layık değil. Asistleri de cabası tabi bu ikilinin, ha asist demişken golü bulunmayan kiralık kanat oyuncumuz do Prado da gerçekten paslarıyla müthiş iş yapıyor, goller attırıyor arkadaşlarına, bizim buraya gelmemizde büyük payı var paslarının. Peki o güzel pas atıyor da, Fortune ne yapıyor? Pas trafiğini açan en iyi oyuncumuz Fortune belli ki, %85 ile pas tamamlama oranı, çok yüksek bir oran. Dilerim ki onun gibi bir kaç tane daha oyuncumuz olur gelecek sene. Eheh

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Veratti'nin sakatlanması da takım ritmini bozmaya yetmemiş Doğay.Güzel gidişat sürüyor.Ligde zaten gol krallığında ard arda 2 futbolcunun bulunması her şeyin yolunda olduğunun kanıtı.Lambert hangi mevkiide oynuyor bu arada?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Lambert santrafor oynuyor. Ama deli santrafor yav, Türkiye'ye alsan iş yapar, o derece.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

SSleri bekliyoruz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sana inat vermiyoruz

Oynarsam göndericem

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

Ben gerçi birebir dinleme şerefine erişiyorum ancak buradan da yazayım dedim

Çok iyi gidiyorsun ama daha iyisini de yapabilirsin Birinci bitirmeni temenni ediyorum ligi.
    aaaaKKKKoooo

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Birebir olarak önceden öğreniyorsun zaten sen torpillisin

Bitireceğiz birinci emin olun, o kupayı alacağım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

npower League 1 14.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Jason Puncheon -> Guly de Prado
    Dk 75: Adam Lallana -> Joseph Mills

Lig sonuncusunu da yenemedik be... Şu an takım rehavette, moraller de biraz düşüş oldu, bazı oyuncuların morali altlarda. Bir maçlık galibiyet bunu düzeltecektir. Yoksa sonumuz kötü...

YENİ BİR TRANSFER DAHA!

Abderrahman Kabous, bir menejerin önerisi ile keşfettiğim oyuncu. Bu denli yetenekli oyuncu boştaydı, hemen teklif yolladım. Sezonun ortası olduğu için kötü bir zaman oldu ama zaten boşta olması ve kaptırmamayı istemem beni teklif yollamaya itti. Ayrıca antreman kazancı olur hem.

Kabous devre arasına kadar oynayamayacak. Çünkü onu kadro seçimine koyamıyorum. Orta sahadaki bolluk yüzünden Dean Hammond'ı ise elimden çıkarmaya bakıyorum şu an için.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçta her türlü pozisyona girmene rağmen gol atamaman talihsizlik olmuş Doğay.Transfer ise gayet yerinde bir isim.Tebrikler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

npower League 1 15.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Darius Vassell -> Lee Barnard
    Dk 74: Dan Harding -> King Gyan
    Dk 85: Guly de Prado -> Jason Puncheon

Moralleri düzeltmek için iyi bir başlangıç. Bütün maç oynadık oynadık, ancak son dakika atabildik. Vallahi gol atamıyoruz diye çıldırıyordum. Ama Hammond-Schneiderlin-Puncheon üçlüsünün müthiş paslaşmasıyla 90+4de kazandık. Ah Vassell biraz gol atsa morali fırlayacak ama... :/ Neyse bu bir başlangıç olacak umarım.

Dipnot: Prado yine 1 ay kadar sakatlandı. Lanet olsun bendeki şansa yav. Adam sakatlıktan çıktı tekrar sakatlandı. Yazık bu adama.

Asistler:

1: Morgan Schneiderlin, Rickie Lambert

FA CUP 1st ROUND

Güçsüz rakibimiz karşısında kupa maçı olması nedeniyle Kabous'u denedim. Çok da güzel oynadı valla, müthiş bir pas kesici, çok iyi top kapıyor. İkinci yarıda bizim ortasahadaki direğimiz olur.

Vassell'in üç gol atması moralleri de fırlattı tabii. Bir kaç moralsiz oyuncu da farklı galibiyetle morallendiler diyebilirim. İyi oldu bu.

Asistler:

1- Jay DeMerit, Abderrahman Kabous, Quinton Fortune, Adam Lallana

JOHNSTONE'S PAINT TROPHY SOUTH ÇEYREK FİNAL

Değişiklikler:

Dk 44: Darius Vassell ( SAKATLANDI ! ) -> Lee Barnard

Bizim bir alt ligimizdeki rakibimizi zor bir skorla yendik. Aslında açıkçası skor umrumda değil, nasıl yenersek yenelim modundayım. Ancak moralimi bozan şey, Vassell tam yerini bulmuşken sakatlanması oldu. 3 Hafta kadar oynayamayacak Vassell. Tüm sakatların çabucak iyileşmesi lazım, öncelikle Verratti ve Vassell'in tabii :/

Neyse bu maçla beraber umarım morallenmiştir takım ve ligde artık fırtına estirebilecek hale gelmiştir diyoruuz efenim.

Asistler:

1-Morgan Schneiderlin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Maçta her türlü pozisyona girmene rağmen gol atamaman talihsizlik olmuş Doğay.Transfer ise gayet yerinde bir isim.Tebrikler.
    Sağol Yunus, bedavaya aldık, Hammond'ı ise parayla satacağız umarım, hem kâr, hem takım kalitesi elde etmiş olacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Benim elendiğim Bristol'ü,Bristol'ün sahasında yenmek her babayiğidin harcı değil,tebrikler Doğay Bu arada,bu Johnstone's Trophy kupasının herhangi bir getirisi var mı kulüplere maddi anlamda?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yok yav, prestij için oynuyoz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

npower League 1 16.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Quinton Fortune -> Dean Hammond
    Dk 71: Lee Barnard ( SAKATLANDI ) -> David Connolly
    Dk 71: Adam Lallana -> Joseph Mills

Fortune'un müthiş bir füzesi var, görmelisiniz. Onun sayesinde bugünkü maçı da kazandık hayırlısıyla

İlerleyen akşamda ss'lerin devamı gelecektir.

Asistler:
    1:King Gyan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir galibiyet.Rakibi ezmişsin,tebrikler Doğay.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet de sıkıntı çekiyoruz gollerde, düzelme maçımız olur inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

npower League 1 17.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler

Dk 33: Morgan Schneiderlin ( SAKATLIK ) -> King Gyan
    Dk 45: David Connolly -> Dean Hammond

Sakatlıkların düzelmemesiyle beraber zoraki kazandığımız maçlar devam ediyor. İyi bir performans göstermiyoruz ama kazanmayı biliyoruz. İyi bir takım kötü oynadığında da kazanmayı bilmeli. Lambert'in de bir maç cezası varken Bunu en iyi şekilde kanıtladık Kötü bir deneme oldu maçın başı aslında. Takıma en iyi oturmuş taktik budur diyerek ve diğer taktiklerle genelde denemelerim başarısız olunca Connolly'ye güvendim ve çift forvet çıktım maça. Ancak yetersiz kaldık, ikinci yarı 3 mc'ye döndüm, Connolly'yi oyundan aldım. Sonuç verdi diyemeyiz ama en azından bu maçı kazanmayı bildik. Önemli olan da bu şimdilik.

Korner golüyle DeMerit bize 3 puanı getirdi, Vassell-Verratt-do Prado üçlüsünün dönüşünü bekliyorum, muhteşem olmayı bekliyorum yine...

Asistler:

1: Jason Puncjeon

npower League 1 18.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 70: Adam Lallana -> Joseph Mills
    Dk 70: Lee Barnard -> David Connolly
    Dk 70: Ryan Dickson -> Quinton Fortune

"Yeter Artık! " demesi gereken en son kişiler olan stoperler son iki maçtır forvetlerin yapamadıklarını yapıyorlar ve golleri sıralıyorlar. İki karambolde kalan topa son anda dokunarak gol atan Fonte ile de bu maçı kazanıyoruz, yine zoraki bir şekilde. Puncheon özellikle çok sinir ediyor beni. Sürekli outa vuruyor, Sabri'den fena.

Asistler
    1: Rickie Lambert, Jay DeMerit

FA Cup 2nd Round

Bu maçı direk antrenöre bıraktım ona güvenerekten. Alt ligimizin zayıf ekiblerinden Stevenage'i yenemedi dingil Neyse zaten FA Cup'da iddaamız olmadığı için üzülmedim, ama bir kâr kaybettik, orası ayrı mevzu tabii. Dersimizi aldık, seneye diyoruz ve geçiyoruz efenim.

JOHNSTONE'S PAINT TROPHY SOUTH YARI FİNAL

İlk Onbirler

Değişiklikler

Dk 72: Adam Lallana -> Joseph Mills
    Dk 72: Quinton Fortune -> King Gyan

Vassell döndü, takım coştu! Golle geri dönüş yaptı Vassell sakatlıktan. Ve Vassell dönünce Lambert'de etkilendi, o da gollerine geri dönüş yaptı. Ancak bugünün yıldızı besbelli Lallana. Ben bu takımı seçtiğimde zaten ilk başta bu ligin Messisi diye oynatıyordum Lallana'yı. 22 yaşındaki genç Lallana Messi'liğini arada sırada gösteriyordu, Messi vari oyunlarıyla goller atıyor asistler yapıyordu ama tüm oyuna yayamıyordu, bu sefer yaydı. İki golünde de sanki gerçekten Messi'yi izledim, yaptığı asist de çok akıl doluydu gerçekten. Tam aradığımız adam yani.

Asistler:

1: Adam Lallana, Frazer Richardson, Rickie Lambert, Dan Harding

npower League 1 19.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 61: Adam Lallana -> Joseph Mills
    Dk 74: Rickie Lambert -> Lee Barnard
    Dk 76: Quinton Fortune -> King Gyan

Vallahi Messi bu çocuk. Adam Lallana tabii ki. Son iki maçın yıldızı. Göz dolduruyor oyunuyla, golleriyle, paslarıyle resmen. Vassell'in dönüşüyle havaya girdi takım hemen. Haber veriyim ayrıca, Verratti'nin de sakatlığı düzeldi, kondisyonu yerine gelince o da oynayacak.

Lallana'nın yerine yeterli bir alternatif olmadığı ve lig araları da neredeyse hiç olmadığı için Lallana çok dinlenemiyor. Bu yüzden erken çıkarmak zorunda kalıyorum. Tam da dinlensin çocuk diyordum ki Messi kesildi valla. Biraz daha oynasın, lig arası geliyor zaten

Vassell'in attığı ikinci golde Lambert'in bir topuk pası var, göreceksiniz. Bomboş kaleye attı Vassell resmen. Müthiş bir dönüş yaşadık yav.

marco veratti uzun vadede takım için mükemmel olmuş. takım birbirine ısınmış gözüküyor bir üst lige kolay çıkacağına eminim tavsiyem kupalara önem vermen.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kupalar 48 maçlık maratonda çok yorucu olabiliyor, zaten kupalarda büyük bir iddaamız yok şimdilik, o yüzden onları biraz boşluyor gibiyim.

küçük liglerde reklam gelirleri gerçekten vasat seviyede kupalar ek gelir olabilir diye söylemiştim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

npower League 1 20.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:
    Dk 43: Quinton Fortune ( sakatlık ) -> King Gyan
    Dk 81: Marco Verratti -> Morgan Schneiderlin

Biraz ter döktüğümüz maçta Lambert'in golüyle galip gelmesini bildik. Biraz beleş goldü ama gol goldür Ayrıca Sheff Wed'in bastırdığı sıralarda Jay DeMerit'in de defanstaki müthiş müdaheleleri de maçı getirdi bize.

Çıkışımız diyemem buna da, "İnmeyişimiz" devam ediyor diyebiliriz.

Asistler:
    1- Jason Puncheon

npower League 1 21.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:
    Dk 51: Guly de Prado ( SAKATLIK ) -> Jason Puncheon
    Dk 75: Dan Harding -> Ryan Dickson
    Dk 84: Adam Lallana -> Joseph Mills

İlk yarı pozisyon bile vermedik, ikinci yarı bir başladı ama, direk pozisyon buldular ve golü attılar. Maç boyunca zaten iki tane pozisyon verdik, biri de gol oldu. Şanssızmışız, bir puana yetiniyoruz bu seferliğine.

Asistler
    1: Jason Puncheon

npower League 1 22.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler

Dk 75: Marco Verratti -> Dean Hammond
    Dk 75: Joseph Mills -> Lee Holmes
    Dk 77: Guly de Prado -> Jason Puncheon

Bayağı bir zorlanarak aldığımız bir galibiyet oldu. Ortada geçen bir maçtı diyebilirim, hatta onlar bazen daha üstündüler. Kötü oynadığımız maçı kazanmasını bildik. Forvetlerimizin kalitesi diyelim.

Asistler:

1: Darius Vassell, Joseph Mills

npower League 1 23.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 70 Guly de Prado -> Jason Puncheon
    Dk 85: Morgan Schneiderlin -> King Gyan

Lambert'in kaleciyi açık gördükten sonra uzaklardan aşırtma değil de yerden vurarak attığı jeneriklik golle kazandık. Valla ne diyim helal olsun Lambert, kimsede olmayan zeka sende

Asistler:
    1- Darius Vassell

npower League 1 24.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

DK 22 : Rickie Lambert -> Radhi Jaidi ( Kırmızı kart sebebiyetiyle )
    Dk 45 : Dean Hammond -> Quinton Fortune
    Dk 90: Guly de Prado -> Jason Puncheon

Erken gelen kırmızı kartla resmen çöktüm. Defansın bel kemiği gitti. Devamında kontrollü oyun oynamam gerektiği için Lambert'i çıkartmak zorunda kaldım, ileri uçta Vassell gibi top sürebilen birine ihtiyaç olduğu için. Yine de yıkılmadık. Gol yedik ama yürekliydi bizim çocuklar ( gaza gelmek. ) ve Guly de Prado, kirası bitmeden son maçında bir şov yaşattı bize. Önce takımı ateşleyen beraberlik golü, daha sonrasında da gelen 2 asist. Gitmeden önce bize birkez daha göz ziyafeti verdi. Gitmeden önce tekrar gelmek istedi. Böhühühühühü

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    TRANSFER DOSYASI

Ligin ilk yarısı bitti, bize ise şimdilik sadece gelecek sene için düşündüğümüz oyuncuları takip etmek kaldı. Bunun dışında takımdan sadece iki oyuncu ayrıldı.

Dean Hammond -> Bonservisi elinde olan Kabous'ın takıma gelmesiyle gitmesi kesinleşen Hammond £180K'ya Ipswich takımına transfer oldu.

Guly do Prado -> Yarım dönemlik kiralanmış olan Prado, kira süresinin bitmesiyle Cesena takımına geri döndü. Satın alma opsiyonu pahalı olduğu için şimdilik Prado'yu tekrar kiralamaya çalışmaktayız.

Yani anlayacağınız bu transfer sezonunu £180K kârda geçtik efenim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

npower League 1 25.HAFTA

İlk Onbirler

Neden sadece Mills'in numarası var hiç sormayın, ben de bilmiyorum.

Değişiklikler:

Dk 45: Joseph Mills -> Lee Holmes
    Dk 60: Morgan Schneiderlin -> Quinton Fortune
    Dk 88: Radhi Jaidi -> Danny Seaborne

Schneiderlin'in müthiş ara pasında Vassell kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi. Hala İnmeyişimiz diyebildiğim bir süreçteyiz. Yükselemiyoruz, ortalama oyunla galip geliyoruz. Takımın full-revizyon'la düzeleceğini düşünüyorum seneye, umarım çıkarsak bir üst lige tabii.

Asistler:

1- Morgan Schneiderlin

LİG PUAN DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

25 hafta sonu oluşan puan durumu ve oyuncu istatistiklerine bir göz gezdirelim efenim.

Küçükken hep hayal ederdim Peterborough'u geçeceğim diye. Yaptım olacak! Puan kaybetsinler diye bekliyordum, sonra bıraktım bakmaya ama en sonunda kaybetmişler, liderliği almışız. Mutluyum, umutluyum, sucukluyum, sucuklu yumurtayı pek severim.

Gol krallığı hala elimizde. Asist krallığını da aynı oyuncular süslüyor. Zaten oyuncu puan ortalamalarımız ayrı bir müthiş, forvetlerimizin yanı sıra 3.sırada da defansımızın bel kemiği DeMerit var. Diğer istatisteklerde de gayet iyi sonuçlar. Bu açıdan bakınca çok iyiymiş gibi takım sankim.

Önemli Not: Arkadaşlar kariyere neredeyse hiç yorum gelmiyor. Bir kişiye anlatıyor gibiyim sadece. Takip edip de yorum yapmıyorsanız lütfen arasıra " İyi gidiyorsun" " Bu ne lan rezalet" " Çöpçü kralı, allah belanı versin " tarzı iç açıcı yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Teşekkür ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Şampiyonsun belli maçlar çok güzel zaten şampiyon olmasaydın ayıptı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Daha sezon yarısındayız yav. Ama oluruz şampiyon biz bu ligde gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Verratti çok iyi transfer ve çok da pahalı değil gerçekten nokta atışı yapmışsın seni taşıyo Vasselle birlikte

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

abi resmen kendimden geçirdin beni anlatımın müthiş,okumaktan keyif alıyorum böyle devam Seneye bir üst ligdeyiz ve daha bomba adamları alıcaz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Verratti çok iyi transfer ve çok da pahalı değil gerçekten nokta atışı yapmışsın seni taşıyo Vasselle birlikte
    Teşekkür ederim, zaten kaliteli kadroya sahiptik, daha da üst seviye oyuncular transfer edince Vassell - Verratti gibi, en kaliteli kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum ligdeki

Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    abi resmen kendimden geçirdin beni anlatımın müthiş,okumaktan keyif alıyorum böyle devam Seneye bir üst ligdeyiz ve daha bomba adamları alıcaz
    Elimden geldiğince iyi anlatmaya çalışıyorum, mutlu ettiysem ne mutlu bana Seneye kesin revizyon var zaten, daha bomba bir southampton geliyor diyebiliriz

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri