Sayfa 230 / 480 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
6,871 ile 6,900 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Flip Holosko İstanbul Büyükşehir Belediyesine kiralandı.
    Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada;

Profesyonel futbolcularımızdan Filip Holosko 2010-2011 sezonunun 2. yarısı için kiralama bedeli olmaksızın Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne kiralanmıştır. Oyuncunun Şirketimizle olan sözleşmesinden kaynaklanan hakları Şirketimizce karşılanacaktır.

- HABER1903 -

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu aralar herkes 10 Milyon Euro ediyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Almeida mı? Benzema mı? Beşiktaşlı arkadaşlara soruyorum..
    Beşiktaş a Almeida yerine Benzema gelsin isterim ama Mourinho nun pivot santrafor sevdası onu Almeida tarzı forvetler istemeye itmiş olabilir. Değer olarak bakarsak tabi ki Benzema daha değerlidir ancak bazı özellikler açısından Almeida Benzema dan daha iyi olabilir. (W.Bremen de ki Almeida ile Madrid de ki Benzema yı kıyaslıyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko'nun dondurulması gündemdeydi.Böylesi daha iyi oldu.Dondurulunca da parasını ödeyecektik yine.Şimdi en azından iyileşince forma giyer ve piyasa yapar biraz.

Bazı arkadaşlar gelip vay be 5 milyon Avro'ya alındı,şimdi böyle gönderiliyor diyeceklerdir.Holosko'da maalesef sakatlık şansızlığı oldu.Geçen sezon sakatlanana kadar baya iyi oynuyordu ama geçen seneki sakatlıktan sonra eser kalmadı eski halinden.Öyle olmasaydı böyle gönderilmezdi diye düşünüyorum.Umarım toparlanır diyeceğim ama pek umudum yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yine tam bir gönderilme sayılmaz, kiralık 2 aylığına gidiyor, belki eskiye döner hem

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

almeida haberini bende bugün okudum bayagi güldüm gülmekten karnima agrilar girdi hatta atilirda bu kadar atilmaz.. sanki cocuk kandiriyorlar su haberleri cikartan sitelerin okuyucularinin yas ortalamasini merak ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    almeida haberini bende bugün okudum bayagi güldüm gülmekten karnima agrilar girdi hatta atilirda bu kadar atilmaz.. sanki cocuk kandiriyorlar su haberleri cikartan sitelerin okuyucularinin yas ortalamasini merak ediyorum.
    Tebrik ederim, gerçekten büyük başarı Böyle bir durumda gülmekten karnına ağrılar giriyorsa helal olsun demekten kendimi alamıyorum

Yazdıklarının kalan kısmına katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

tabi canim , hatta ben Real Madrid - Villarreal macini canli izledim maci Villarreal 2-1 e getirdiginde az bucuk portekizcemle dudagini okudum Mourinho'nun '' BJK'ye Almeida'yi kaptirmasaydik bu maci ilk 10 dakkada koparir alirdik'' dedi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bayılırız milletçe büyük takımların elinden futbolcu kapmışız gibi göstermeye

"Fener'in aldığı Maldonado var yaa abi onu Milan'da istiyomuş biz almışız." Tarzı şeyler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Anlamadığım soyunma odasında olan şeyleri medya bu kadar ayrıntısıyla nasıl öğrenipte yazabiliyor. Bu olay için değil bazı haberler okuyorsunuz sanırsınız kamera karşısına geçtide öyle konuştu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida da yarın oynayabilecek o zaman..
    Holosko ŞL'de CSKA karşısında sakatlanana kadar fırtına gibiydi kim ne derse desin. Ama o sakatlık herşeyi baş aşağı çevirdi maalesef. Bu transferle biraz olsun kendisine gelir umarım Filip.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yarınki maçta Simao, ALmeida ve Fernandez lisansları yetişmediği için oynayamayacaklarmış..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

TRANSFERDE SON DURUM
    11.Ocak.2011 22:45

HOLOSKO : Akşam saatlerinde İstanbul B.Ş.B ile anlaşıldı. Ve yabancı kontenjanında bir kişilik yer açıldı.

FINK : Alman futbolcunun bugün sözleşmesi donduruldu. İzlenen bu yöntem Manisaspor maçı öncesi yabancı kontenjanında yer acılması içindi. Hannover kulübu ile satış işlemleri tamamlandıktan sonra Fink Alman kulübünün formasını giyecek.

ZAPOTOCNY : Ülkesine transfer olmasıyla birlikte Beşiktaş'ın yabancı kontenjanında bir kişilik yer açıldı.

TABATA : Henüz sorun çözümlenmiş değil. Ancak kısa bir süre içinde çözüme kavuşulması bekleniyor.

ALMEIDA : Werder Bremen kulübü ile işlemlerin yarın öğlene kadar bitmesi halinde, Manisaspor karşılaşmasında forma giyecek.

SIMAO : Portekizli futbolcu ile ilgili hiçbir sorun kalmadı Manisaspor karşılasmasında forma giyebilecek.

SIVOK : Herhangi bir sorun kalmadı Manisaspor karşılaşmasında forma giyebilecek.

FERNANDES : Tabata konusunda henüz bir gelişme olmadığı için bu oyuncu yabancı kontenjanında yer açılmasını bekliyor, Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

- HABER1903 -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabata'nın yemeğine arsenik döksek ya?
    Açık açık git , gereksizsin dendiği halde neden durur bir insan. Herşey para mı yani bu mudur ?
    Almeida'nın işleri umarım hallolur ayrıca.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Tabata'nın yemeğine arsenik döksek ya?
    Açık açık git , gereksizsin dendiği halde neden durur bir insan. Herşey para mı yani bu mudur ?
    Almeida'nın işleri umarım hallolur ayrıca.
    Sen adama o kadar para verir sen adam tabi gitmek istemez.1.3 milyon € verirsen 500.000 €'luk adama olacağı bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O işin ayrı boyutu kardeş. Ama parayı haysiyetin önüne koyan adamın bu formayı giymesine katlanamıyorum yani bu kadar basit. Zamanında yapılmış bir hata , şimdi o hatadan dönülüyor işte. Bu kadar zor olmamalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir kalemde silip atmak o kadar kolay yani?

Holosko'nun,Tabata'nın,Fink'in yerine bir koy istersen kendini.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Bir kalemde silip atmak o kadar kolay yani?

Holosko'nun,Tabata'nın,Fink'in yerine bir koy istersen kendini.
    Koyuyorum... Holosko yu Manisa dan büyük bedeller ödeyerek aldık, kendini daha büyük bir kulüpte gösterme fırsatı ve daha çok kazanma fırsatı verdik. Avrupa kupalarında oynama fırsatı verdik, yeterince değerlendirebilmiş olsa çoktan Avrupa ya gitmesi gerekirdi. Şu an da birşey olduğu yok, sakatlanmış, 2 ay oynayabilecek, o 2 ayın da 1 ayı zaten form tutmakla geçecek. Sezon sonu geri dönecek.

Tabata da yine büyük paralara geldi, tamam bunda Tabata nın bir suçu yoktu ama o da takıma hiçbirşey veremedi. 2 sezon oynadı, bolca da fırsat buldu. Ne silinip atılan oyuncular gördük, en basitinden önümüzde Fatih Tekke var mesela. Galatasaray da sağ bekte oynatılıp mevkisinde yeterince şans bulamayan Ali Turan var. Fenerbahçe de geçmişten hatırladığım Zafer Biryol var. Tamam bu adamlar uç örnekler ama Tabata nın da birşey veremediği ve bu parayı da takımı da haketmediği ortada. Ama yapılan yine de bir yönetim yanlışıdır fakat bu Tabata nın 2 sene ekstra para ve değerlendiremese de ekstra şans bulduğunu belirtmek gerekir. Yine de adamın hakkıdır, istemiyorsa vazgeçmez, paragöz gibi ithamlarda bulunmak ad bana göre doğru değildir.

Fink e gelirsek, belki her Beşiktaşlı onun gittiğine az da olsa üzülüyordur. Ama o da pek sorun yaşamadı, zaten piyasası olan bir oyuncuydu, muhtemelen yönetim de cuzi bir bonservis karşılığı onu bırakmıştır. Ama bu durumu en haketmeyen de Fink tir tabi ki.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

En haketmeyen de Fink sesini cikarmayanda Fink helal olsun

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Default Adamsın Be Holosko

Holosko…
    Beşiktaş’a geldiği günden beri bir türlü istenileni veremedi…
    Belki de bizler ondan çok şey bekledik…
    Her maç gol atmasını, her maç ciğerinin patlamasını…
    Aslında şimdi tartışılması gereken şeyler değil bunlar…
    Konuşulması gereken;
    Sessiz sedasız gidişi, sorun çıkarmadan istenileni yapması…
    Yani Holosko’nun adamlığı…
    Bu güne kadar bir futbolcu hakkında tek bir olumsuz haber duyulmaz mı?
    Yok…
    Bu çocuk tertemiz…
    Ve takım arkadaşları onu çok seviyor...
    Manisaspor futbolcusuyken sırtına geçirdiği Beşiktaş formasını ne pahasına olursa olsun onuruyla ve adamlığıyla taşıdı…
    Tribünler ona küfür ederken bile ‘anlamaya’ çalışarak hüzünlü bir bakış attı…
    Gözyaşlarını içine değil, yüzüne akıttı…
    Bombalar bir bir patlayınca, top onun kucağında kaldı…
    Yöneticileri rica etti, diretmedi…
    Hemen kabul etti…
    Teşekkürler be Holosko…
    Futbolculuğunla değil ama adamlığınla bu imtihandan 10 üzerinden 10 puan aldın…
    Bir Beşiktaş taraftarı olarak sana sonsöz teşekkürlerimi sunuyorum…
    Ve rica ediyorum…
    Şu zamanı iyi değerlendir ve adamlığında sergilediğin 10 numaralık duruşu futbolculuğunda da sergile…
    Hayal ettiğimiz ve yıllardır beklediğimiz Holosko olarak geri dön…
    Beşiktaş'ın senin gibi "adam gibi adamlara" ihtiyacı var...
    Altı ay sonra görüşürüz güzel insan…
    - FATİH KAYA - HABER1903

Hoşuma gitti paylaşayım dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Koyuyorum... Holosko yu Manisa dan büyük bedeller ödeyerek aldık, kendini daha büyük bir kulüpte gösterme fırsatı ve daha çok kazanma fırsatı verdik. Avrupa kupalarında oynama fırsatı verdik, yeterince değerlendirebilmiş olsa çoktan Avrupa ya gitmesi gerekirdi. Şu an da birşey olduğu yok, sakatlanmış, 2 ay oynayabilecek, o 2 ayın da 1 ayı zaten form tutmakla geçecek. Sezon sonu geri dönecek.

Tabata da yine büyük paralara geldi, tamam bunda Tabata nın bir suçu yoktu ama o da takıma hiçbirşey veremedi. 2 sezon oynadı, bolca da fırsat buldu. Ne silinip atılan oyuncular gördük, en basitinden önümüzde Fatih Tekke var mesela. Galatasaray da sağ bekte oynatılıp mevkisinde yeterince şans bulamayan Ali Turan var. Fenerbahçe de geçmişten hatırladığım Zafer Biryol var. Tamam bu adamlar uç örnekler ama Tabata nın da birşey veremediği ve bu parayı da takımı da haketmediği ortada. Ama yapılan yine de bir yönetim yanlışıdır fakat bu Tabata nın 2 sene ekstra para ve değerlendiremese de ekstra şans bulduğunu belirtmek gerekir. Yine de adamın hakkıdır, istemiyorsa vazgeçmez, paragöz gibi ithamlarda bulunmak ad bana göre doğru değildir.

Fink e gelirsek, belki her Beşiktaşlı onun gittiğine az da olsa üzülüyordur. Ama o da pek sorun yaşamadı, zaten piyasası olan bir oyuncuydu, muhtemelen yönetim de cuzi bir bonservis karşılığı onu bırakmıştır. Ama bu durumu en haketmeyen de Fink tir tabi ki.
    bence de paragöz vs. gibi adlandırmalar hoş değil bunun için söyledim. yönetimin de bundan sonra aklını başına alıp planlı programlı transfer yapması gerekiyor bana göre.

bu sadece beşiktaş için geçerli değil yanlış anlamayın. futbolcular robot değil onlar da birer insan eğer gitmek istemiyorsa kötü adlandırmalar takmayalım. holosko gitti diye kral ilan edildiği gibi bir de.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    bence de paragöz vs. gibi adlandırmalar hoş değil bunun için söyledim. yönetimin de bundan sonra aklını başına alıp planlı programlı transfer yapması gerekiyor bana göre.

bu sadece beşiktaş için geçerli değil yanlış anlamayın. futbolcular robot değil onlar da birer insan eğer gitmek istemiyorsa kötü adlandırmalar takmayalım. holosko gitti diye kral ilan edildiği gibi bir de.
    Holosko sezonun kalan yarısında faydalı olamayacağını anlayarak, takımı için daha kötü bir kulüpte (puan olarak bizden üstteler galiba ) oynamayı kabul etmesi bana göre güzel bir davranış.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaş’a geldiği günden beri bir türlü istenileni veremedi…
    Geçen sezon başında sakatlanana kadar ben memnundum Holosko'nun performansından.Sakatlandıktan sonra tanıdığımız Holosko'dan uzak bir performan sergiledi.Bu periyodu geldiğinden beri istenileni veremedi diye genellemek doğru olmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Avrupa'ya teknik direktör gönderemiyormuşuz. Türk antrenörüne gereken önem verilmiyormuş. Buyrun burdan yakın.
    Neyine onem verecegim? Hepsi vasat beceriksiz antrenorler, bir takimin icine edip baska takima gidiyorlar, hepsi birbirinin takimina gecip oyle dolasiyorlar kulupleri. Oynattiklari futbol oynatmamaya yonelik kirik dokmekten baska birsey degil. Benim icin kaliteli antrenorler M.Denizli, S.Gunes, F.Terim'dir, ayrica E.Saglam, A.Avci, Y.Vural, E.Yanal ve M.Ozdilek'e saygi duyarim, gerisini at cope. Siz ne yaptiniz, ne basardiniz ki onem verecegiz? Begenmiyorsaniz Turkiye'yi gidin Avrupa'da takim calistirin. Ama o da zor, cunku gereken sertifikalarin cogu yok ve neredeyse tamami iki cumle Ingilizce konusmaktan aciz kendini gelistirmeyen insanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aklımdan geçenleri yazmışsın kardeşim..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Holosko'nun kiralanması doğru bir seçim, Fink'in sözleşmesinin dondurulması da yerinde, fakat bunun uzun sürmeyeceğini düşünüyorum, zira devre arası transfer süresinin yarısı gitti. Bu yüzden önümüzdeki günlerde bonservisiyle birlikte yollanacaktır. Tabata için de tek sözüm, sen daha orda mısın? Bir git artık be adam.

Sheriff Misafir

Tabata'nın gideceğini sanmıyorum, adam keyfini neden bozsun..

TRANSFERDE SON GELİŞMELER

Bugün Doğan Haber Ajansının Fatih Tekke'nin Ankaragücü ile görüşmelere başladığını duyurmasının ardından ulaştığımız, Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, HABER1903'e konuştu.

Kavlak yaptığı açıklamada;

"Fatih Tekke ile benim bildiğim herhangi bir görüşme olmadı. Diğer yönetici arkadaşlar görüştümü bunu bilemiyorum. Bu konuda bana gelen herhangi bir bilgi yok. Yusuf Şimşek ile görüşmelerimiz oldu ama o görüşmelerden herhangi bir olumlu sonuç çıkmadı." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    TRANSFERDE SON GELİŞMELER

Bugün Doğan Haber Ajansının Fatih Tekke'nin Ankaragücü ile görüşmelere başladığını duyurmasının ardından ulaştığımız, Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, HABER1903'e konuştu.

Kavlak yaptığı açıklamada;

"Fatih Tekke ile benim bildiğim herhangi bir görüşme olmadı. Diğer yönetici arkadaşlar görüştümü bunu bilemiyorum. Bu konuda bana gelen herhangi bir bilgi yok. Yusuf Şimşek ile görüşmelerimiz oldu ama o görüşmelerden herhangi bir olumlu sonuç çıkmadı." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
    umarım a.gücü'ne gitmezler. konya'ya falan gitsinler daha çok sevinirim.

SÜRPRİZ TRANSFER ATAĞI

Ankaragücü'nün Beşiktaş'ın 3 futbolcusu ile ilgilenildiğine yönelik haberlerin ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, HABER1903'e konuştu.
    Özat yaptığı açıklamada;

- BEŞİKTAŞ BİZDEN GÜVEN'İ İSTEDİ -

Beşiktaş bizden Güven'i istedi. Bizde ona karşılık Rıdvan Şimşek ve bir miktar para talebinde bulunduk. Çünkü Güven benim en değerli oyuncularımın başında geliyor. Güven 4-5 mevkide oynayabilen futbolculardan birtanesi. Türkiye'de çok iyi yerlere gelmesi gereken fakat gelemeyen futbolculardan birtanesi. Böyle değerli bir oyuncuyu elimizden bırakmak için onun değerini vermeleri gerekiyor. Yaptığımız teklif sonucunda şuana kadar her hangi bir gelişme olmadı. Fatih Tekke konusuna gelince, Tekke'yi her zaman kadromda görmek isterim. Kendisine onu istediğimi söyledim. Buna kendisi karar verecek. Bazen her şey tek başınıza kendi elinizde olmuyor. Maddi imkanlarda önemli. Biz şuanda 3 büyüklerin maddi imkanına sahip değiliz. Dolayısıyla yaptığımız tekliflerden gelecek cevaba göre hareket edeceğiz. Yusuf Şimşek ilede görüşmelerimiz devam ediyor. Ankaragücü kulübü olarak Beşiktaş'ın 3 futbolcusu ile ilgilendiğimiz doğrudur.

- SCHUSTER'E KATILIYORUM -

Fenerbahçe ile birlikte Beşiktaş bu ligin en iyi kadrosuna sahip. Ben Schuster'in yorumlarına katılıyorum. Schuster futbol oynatmaya çalışan bir antrenör. Ama Türkiye'de şampiyon olmanın belli bir kriterleri var. Schuster bunu doğru tespit etmiş. Türkiye'de iyi defans yaparsan ve gol atarsan istedikleriniz olur. Schuster göze hoş gelen bir futbol oynatmak istiyor. Eğer Schuster'de ısrar edilirse, çok iyi bir Beşiktaş olacağına inanıyorum.

- HABER1903 -

Fatih + Yusuf karşılığında Güven'i alacakmışız gibi bir görüntü var. Rıdvan'ın gönderilmesine kesinlikle karşıyım.

Mesaj Yetkileri