Originally Posted by
Rehavi
Koyuyorum... Holosko yu Manisa dan büyük bedeller ödeyerek aldık, kendini daha büyük bir kulüpte gösterme fırsatı ve daha çok kazanma fırsatı verdik. Avrupa kupalarında oynama fırsatı verdik, yeterince değerlendirebilmiş olsa çoktan Avrupa ya gitmesi gerekirdi. Şu an da birşey olduğu yok, sakatlanmış, 2 ay oynayabilecek, o 2 ayın da 1 ayı zaten form tutmakla geçecek. Sezon sonu geri dönecek.
Tabata da yine büyük paralara geldi, tamam bunda Tabata nın bir suçu yoktu ama o da takıma hiçbirşey veremedi. 2 sezon oynadı, bolca da fırsat buldu. Ne silinip atılan oyuncular gördük, en basitinden önümüzde Fatih Tekke var mesela. Galatasaray da sağ bekte oynatılıp mevkisinde yeterince şans bulamayan Ali Turan var. Fenerbahçe de geçmişten hatırladığım Zafer Biryol var. Tamam bu adamlar uç örnekler ama Tabata nın da birşey veremediği ve bu parayı da takımı da haketmediği ortada. Ama yapılan yine de bir yönetim yanlışıdır fakat bu Tabata nın 2 sene ekstra para ve değerlendiremese de ekstra şans bulduğunu belirtmek gerekir. Yine de adamın hakkıdır, istemiyorsa vazgeçmez, paragöz gibi ithamlarda bulunmak ad bana göre doğru değildir.
Fink e gelirsek, belki her Beşiktaşlı onun gittiğine az da olsa üzülüyordur. Ama o da pek sorun yaşamadı, zaten piyasası olan bir oyuncuydu, muhtemelen yönetim de cuzi bir bonservis karşılığı onu bırakmıştır. Ama bu durumu en haketmeyen de Fink tir tabi ki.