Sayfa 232 / 480 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
6,931 ile 6,960 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

At.Madrid'in kaleci antrenörünü transfer etmişiz.

http://www.clubatleticodemadrid.com/...17413&previo=0
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Paco Biosca ile Ventrone'yi de alalım
    Cenk ve Umut Kaya'yı Casillasımız Buffonumuz yapar inşallah ..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Madrid e sardık bu aralar Boboyla ilgili yazılı olarak değil ama spor bültenin de Ntvspor da Figer yine para istedi, Beşiktaşlı yöneticiler kızdı, sezon sonuna kadar sözleşme konusu askıya alındı dedi... Bobo dan yine hayır beklemeyin... Bu adam kafası azcık karışık oldu mu oynayamıyor hele ki kontrat konuları belirsiz oldu mu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an Juan Figer ölse de kurtulsak. Tövbe yarabbim. Ne bela adamdır yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Güven Varol = Rıdvan ( Bonservis ) + 2 Milyon € diyolarr.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

RIDVAN ANKARA YOLCUSU
    18.Ocak.2011 12:59
    HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Beşiktaş'ın genç sağ beki Gençlerbirliği yolunda. İki kulüp yetkililerinin Rıdvan Şimşek konusunda görüşme halinde oldukları ve anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın Şimşek'i sezon sonuna kadar kiralık olarak Ankara ekibinde göndereceği bilgisine ulaşıldı.

Burada da böyle yazıyor. Eğer senin yazdığın gibi olursa, yazık olur, Güven in üzerine 2 milyon euro verseler ben yine vermem Rıdvan ı...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün birisi söyledi banada böyle bir transferi. Güven'i çok istiyomuş Beşiktaş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kiralık olarak gidebilir Rıdvan, eğer Hilbert sağ bek olarak devam edecekse Beşiktaş'ta pek şans bulamaz, tecrübe kazanır kiralanırsa.

9. Default

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Güven Varol = Rıdvan ( Bonservis ) + 2 Milyon € diyolarr.
    Doğruluğuna İnanırım, Sonuçta Schuster Rıdvanı Kafasında Bitirdi Resmen Bonservisiyle Beraber Vermeye Dünden Razı Gibi. Peki Ne Kadar Doğru Hamle Olur O da Tartışılır, Tartışmakta Taraftarın İşi.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu ne Güven'i arkadaş. Hem de Rıdvan'ı bonservisiyle verip üstüne 2 milyon dolar. Obi Mikel'i alıyoruz da benim mi haberim yok..?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Valla Güven'i verip üstüne o kadar para alıp Rıdvan'ı almak mükemmel olur ama şu an için söylentiden ibaret. Gerçek olan Güven için Beşiktaş'ın geçen hafta içinde çok sıkı bir pazarlık yaptığı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sanmıyorum Güven'i almak için öyle uçuk bir teklif yapacağını yönetimimizin.Olay resmiyet kazanırsa yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.
    So what?
    Saike

SON DAKIKA: Besiktas, Tabata'nin sozlesmesini DONDURDU!

Bir de Katar'a gidiyor iddiasi var

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Barbosa Tabata ile aramızdaki mevcut TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle , geçici olarak askıya alınmıştır.
    Tabata,Katar'a gitmeyi kabul etmiş.Transfer işlemleri yetişmeyeceğinden dolayı Fernandes'in yarınki maçta oynabilmesi için dondurulmuş sözleşmesi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel haber. Aslında tamamen gitseydi daha iyiydi ama en azından Fernandes oynayabilecek..

Tabata'yı anlamak mümkün değil. Türkiye'de Anadolu kulüplerinden herhangi birinde oynamayı reddediyor, daha sonra adının hiç duyulmayacağı Katar'a gitmeyi kabul ediyor. Her şey para mıdır yani?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Tabata'yı anlamak mümkün değil. Türkiye'de Anadolu kulüplerinden herhangi birinde oynamayı reddediyor, daha sonra adının hiç duyulmayacağı Katar'a gitmeyi kabul ediyor. Her şey para mıdır yani?
    Adam futbolda daha iyi yerlerde olacağını düşünmüyor demek ki bu nedenle ne koparırsam kar diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adam futbolda daha iyi yerlerde olacağını düşünmüyor demek ki bu nedenle ne koparırsam kar diyor.
    30 yaşında zaten bu yaştan sonra en fazla 4-5 yıl oynar. Elbette paraya bakacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Valla helal olsun Beşiktaş'a. Sağlam maddi gücü var herhalde. Fink, Holosko, Tabata. Temiz iş.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Her nekadar bu sene çok iyi transferler yapsada ben üzülüyorum bjknin savurduğu paralara holosko tabata zapo falan ne paralar vermişti alırken sanırım borcuda çok kulübün umarım ilerde bir sıkıntı olmaz

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Valla helal olsun Beşiktaş'a. Sağlam maddi gücü var herhalde. Fink, Holosko, Tabata. Temiz iş.
    Zaten oyunculara vereceğimiz kontratı, yabancı kontenjanına takılmamak için ya sonlandırıyoruz ya da bir kısmını karşılıyoruz. Yabancı kontenjanı olmasa bu oyuncular büyük ihtimalle takımda kalacaktı.

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Her nekadar bu sene çok iyi transferler yapsada ben üzülüyorum bjknin savurduğu paralara holosko tabata zapo falan ne paralar vermişti alırken sanırım borcuda çok kulübün umarım ilerde bir sıkıntı olmaz
    Aynı şeylerden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama alırken büyük paralar verildiği doğrudur, ama artık yönetimin şu an ki haliyle bu tür hatalara artık düşmeyeceğini düşünüyorum, en azından aynı kadroyu korudukları sürece.

Devre arasındaki oyuncu gidiş gelişlerine harcadığımız para, Tabata nın bonservisine verdiğimiz ücretten de daha bugün Galatasaray ın aldığı Stancu nun bonservisinden de azdır sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de bu yüzden fazla sıkıntı yapmıyorum açıkçası. Sezon sonunda da iyi performans gösteren kalır gösteremeyen satılır gider. Ayrıca bu sene gelirlerimizde artış söz konusu ve bu devam edecek.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Zaten oyunculara vereceğimiz kontratı, yabancı kontenjanına takılmamak için ya sonlandırıyoruz ya da bir kısmını karşılıyoruz. Yabancı kontenjanı olmasa bu oyuncular büyük ihtimalle takımda kalacaktı.

Aynı şeylerden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama alırken büyük paralar verildiği doğrudur, ama artık yönetimin şu an ki haliyle bu tür hatalara artık düşmeyeceğini düşünüyorum, en azından aynı kadroyu korudukları sürece.

Devre arasındaki oyuncu gidiş gelişlerine harcadığımız para, Tabata nın bonservisine verdiğimiz ücretten de daha bugün Galatasaray ın aldığı Stancu nun bonservisinden de azdır sanırım.
    BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER DERSİ
    HABER1903 olarak devre arasında yapılan transferlere ödenen rakamları mercek altına aldık. Yaptığı transferlere ödediği rakamla en çok ilgi çeken takım G.Saray oldu. Ulusal medyanın bir çok kez Beşiktaş ile kıyasladığı rakiplerini bu kez bizler okurlarımız için karşılaştırıyoruz.

G.SARAY, BEŞİKTAŞ'IN 3 KATI HARCAMA YAPTI
    Yeni stadıyla birlikte transfere hız veren G.Saray ara transferde en çok para harcayan kulüp oldu. Sarı-Kırmızılılar renklerine bağladıkları Stancu, Yekta, Zapata, Kazım ve Culio'ya toplam 10 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödeyerek taraftarından büyük tepki aldı.

Kara kartal ise durumlar tam tersi. Yapılan yıldız transferlere ödenen bedeller dünya piyasasına göre oldukça düşük rakamlar. Kulüp Almeida'ya 2 Milyon Euro, Simao'ya 900 Bin Euro ve Manuel Fernandes'e 985.845 Euro ödedi. Bu rakamlar borsaya açıklanan resmi rakamlar. Beşiktaş toplamda devre arasında takıma kazandırdığı yıldız futbolcuları için 3,885,845 Euro öderken G.Saray, Beşiktaş'ın harcadığı rakamın neredeyse üç katını harcayarak transferler yaptı.

G.SARAY ROMANYA'DAN, BEŞİKTAŞ ALMANYA VE İSPANYA'DAN
    G.Saray transferlerini Hagi'nin memleketinin takımı olan Steaua Bükreş'ten iki, Cluj takımından da bir futbolcu alırken. Beşiktaş Almanya'nın W.Bremen takımının santraforu ve Portekiz Milli takım futbolcusu Almeida'yı, İspanya'nın Atletico Madrid takımının kaptanı ve Portekiz Milli Takım futbolcusu Simao'yu, Valencia'nın orta sahası ve Portekiz Milli Takım futbolcusu Manuel Fernandes'i renklerine bağladı.

YÖNETİCİLİK DERSİ
    Geçmişte yapılan transfer hatalarının üstüne sünger çeken Beşiktaş yönetimi, Transfer Komitesinin başarılı çalışmalarıyla aldığı futbolculara isimlerine göre oldukça düşük bonservis bedelleri ödedi. Quaresma'nın transferi ile büyük bir adım atan yöneticiler, Guti'nin bedelsiz takıma kazandırılması sonrası gözlerini daha da ileriye dikmişlerdi. Devre arasında Quaresma'nın da yardımlarıyla takıma kazandırdıkları üç yıldız ile taraftardan alkış almayı başardılar.

G.SARAY'DA İŞLER ARAP SAÇI
    Ligin orta sıralarına demir atan G.Saray'da Başkan Adnan Polat'ın taraftarlarıyla girdiği polemik sonrası buzları eritmek için yaptığı transferlere ödediği bedel dikkat çekti. Türkiye'de ismi duyulmamış üç yabancı futbolcuyu renklerine bağlayan G.Saray'da, en çok tepkiyi ise 33 yaşındaki kaleci Zapata aldı. Bükreş kulübünün sözleşmesini bedelsiz feshettiği kalecinin G.Saray'da jübile yapmaya geldiği konuşuluyor.

DÜNYA BEŞİKTAŞ'I KONUŞUYOR
    Tüm dünya medyasının ilgisini çeken Kara kartal'a en son övgü Portekizlilerin efsane futbolcusu Luis Figo'dan geldi. PORTEKİZLİ efsane, “Beşiktaş şampiyon olmak için İspanya, İtalya ve Almanya gibi büyük liglerden futbolcu topluyor. Beşiktaş, çok yetenekli. Bu noktada çok iyi oynayıp oynamayacaklarını bilmiyorum ama dört Portekizli oyunlarına çok şey katacak. Almeida, Simao, Fernandes ve Quaresma mükemmel oyuncular” diye konuştu.

RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI
    F.Bahçe'yi Kadıköy'de 3-2 ile devirerek Türkiye Kupasından elenmesinde başrol oynayan Bucaspor'u 5 golle evine yollayan Kara kartallar şimdiden rakiplerinin korkulu rüyası olmayı başardı. Beşiktaşlı yöneticiler şimdiden geleceğin temellerini attılar ve Beşiktaş'ı dünya takımı yapmayı başardılar. Şimdi sıra başarılı sonuçlar elde etmekte.

HABER1903 -

Başlık hoş durmamış, yönetim ancak kendine ders verebilecek düzeyde henüz ama yukarıda yazdıklarımı özetler nitelikte bir haber olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sanki biz kariyerinin son demlerindeki adamları getirdik Beşiktaş yönetimini tebrik etmek gerekir fakat iki takımın transfer şartları çok farklıydı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sanki biz kariyerinin son demlerindeki adamları getirdik Beşiktaş yönetimini tebrik etmek gerekir fakat iki takımın transfer şartları çok farklıydı.
    Yok, bencede Galatasaray yönetimi yapabilecek herşeyi yaptı sayılır devre arasında... Pek fazla alternatifi de yoktu, ama ben bunu yukarıda Beşiktaş ın para savurduğunu iddia eden arkadaşlara ithafen yazma gereği duydum.

Birde; Guti şu an da takımın eksikliği en çok hissedilebilecek oyuncusu... Gerçekten harika oynuyor ama önünde en fazla 3 sene var, bu takıma katkı sağlayabileceği... Sezon başından beri olan performansı bir yana, cuma günü oynadığı futbol gerçekten çok iyiydi. Onun yerini, aynı maliyete doldurmamız çok zor olacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben anlamadım haber1903ün mantığını, bizle niye kıyaslama yapmışlar, ilginç. Ayrıca haberde mantıksız noktalar var, Kazım ve Zapata'nın bonservis ücreti yok, taraftarın da olumsuz tepkisi pek yok. Hatta çoğu kişi harcasınlar parayı artık diyor. Ülke konusu da aynı şekilde, nerden geldiğinin ne önemi var, Misimoviç Almanya'dan, Elano İngiltere'den geldi ne oldu, her transfer tutacak diye bir şey yok, ayrıca bu bir politikadır. Fernandes -bildiğim kadarıyla- istikrarlı olarak forma giyen bir oyuncu değildi mesela, çok fazla saçma kıyaslama yapmışlar. Gündüz görmüştüm ve anlam verememiştim bu habere, şimdi yine görünce tutamadım kendimi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş kulübünden Tabata açıklaması;

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

20.01.2011 tarihinde TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile askıya alınan, profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata'nın geçici transferi konusunda Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club ile görüşmelere başlanmıştır.
    - HABER1903 -

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

TABATA KATAR'DA

Beşiktaş'ın bekleneni veremeyen futbolcusu Tabata, Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club'e kiralandı.

Yapılan anlaşmada, Tabata'nın bu sezon kiralık , fakat satış opsiyonunun 4 Milyon Euro karşılığında Al-Rayyan Sports Club'ünde olduğu öğrenildi.

Tabata'nın bu akşam yola çıkacağı yarın yeni takımı Al-Rayyan Sports Club tarafından sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi. Tabata Sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Al-Rayyan Sports Club'lü yapan sözleşmeyi imzalayacak.

- HABER1903 -

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah Katar kulübü Tabata'yı beğenir de uğradığımız zarar bir nebze olsun kapanır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabata'dan da kurtulduk, Katar'a gittiği için herhalde maaşını falan ödemeyiz. Şimdi Al-Rayyan düşünsün.

Mesaj Yetkileri