NTVspor şimdi yazısını günceLLedi. ForLan ve KemaL transferini kesin oLarak bitti diyor. Ayrıca Hugo ALmeida nın da satıLacağını ve 5 miLyon euro kar eLde ediLeceğini söyLüyor. ALmeida gitmemeLi. Giderse ForLan ın geLmesinin bir anLamı kaLmıyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Forlan-Almeida... Mükemmel bir 4-4-2 takımı olabiliriz kanımca.![]()
Cenk
Yabancı-toraman-ersan-ismail
Q7-Fernandes-Necip-Simao
Forlan-Almeida
Gerçekten çok sağlam bir kadro olur. Maicon falan ..Eğer sağ beke Toraman veya Rıdvan monte edilecekse sağlam bir stoper alınmalı
Yok yok. Bi daha düşündüm de gerçekten mükemmel bir 4-4-2 takımı oluruz![]()
Fernandes'i alamazlarsa Orta sahaya bir zenci almak şart
Bugün yönetim Bobo iLe görüşmeye başLadı. Bu da ALmeida nın gerçekten gitme oLasıLığını arttırıyor. ALmeida nın gidip,gitmeyeceğini sanırım Bobo nun takımdan ayrıLıp,ayrıLmaması beLirLeyecek. Eğer yönetim Bobo iLe sözLeşme uzatırsa ALmeida kesin gidiyor, ama uzatmaz ve Bobo giderse demek ki ALmeida takımda kaLıyor.
Maddi açıdan bakıldığı takdirde Almeida'nın gidişi çok daha karlı ama işin sportif yönünde Almeida'nın kalması çok daha karlı.
yinede Forlan'in kesinlesmesini bekliyelim![]()
Almeida gidecek deniliyor ne zamandır.Zaten Serdal Adalı Trt3'teki programda biraz da para kazanalım tarzı bir cümle söylemişti yanlış hatırlamıyorsam Almeida konusu esnasında.Almeida-Forlan ikilisinin iyi bir ikili olacağını düşünüyorum ben de.Forlan tek forvet olarak düşünülüyorsa beklentilerin altında kalması yüksek muhtemel.Almeida giderse yerine Brezilya'lı bir forvet alınacak diyor.Neyse ilerleyen zamanlarda olaylar netleştiğinde yorum yapmak daha sağlıklı olacak.
So what?
Saike
Bence de biraz zaman geçmesi lazım. Forlan'dan sonra taşlar yerine oturur zaten Almeida gidecek mi kalacak mı..
Ya Almeida gitsin ya Bobo... İkisini de gönderip başka bir oyuncuyu kovalamak mantıklı gelmiyor bana...
Almeida gonderilirse ve Forlan bahsedilen rakamlara alirsa bana gore bizim icin bu iyi bir degisim olmaz, hele ki uzun vadede. Forlan tek santrfor oynayacak oyuncu degil.
Beşiktaş Tayfur Havutçu ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. NTVSpor
Kulübümüz’den Açıklama
16.05.2011 17:50
Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı toplantıda aldığı karar ile ilgili açıklamadır: Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz, almış olduğu kararla, halen görevde bulunan Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu ile gelecek sezondan itibaren 2 artı 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu'ya görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.
Beşiktaş JK
Hayirlisi umarim basarili olur ve uzun yillar takimin basinda kalir
Gelecek sezon ligdeki tek yabancı hoca Şota olacak sanırım. O da bizden biri gibi zaten. Birkaç yıl önce söylense dalga geçilecek bir tablo oluştu.
Valla takımların başında hep Türk hocalar olsun isterim ama şöyle bir tahmin yapıyım Tayfur hoca önümüzde ki sezonun yarısını göremez zannımca.
Erken geldi bence takımın başına biraz daha zamanı ihtiyacı vardı bu takımda ertuğrul sağlam bile harcandı umarım öyle olmaz
Beşiktaş'ın aradığı teknik adam Lucescu'ydu bana kalırsa, ama inşallah Tayfur başarılı olur. Hayırlısı olsun.
Zaten Tayfur'a ne kadar dayanabilecek yönetim yeni sezon başlasın göreceğiz.
Ama umarım arkasında dururlar Tayfur'un öyle kötü bir başlangıç yaparsa yol vermezler.
Bu arada Forlan geliyormuş. Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz. Forlan'ı izlemek güzel olacak güzel.
Forlan'ın menajerinden yalanlama gelmiş tabii kaynak Milliyet pek güvenmemek gerek
http://spor.milliyet.com.tr/forlan-i...50/default.htm
Ne kadar mantıksal olarak rakip takımın böyle güçlü bir forvet almasını istemem gerekiyor ama gelsin'de şu sahalarda Bir de Forlan'ı görelim.
Sonunda doğru bir hamLe. Tayfur bence başarıLı oLacaktır. Artık ipLer tamamen eLinde. Ben ona güveniyorum. Zaten bu takımı başarıLı yapamamak kabiLiyetsizLiktir. Schuster büyük hoca, süper hoca tamam feLandı da adam arkadaş hiç rakip takım anaLizi yapmıyordu. Tayfur sadece rakibi birazcık anaLiz ederek biLe geLecek sezon bu takımı rahat başarıLara uLaştırır. Yeterki bu sezon ki gibi sakatLık iLLeti bize yapışmasın.
Açıkçası hiç bir umudum yok, kupa galibiyetinin gazıyla anlaşma yapıldı, 2. yarının sonlarına doğru veya sene sonunda yeni yabancı hoca bulunur. Demirören hiç ilerlememiş onu gördük. Tayfur'un ne tecrübesi, ne ismi, ne de şu ana kadar yönettiği maçlarda gördüğümüz maçlar itibari ile ciddi bir taktiksel becerisi var. Eğer yıldızlarla anlaşabilirse biraz kurtarır ama ben bu seneyi arayacağımızı düşünüyorum.
Kaynak Adanada yaşayan Samsunlu bir büyüğümüz. Kendisi hem babası hemde Kemal ile çok yakın.
Kemal'in Beşiktaş'a transferi tamamen asparagas haber. Serdar Adalı Samsunlu iş adamı Galip Öztürk'ten istemiş sadece. Galip Öztürk'ün desteklediği Haziran ayında Başkanlık koltuğuna oturacak olan Kazım Yılmaz ise Kemal'i arattırıp hiç bir yer ile görüşmemesini gelecek sezon kendisiyle devam edileceğini söylemiş. Ayrıca Kemal'in peşinde sadece Beşiktaş yok. Galatasaray, Fenerbahçe, Bursa, Antep, Kayseri devreye girmiş.
Takımlar şimdiden ucuza kapatmaya çalışıyorlar. Eğer bir aksilik olmazsa da Kemal bizim ile kalacaktır.