Sayfa 250 / 480 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
7,471 ile 7,500 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Alttan alttan çalışıyorda ondan söylemedi. Hem Kemal hem Babası sırf bu yüzden numaralarını değiştirmek zorunda kalmış. Kulüpten önce oyuncuyu ayartmaya çalışıyor. Ama allah nasip ederse Kemal bu sezonda bizimle birlikte olacak. Seneye görücem ben o beleşe kapmaya çalışanları.
    Kaynak gösterip buraya yazarsan seviniriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

NTVspor şimdi yazısını günceLLedi. ForLan ve KemaL transferini kesin oLarak bitti diyor. Ayrıca Hugo ALmeida nın da satıLacağını ve 5 miLyon euro kar eLde ediLeceğini söyLüyor. ALmeida gitmemeLi. Giderse ForLan ın geLmesinin bir anLamı kaLmıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    NTVspor şimdi yazısını günceLLedi. ForLan ve KemaL transferini kesin oLarak bitti diyor. Ayrıca Hugo ALmeida nın da satıLacağını ve 5 miLyon euro kar eLde ediLeceğini söyLüyor. ALmeida gitmemeLi. Giderse ForLan ın geLmesinin bir anLamı kaLmıyor.
    Aynen Almeida gönderilecekse hiç bir muhabbeti kalmıyor ki Forlan transferinin.. =/

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Forlan-Almeida... Mükemmel bir 4-4-2 takımı olabiliriz kanımca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk
    Yabancı-toraman-ersan-ismail
    Q7-Fernandes-Necip-Simao
    Forlan-Almeida

Gerçekten çok sağlam bir kadro olur. Maicon falan .. Eğer sağ beke Toraman veya Rıdvan monte edilecekse sağlam bir stoper alınmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yok yok. Bi daha düşündüm de gerçekten mükemmel bir 4-4-2 takımı oluruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fernandes'i alamazlarsa Orta sahaya bir zenci almak şart

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bugün yönetim Bobo iLe görüşmeye başLadı. Bu da ALmeida nın gerçekten gitme oLasıLığını arttırıyor. ALmeida nın gidip,gitmeyeceğini sanırım Bobo nun takımdan ayrıLıp,ayrıLmaması beLirLeyecek. Eğer yönetim Bobo iLe sözLeşme uzatırsa ALmeida kesin gidiyor, ama uzatmaz ve Bobo giderse demek ki ALmeida takımda kaLıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maddi açıdan bakıldığı takdirde Almeida'nın gidişi çok daha karlı ama işin sportif yönünde Almeida'nın kalması çok daha karlı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Fernandes'i alamazlarsa Orta sahaya bir zenci almak şart
    Fink geri gelsin, yeterli olur bence...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Fink geri gelsin, yeterli olur bence...
    Yok artık. Giden adam Fernandes,geLicek adam Fink oLucak ve yeterLi oLucak. Daha neLer. Fink in sadece savunma yönü iyi. Fernandes kompLe bir orta saha oyuncusu. AraLarında dağLar kadar kaLite farkı var.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yok artık. Giden adam Fernandes,geLicek adam Fink oLucak ve yeterLi oLucak. Daha neLer. Fink in sadece savunma yönü iyi. Fernandes kompLe bir orta saha oyuncusu. AraLarında dağLar kadar kaLite farkı var.
    Elimizde Necip le Ernst var, tamam aynı seviyede değiller ama 4-4-2 oynayacaksak Guti yedek olacak, oyun sıkışınca Guti bunlardan birinin yerine girecek gibi görünüyor. Yok aynı sistem devam edecekse zaten yeterli olur yazdığım ikili.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

yinede Forlan'in kesinlesmesini bekliyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Almeida gidecek deniliyor ne zamandır.Zaten Serdal Adalı Trt3'teki programda biraz da para kazanalım tarzı bir cümle söylemişti yanlış hatırlamıyorsam Almeida konusu esnasında.Almeida-Forlan ikilisinin iyi bir ikili olacağını düşünüyorum ben de.Forlan tek forvet olarak düşünülüyorsa beklentilerin altında kalması yüksek muhtemel.Almeida giderse yerine Brezilya'lı bir forvet alınacak diyor.Neyse ilerleyen zamanlarda olaylar netleştiğinde yorum yapmak daha sağlıklı olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de biraz zaman geçmesi lazım. Forlan'dan sonra taşlar yerine oturur zaten Almeida gidecek mi kalacak mı..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ya Almeida gitsin ya Bobo... İkisini de gönderip başka bir oyuncuyu kovalamak mantıklı gelmiyor bana...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Almeida gonderilirse ve Forlan bahsedilen rakamlara alirsa bana gore bizim icin bu iyi bir degisim olmaz, hele ki uzun vadede. Forlan tek santrfor oynayacak oyuncu degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Tayfur Havutçu ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulübümüz’den Açıklama
    16.05.2011 17:50

Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı toplantıda aldığı karar ile ilgili açıklamadır: Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz, almış olduğu kararla, halen görevde bulunan Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu ile gelecek sezondan itibaren 2 artı 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.
    Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu'ya görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.
    Beşiktaş JK

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Hayirlisi umarim basarili olur ve uzun yillar takimin basinda kalir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gelecek sezon ligdeki tek yabancı hoca Şota olacak sanırım. O da bizden biri gibi zaten. Birkaç yıl önce söylense dalga geçilecek bir tablo oluştu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla takımların başında hep Türk hocalar olsun isterim ama şöyle bir tahmin yapıyım Tayfur hoca önümüzde ki sezonun yarısını göremez zannımca.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Erken geldi bence takımın başına biraz daha zamanı ihtiyacı vardı bu takımda ertuğrul sağlam bile harcandı umarım öyle olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın aradığı teknik adam Lucescu'ydu bana kalırsa, ama inşallah Tayfur başarılı olur. Hayırlısı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten Tayfur'a ne kadar dayanabilecek yönetim yeni sezon başlasın göreceğiz.

Ama umarım arkasında dururlar Tayfur'un öyle kötü bir başlangıç yaparsa yol vermezler.

Bu arada Forlan geliyormuş. Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz. Forlan'ı izlemek güzel olacak güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forlan'ın menajerinden yalanlama gelmiş tabii kaynak Milliyet pek güvenmemek gerek
    http://spor.milliyet.com.tr/forlan-i...50/default.htm

Ne kadar mantıksal olarak rakip takımın böyle güçlü bir forvet almasını istemem gerekiyor ama gelsin'de şu sahalarda Bir de Forlan'ı görelim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sonunda doğru bir hamLe. Tayfur bence başarıLı oLacaktır. Artık ipLer tamamen eLinde. Ben ona güveniyorum. Zaten bu takımı başarıLı yapamamak kabiLiyetsizLiktir. Schuster büyük hoca, süper hoca tamam feLandı da adam arkadaş hiç rakip takım anaLizi yapmıyordu. Tayfur sadece rakibi birazcık anaLiz ederek biLe geLecek sezon bu takımı rahat başarıLara uLaştırır. Yeterki bu sezon ki gibi sakatLık iLLeti bize yapışmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkçası hiç bir umudum yok, kupa galibiyetinin gazıyla anlaşma yapıldı, 2. yarının sonlarına doğru veya sene sonunda yeni yabancı hoca bulunur. Demirören hiç ilerlememiş onu gördük. Tayfur'un ne tecrübesi, ne ismi, ne de şu ana kadar yönettiği maçlarda gördüğümüz maçlar itibari ile ciddi bir taktiksel becerisi var. Eğer yıldızlarla anlaşabilirse biraz kurtarır ama ben bu seneyi arayacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Kaynak gösterip buraya yazarsan seviniriz.
    Kaynak Adanada yaşayan Samsunlu bir büyüğümüz. Kendisi hem babası hemde Kemal ile çok yakın.

Kemal'in Beşiktaş'a transferi tamamen asparagas haber. Serdar Adalı Samsunlu iş adamı Galip Öztürk'ten istemiş sadece. Galip Öztürk'ün desteklediği Haziran ayında Başkanlık koltuğuna oturacak olan Kazım Yılmaz ise Kemal'i arattırıp hiç bir yer ile görüşmemesini gelecek sezon kendisiyle devam edileceğini söylemiş. Ayrıca Kemal'in peşinde sadece Beşiktaş yok. Galatasaray, Fenerbahçe, Bursa, Antep, Kayseri devreye girmiş.

Takımlar şimdiden ucuza kapatmaya çalışıyorlar. Eğer bir aksilik olmazsa da Kemal bizim ile kalacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Kaynak Adanada yaşayan Samsunlu bir büyüğümüz. Kendisi hem babası hemde Kemal ile çok yakın.

Kemal'in Beşiktaş'a transferi tamamen asparagas haber. Serdar Adalı Samsunlu iş adamı Galip Öztürk'ten istemiş sadece. Galip Öztürk'ün desteklediği Haziran ayında Başkanlık koltuğuna oturacak olan Kazım Yılmaz ise Kemal'i arattırıp hiç bir yer ile görüşmemesini gelecek sezon kendisiyle devam edileceğini söylemiş. Ayrıca Kemal'in peşinde sadece Beşiktaş yok. Galatasaray, Fenerbahçe, Bursa, Antep, Kayseri devreye girmiş.

Takımlar şimdiden ucuza kapatmaya çalışıyorlar. Eğer bir aksilik olmazsa da Kemal bizim ile kalacaktır.
    Açıklaman için teşekkürler abi , hayırlısı neyse o olsun. Tayfur Hoca'nın kalışına da çok sevindim.

Mesaj Yetkileri