Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Editör'den yapın 16 bir deneyin bakalım ne oluyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Burada Riera'dan Melo'dan bahseden oldumu ? Allah aşkına kendinize gelin artık.Galatasaray ile Fenerbahçe futbolcularını karşılaştırmayı bırakın.

Fenerbahçe'ye geldi geleli kaç tane böyle gol attı 4-5 ? Bilemedim 6 ? Hadi 7 olsun.
    hadi 8 hadi 9

Bu ligte 6 tane uzaktan golünü hatırladığın başka adam var mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    hadi 8 hadi 9

Bu ligte 6 tane uzaktan golünü hatırladığın başka adam var mı ?
    Benim bildiğim lige göre değil oyuncunun verilerine göre değer veriliyordu.Yani bir oyuncuyu diğer oyunculara göre kıyaslamak yanlış.Burada böyle Stoch 16 olmalı diyorsunuz.Ben de diyorum editörde 16 yapın.1 sezon oynayın sonra gelin değer verin diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Geçen sene oynayan Stoch bir kenara , bu sene ki Stoch bir kenara.

Şimdi şöyle sorayım ;
    1) Geçen sene bu adam ne yaptı da -atıyorum- long shot özelliği fm12'de 13 olarak çıktı karşımıza ?
    2) Bu sene geçen seneye göre yaptıkları ortadayken long shot özelliği artmaz artamaz aman diyim sakın artırmayın diyenlerin artmamasına gerekçesi neler ?
    3) Stoch'un FM12'deki değerlerini giren kişi hata mı yaptı da long shot ' ına 13 verdi ? Hata yapmadıysa değişiklik aşikâr çünkü , sadece son 8 günde attığı 2 mükemmel golle değil sezon başından beri attığı uzaktan golleri görmüyorsanız birşey diyemem.

4. ve sonuncusu , long shot bir konu mankenidir , söz konusu değer pace veya dribbling de olabilirdi , en çok göze çarpan ve en çok burada tartışılan özelliği long shot olduğundan onun üzerinden gittim.

Teşekkürler.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cristiano Ronaldo'nun uzaktan şutları 17 iken Stoch'un ki 16 mı olacak ? Kun Aguero'nu 15 iken Stoch'un 16 mı olacak ? Arjen Robben'in 16 iken Stoch'un 16 mı olacak ? Ibrahimovic'in 16 iken Stoch'un 16 mı olacak ?

13 iyidir bence.Bu yıl böyle gollerine devam ederse 14 düşünülebilir.
    Benim bildiğim lige göre değil oyuncunun verilerine göre değer veriliyordu.Yani bir oyuncuyu diğer oyunculara göre kıyaslamak yanlış.Burada böyle Stoch 16 olmalı diyorsunuz.Ben de diyorum editörde 16 yapın.1 sezon oynayın sonra gelin değer verin diyorum.

bu 2 mesaj birbirine çok zıt. Ronaldo yla kıyaslamak doru iken Riera ile kıyaslamak yanlış olur diyorsun.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Stoch oyunda da gerçekteki gibi atsın gollerini özellikleri nasıl olursa olsun.
    aynen ben de böyle düşünüyorum.

Hocam Stoch'u oyunda gözlemliyorum geçen yıl 30 maçta 10 gol attı.Eğer uzun şut özelliği 16 olursa o 10 gol 15 e falan çıkar.Stoch içinde bu normal bir şey değil.
    bu oyunda neler oluyor neler. ben sercan a 20 üzeri gol attırdım. bienvenu ye 30 küsür gol attırdım. onlar atabiliyorsa Stoch da atar. bu oyunda beklediğimi alamadığım futbolcuların başında gelir Stoch.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

stoch uzun sut 16 mı? ronaldo'nun ki 29 olmalı o zaman..
    Hayır bende o kadar şut denesem elbet biri gol olur.Emre bi maçta 2 tane uzaktan gol attı bak bakalım kaç kişi emre'nin uzun şutu 16 olsun dedi.Madem galatasaray'lılarla kıyaslıyosunuz.Selçuk İnan'dan daha mı iyi şut çekiyor?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bu 2 mesaj birbirine çok zıt. Ronaldo yla kıyaslamak doru iken Riera ile kıyaslamak yanlış olur diyorsun.

Ben orada kıysalama yapmadım hocam.O oyuncular sezonda 20 golü rahat buluyorlar.Bunlar aşikâr iken Stoch'un 16 olma isteğini anlayamadım.Yoksa Stoch'u kimseyle karşılaştırmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Geçen sene oynayan Stoch bir kenara , bu sene ki Stoch bir kenara.

Şimdi şöyle sorayım ;
    1) Geçen sene bu adam ne yaptı da -atıyorum- long shot özelliği fm12'de 13 olarak çıktı karşımıza ?
    2) Bu sene geçen seneye göre yaptıkları ortadayken long shot özelliği artmaz artamaz aman diyim sakın artırmayın diyenlerin artmamasına gerekçesi neler ?
    3) Stoch'un FM12'deki değerlerini giren kişi hata mı yaptı da long shot ' ına 13 verdi ? Hata yapmadıysa değişiklik aşikâr çünkü , sadece son 8 günde attığı 2 mükemmel golle değil sezon başından beri attığı uzaktan golleri görmüyorsanız birşey diyemem.

4. ve sonuncusu , long shot bir konu mankenidir , söz konusu değer pace veya dribbling de olabilirdi , en çok göze çarpan ve en çok burada tartışılan özelliği long shot olduğundan onun üzerinden gittim.

Teşekkürler.

Bu kadar yaygaranın sebebi long shot'ın arttırılma isteği değildir , sadece cevap istiyorum , yanlış mı düşünüyorum? Düzenleme olmadığından tekrar yazdım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cristiano Ronaldo'nun uzaktan şutları 17 iken Stoch'un ki 16 mı olacak
    Oğuzhancım buna Türkçe de ne diyorlar o zaman çok merak ediyorum. hayır kıyaslaman yanlış demiyorum ama kendinle çelişiyorsun.

Cristiano Ronaldo , Stoch'un attığı yerden sene de 20 tane gol mu atıyor ? bana göre özellikleri ne olursa olsun ama Stoch o golleri oyunda atsın, şuanki haliyle atmıyor. ve Stoch hep aynı tip gol atıyor , o yüzden yaratıcılığının fazla olmasına da karşıyım. yaptığı şeyler sınırlı ama yaptığı şeyleri en iyi şekilde yapıyor. en iyi özelliği şutları. ve long shots 13 .. bana göre çok az.. finishing diyecekseniz benim bildiğim finishing ceza sahası için geçerli ama stoch un şutları ceza sahasının az da olsa dışında.. neyse Cengiz abi gerekeni yapacaktır zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hayır bende o kadar şut denesem elbet biri gol olur.Emre bi maçta 2 tane uzaktan gol attı bak bakalım kaç kişi emre'nin uzun şutu 16 olsun dedi.Madem galatasaray'lılarla kıyaslıyosunuz.Selçuk İnan'dan daha mı iyi şut çekiyor?
    yerine göre çok daha iyi...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Emre'nin o maçtan başka kaç tane uzaktan golü var ? Stoch 2 - 3 haftada bir atıyor ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stoch çok deniyor diye bir eleştiri var sezon başı çok deniyordu evet ama son maçlarda daha az ve rahat vurabileceği yerlerde deniyor. İBB maçında 3 şut atmış 2'si isabetli , MİY maçında 3 şut atmış 1'i isabetli.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Stoch oyunda da gerçekteki gibi atsın gollerini özellikleri nasıl olursa olsun.
    Konudaki bana göre en mantıklı ve pozitif yorum bu. Tüm derdimiz bu zaten bizimde. Amacımız oyun içinde gerçeğine yakın oyuncular yaratmak. Bunu yaratmak için bazen bir oyuncuya 20 long shots verirsin bazen de ötekine 15 ama dengede tutuyoruz.

Yani bir oyuncu hızlı diye direkt olarak Pace 19-20 yapıştırmıyoruz.

Öte yandan sizlere bir soru.

Siz Stoch'un oyunda da uzaktan güzel goller atmasını mı istersiniz ?
    yoksa
    Stoch'un long shoots değerinin yüksek olmasını ama oyunda ne yaparsa yapmasını mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Konudaki bana göre en mantıklı ve pozitif yorum bu. Tüm derdimiz bu zaten bizimde. Amacımız oyun içinde gerçeğine yakın oyuncular yaratmak. Bunu yaratmak için bazen bir oyuncuya 20 long shots verirsin bazen de ötekine 15 ama dengede tutuyoruz.

yoksa
    Stoch'un long shoots değerinin yüksek olmasını ama oyunda ne yaparsa yapmasını mı ?
    Yani oyunda 10 gol atıyor nasıl olsa diye hiç ellemeyelim mi? Oyunda 40 gol atan vasat forvetleri ne yapacağız o zaman? Ben oyuncunun hakettiği değeri almasına bakarım, ha o değer maç motoruna yanlış yansıtılmışsa bu yapımcıların hatası, beni ilgilendirmez ki böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

First touch, balance arttırılmalı ayrıca fazla uzaktan gol atmıyor dıyorsunuz madem yakın o zaman bızde fınıshıng ısterız

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

yoksa
    Bu görüş sadece Stoch için olmamalı , senin görüşün yani.Birinin defans arkasına iyi kaçıyor diye off the ball ının arttırılacağının tartışıldığı , birinin arkadaşlarını pozisyona sokuyor diye creativity sinin arttırılacağının tartışıldığı..vesaire ortamlarda bu şekilde uzaktan gol atan bir oyuncunun da bu özelliğinin oyuna iyi yansıtılmasının tartışılması çok normal.

-----------------************-----------------

Ayrıca , bazı yerlerde istatistik önemli değil deyip oyuncu kıyaslamalarında istatistiği kıstas olarak almazken , bazı yerlerde bir oyuncuda özellik artışı bekleyen kesime istatistikleri gösterip "istatistikler böyle" diyemezsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bir kere şunu söyleyeyim, fiziksel değerlerinde, teknik açıdan long shot ve passing, mental olarakta work rate, konsantrasyon ve flair artmalı kesinlikle.

Oyuna ise şöyle yansıtılabilir. Taktiklerde uzaktan çekme şıkkını often yaparsınız sürekli dener. Bu kadar basit.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anlaşılamayan nokta var, Stoch oyunda 15 gol atıyor, uzaktan şut arttırılırsa bu 20 olur 25 olur mantığı kabul edilemez.

Oyunda Dia'ya mesela 25 gol attırdım ben, gerçekte bu performansa ulaşabilir mi? Hayır. Stoch'un da üzerinde durdum, aynı gerçekte oynadığı gibi oynatmaya çalıştım 10 civarı gol attı ama hiç de gol dağılımına baktığımızda gerçeğe uygun değildi.

Yani demek istediğim, oyunda bir oyuncunun üzerine düşerseniz, onu kral yapabilirsiniz. Görüyoruz 50 gol atan oyuncuları bolca kariyerlerde, hani gerçekte nerede 50 gol atan oyuncular?

Stoch oyunda da bu gollerden bolca atsın, yani Stoch attığı gollerin %80-90'ını bu şekilde atıyorsa ve oyunda o sezon 25 gol attıysa, bunun 20 tanesini böyle atması gerekiyor. Eğer bazı verileri, istatistikleri ele alacaksak böyle düşünmeliyiz. Stoch 10 gol attıysa 8-9 tanesini bu şekilde atmalı çünkü gerçekte Stoch'un ceza sahası dışından gol/toplam gol oranı budur.

Bu eğer 17 değeriyle sağlanacaksa 17 olmalı, 10 ile sağlanacaksa 10 olmalı ki tek bir değere göre de bu olmayacaktır muhtemelen.

İstatistik basit, yukarıda yazdığım gibi, gerçek hayatta Stoch'un ceza sahası dışından gol/toplam gol oranı oyunda da bir şekilde sağlanmalı.

Sonuçta bu oyun, gerçekçi olmasını ne kadar beklesek de, gerçek olmayacaktır. Defans adamının 20 gol attığı nerede görülmüş? O nedenle ben bu oyunda Stoch'a 50 gol attırabiliyorsam 40 tanesi bu şekilde atılmış gol olmalı, 5 tane attırabiliyorsam 4 tanesi bu şekilde olmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

cristianı ronaldo'yu örnek gösterip, ironi yapmaya çalışanlar var.

stoch, finishing, shooting tarzı goller atmasa kimse buraya gelip de yazmaz, şu özellikler artsın demez zaten.

ama millet gelip gördüğünü yazıyor.

ne yapalım şimdi?

ne kadar izan dışı adam var forumda yav.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

17'de ısrarcıyım. Şutları gerçekten isabetli ve mükemmel oluyor. 13 çok çok az. Ha 17'de çok diyorsanız kesinlikle ama kesinlikle 15 olmalıdır en az.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

isterseniz 20 yapın uzun şutları, bazı değerleri tam olarak vermesseniz yine isabetsiz şutlar vurabilir. Maksat long shotsı yükseltmek değil gerçeğe yakın profil yapmak. long shots 16 , ppv ve kararlar eklenirse gerçekteki gibi stochu izleyebilirsiniz ben izlediğim kadarıyla bir profil yaptım şuanda deniyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    17'de ısrarcıyım. Şutları gerçekten isabetli ve mükemmel oluyor. 13 çok çok az. Ha 17'de çok diyorsanız kesinlikle ama kesinlikle 15 olmalıdır en az.
    Sanki 17 biraz abartı olur gibi 15 tam değeri gibi duruyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

stoch'un ozellikleri artmayacak da kimin ki artacak?

kucuk bir artisi gectim buyuk bir artis bekliyorum

selcuk inan kariyeri boyunca 7-8 fazla uzaktan gol atmamistir. selcuk'un vurdugu cogu sut disarda

adam uzaklardan 5-6 gol atmis, avrupa'dan bircok futbolcu bile bu kadar atamaz siz hala stoch'a laf atiyorsunuz

Nesil
    2007

PPM'e Shoots from distance eklenirse uzaktan daha çok gol atar diye düşünüyorum.Bu PPM'e sahip Musa Çağıran(long shots 11) 20 maçta 3 gol attı 25 30 metreden defansif MC oynattım istatistik az ama defansif MC için iyi.Stoch'un da 13-14 olursa kurtarır gibi bu PPM ile.

Biseswar'da bu PPM'e sahip(long shots 17) bir maçta 2 gol attı uzaktan hemen ceza sahasının dışından, sol kanat oynattım tıpkı Stoch tarzı attı.Tek maçla değerlendirilmez tabi ama milli takım tek maç oynadım daha

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

PPM'e shoots from distance değil de places shoots eklenirse daha mantıklı olur, çünkü abanarak vurmuyor teknik vuruyor.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    PPM'e shoots from distance değil de places shoots eklenirse daha mantıklı olur, çünkü abanarak vurmuyor teknik vuruyor.
    O var zaten...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Plase'de vurmuyor abanarak da vurmuyor ama çok fena giriyor Ayağının üstüyle vuruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Abanarak plase vuruyor.

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri