Kesin öyle![]()
Milan derbisini kaybetmen kötü olmuş. Real deplasmanından iyi sayılabilcek bir skorla dönmüşsün
...
Serie A'da 35.Hafta
...
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2.Maç
...
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2.Maç
...
Finalde Rakip Valencia
...
Serie A'da 36.Hafta
...
Serie A'da 37.Hafta
...
Ligde son hafta liderliği almışsın eline ve final oynuyosun. Süpersin![]()
Serie A'da 38.Hafta
...
Serie A'da Puan Durumu ve Oyuncu İstatistikleri
...
Tebrikler.ŞL'yi de alacaksın bu sezon inanıyorum
...
Şampiyonlar Ligi Final
...
Şampiyonlar Ligi Oyuncu İstatistikleri
...
İnter Yeni Sezona Hazırlanıyor
Geçen sezonu ligde şampiyon, Şampiyonlar liginde finalist olarak tamamlayan İnter'de yeni sezon hazırlıkları başladı. Kendi tesislerinde günde 2 idman yapan İnter'de hem Amerika'da hem de Çin'de kamplar düzenlenecek ve takım burada turnuvalara katılacak.
Mario Kaptanlığı istiyor
Sezon sonuyla beraber kaptan Andre Ayew'in takımdan ayrılma kararı almasıyla beraber boşalan kaptanlığa ilk aday Alman süperstar Mario Götze oldu. Götze yaptığı açıklamada İnter'in kaptanı olması durumunda bundan gurur duyacağını ve sorumluluğu üstleneceğini söyledi.
Forvet'e 2 Aday
Geçen sezon gol yollarında sıkıntı çeken İnter'de forvet arayışları başladı. Bu mevkiye nokta transfer yapmak isteyen teknik heyet'in gündeminde 2 oyuncu var. Biri geçen sezon Villareal forması giyen Mbaye Niang diğeri ise Liverpool'un gol makinası Carlos Fierro
...
1 numaralı kupada finalde boyun eğmek kötü olmuş üstüne üstün rakip 10 kişi iken. Sağlık olsun diyerek ikinci sezona geçelim hemen, Mbaye Niang süper bir oyuncudur güvenini suistimal etmez diye düşünüyorum.
...
Adamlar 10 kişi kalmasına rağmen yenememen üzücü.Senden bunu beklemezdik![]()
inter kötü takım mı diye sitem etmişsin benim kariyerde, kötü olmadığını görtermişsin, ama final trajik olmuş hafif. bu finalde kaybetmeler aliskanlik yapmasin aman, intere bi cuper yeter![]()
...
Avrupa Kulüpler Sıralaması Açıklandı
...
İnter yönetimi yeni sözleşme önerdi ve kabul ettik. Sezon sonuna kadar sürecek sözleşmede önceki sözleşmeye göre iyileştirilen tek nokta maaşımız.
...
Transferleri Bitiriyoruz
Gelenler ve Gidenler
...
Transfer Edilen Oyuncular
...
Yeni Sezonda Oluşturduğumuz Kadro
Yeni Sezonda Kullanacağımız Ana Taktik ve İdeal 11
Not: Tamamen oyuncuların mevcut durumuna göre dizayn ettim. Önceleri lige ve rakiplere göre taktik hazırlar sezon boyunca kullanırdım bu defa tamamen bize özgü bir taktik. Oyuncuların bu sisteme alışmakta zorluk çekeceklerini sanmıyorum. Eğer iyi adapte olursak geçen sezon yaşadığımız gol sıkıntısına vitamin gibi bir çözüm olacaktır.
...
Amerika ve Çin Turları sona erdi. Yeni taktiğimize adapte olmak açısından bu maçlarda kullanma şansı yakaladık ve aldığımız reaksiyon muhteşem. Umarım diğer maçlarda da aynı çizgide devam ederiz.
...