Sözleşmesi bitiyordu bir tek yetiştirme bedelini alacağız.
Beşiktaş için hayırlı olsun.Umarım başarılı olur.
Sözleşmesi bitiyordu bir tek yetiştirme bedelini alacağız.
Beşiktaş için hayırlı olsun.Umarım başarılı olur.
Nasıl oynuyor Ali sen bilirsin?
FM Gazetesi
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a bu sözlerle rest çektiği iddia edildi.
Şeklinde bir şey varmış. Böyle bir şey varsa varsın istifa etsin bence.
FM Gazetesi
Bu sözler?
Yalanlanmış Levent Erdoğan tarafından demin okudum.
FM Gazetesi
Samet Aybaba gelmezse istifa ederim dediğine dair bir haber vardı:
http://www.medyatime.com/levent-erdo...fa-ederim.html
Son haber ise Erdoğan'ın bunu yalanladığı yönünde:
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ280835SXQBeşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, kendisinin söylediği iddia edilen, "Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Samet Aybaba olmazsa yönetimden 8 kişiyle birlikte istifa eder, yönetim kurulunu olağanüstü kongreye götürürüm" ifadesinin tamamen asılsız olduğunu açıkladı.
Yazılı bir açıklama yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"Bugün bazı internet sitelerinde benim ağzımdan söylendiği belirtilen 'Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Samet Aybaba olmazsa yönetimden 8 kişiyle birlikte istifa eder, yönetim kurulunu olağanüstü kongreye götürürüm' şeklindeki sözlerim tamamen asılsızdır. Konuyla ilgili görüşüm sorulduğunda şahsi tercihimin Samet Aybaba'dan yana olduğunu söylemem üzerine ifadem çok başka noktalara çekilip bir kargaşaya neden olmuştur. Ne herhangi bir röportajımda ne de yönetim kurulu toplantısında böyle bir ifade kullanmadığımı, bu tarz haberlerin iyi niyetle ve var gücüyle çalışan Beşiktaş yönetimini yıpratma amacı taşıdığını ifade etmek isterim. Ayrıca hiç bir kaynağa dayandırılmadan benim ağzımdan çıkmamış sözlerin haber olarak servis edilmesini de basın ahlakı ve etiğiyle örtüştüremediğimi belirtir, böylesine kritik bir süreçte taraftarlarımızında bu tarz gerçek dışı haberlere itibar etmemesini rica ederim."
samet aybaba mi kurtaracakmis besiktasibesiktas takimi su kadrosuyla teknik direktörsüz sahaya ciksin samet aybabanin oynatacagi futbolun 10 kat daha iyisini oynar.
Böyle bir ihtimal vuku bulsaydı, daha çok Beşiktaş Samet Aybaba'yı kurtarmış olurdu gibi geliyor bana.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Hızı fena değil Beşiktaş'ın stoperlerinden hızlı bence ama bir de Beşiktaş'ta görmek lazım tabi...Ersan nasıl başarılı olduysa o da olabilir diye düşünüyorum...Tekniği çok iyi değil geliştirir ama Berat çalışkandır...
Hantal değil yani.Hayırlı olsun.İnşallah kendisini gösterir.
So what?
Saike
Gene sol ayaklı stoper.Şaka gibi![]()
Berat hayırlı olsun. Yönetim genç bir stoper alınacağından bahsetmişti bir ara. O isim Berat oldu. 2. Ersan durumu yaşanır umarım burda da.
Sinan Bolat geliyormuş sanırım. 1 hafta içerisinde kararını verecekmiş Sinan.
FM Gazetesi
Beşiktaş'a yabancı hoca yaramıyor onu ben başta söyleyeyim.Ayrıca Tayfur Havutçu çok büyük şanssızlıklar yaşadı.Bitik bir takımı Schuster'den aldı.Sonra bildiğimiz olaylar yaşandı.Yine sezon sonu moral olarak bitik bir takımı aldı.Play-off'larda Carvalhal'in gönderilmesi tam bir faciaydı.Beşiktaş yönetimi hem takımı hem de Tayfur Havutçu'yu zor bir duruma soktu.Kim ne derse desin Tayfur Havutçu biçilmiş kaftandı.Yazık oldu.İsterse kralı gelsin Beşiktaş'ı o durumda ayağa kaldıramazdı.Bu arada yeni sezon için Mustafa Denizli'yi getirmeli bence Beşiktaş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
SON DAKİKA: Beşiktaş Yönetimi Alman teknik direktör Ralf Rangnick ile 4 yıllık anlaşma sağladı. -DHA
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, transfer gündemi ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
İşte Kavalcı'nın HABER1903'e yaptığı açıklama;
"Rangnick'e teklifimizi yaptık, oda bize sağlık sorunlarından dolayı gelemeyeceğini ve üzgün olduğunu iletti. Başka teknik adamlar ile görüşmelerimize devam ediyoruz." dedi.
ibrahim setende demisti kesin anlasma yok diye
Kaan'ın dediği gibi hantal değil.Hava toplarında da hakimiyeti yüksek.Geçen sezon ve bu sezonun başında çok iyi performans ortaya koyuyordu.Ancak ikinci yarı ile birlikte tabi bunda takımın kötü gidişininde etkisi var kötü oynadı.
Ancak geçen sezon takımın yükselmesindeki en büyük pay sahiplerinden biri.Çok hırslı biri.Sonuna kadar mücadeleyi bırakmıyor.İlk oynadığı sezona göre kendini büyük ölçüde geliştirdi.Beşiktaş'ta da öğreneceği çok şey var.Bence yararlı olacaktır.
Bu arada sol değil sağ ayaklı bir stoper![]()
Beşiktaş'tan Seedorf atağı
Bugün yurt dışında temaslara başlayan Tamer Kıran ve İbrahim Altınsay'ın İtalya'da ünlü oyuncu Clarence Clyde Seedorf'un transferi için girişimlere başladığı öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon Milan forması giyen Clarence Clyde Seedorf'un bu sene sözleşmesi sona erdi. Ve ünlü oyuncunun bonservisinin elinde olması Beşiktaşlı yöneticileri harekete geçirdi.
DETAYLAR HABER1903'DE
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Tamam her takımda abilik yapacak bir oyuncu olması gerekir ama Seedorf amcalık yaşında artık.
Seedorf ile Tayfur'un yaşları yakındır birlikte oynasınlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Seedorf - Aurelio bir de transfer edilirse Edgar Davids orta saha üçlüsü ile Beşiktaş herhalde coşar.
Berat transferi iyi transfer bence Ersan gibi bir patlama yapması muhtemel.
Vay arkadaş hadi Gattuso, Ambrosini olsa anlarım da istenilmeyen adam Seedorf, bu sene en az 8-9 kere izledim Necip + Veli = SeedorfEğer maliyeti uygunsa veya sponsor karşılayacaksa muazzam olur.
eto'o bitmiş.
Ya sende haklısın Anıl ama karakter bakımından bilmesemde sahada ki mücadelesi tam tersini gösteriyor. Ununu eleğini asıp gelmiş denilen Guti bile neler kattı.
Benim zaten bu konularda ki düşüncelerim belli gençler oynasın, mücadele etmeyen gitsin, 3-4 yıl başarı beklenmesin gerekirse, istikrar için dilimizi ve medya, maç dışı olayları bilen iyi kontrol edebilen hoca gelsin derim hep. Ama Seedorf bu konuya istisna olabilecek sayılı oyunculardan, tek aklımı karıştıran maliyeti. Eğer ona vereceğimiz yıllık ile 3-4 tane kadroya tutmasa bile potansiyelli futbolcu getirilebilirse söylenti olarak kalmasını isterim.
eto'o bitmiş.
Ertem sener ; buyrun buradan yakın !!! ralf ragnick ile yapılan 4 yıllık anlaşma , alman hocanın istediği transfer bütçesi kabul olmadığı için bozuldu...