Bence bakış açısı değil. Doğru olan bu. O adam akıllanmaz. Ne aldığını hakediyor ne de Beşiktaş'ta kalmayı.
FM Gazetesi
Bence Uğur'a 700 çok değil ama 3 yıla gerek yoktu, 1 yada 1+1 olabilirdi. Neyse hayırlı olsun az cok severiz kendisini.
Simao alacaklarına karşılık gidiyormuş.
FM Gazetesi
Uğur Boral he..
Uğur Boral berbat bir futbolcu. Samsunda canlı izlediğim maçlarda aşırı saçma hatalar yapıyordu. Kaç kere golden etti takımını. Benim takımıma gelse çıldırırdım heralde![]()
Gerçi belli olmaz belki BJK'de kendini gösterir ama zannetmiyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe'de iken en sevdiğim en beğendiğim adamlardan biriydi.Hasta oluyordum çoğu kez bize yararı oldu ve gönderilmesini anlamadım.
Yedekte kalabilirdi, onun gibi adamlar çok bulunmuyor.Sakatlık onu mahfetti çöktü adam ama Beşiktaş'ta yükselecektir bence ben öyle düşünüyorum
En azından şuanki Beşiktaş kadrosuna bakıyorum da kimler oynuyor Uğur bence takıma birşeyler katar..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yerli ve maliyet açısından düşünüldüğünde ideal bi transfer olmuş. Ben umutluyum. Bi Hürriyet kaldı.
eto'o bitmiş.
Herkesin aksine Uğur'un Beşiktaş'ta kendini bulacağına inanıyorum.
FM Gazetesi
![]()
Ben Hürriyette ciddiydim yanlız, giydiği formayı terletebilen, hakkını verebilen oyunculardan.
eto'o bitmiş.
Hürriyet iyi yedek olur harbi...
Eski Uğur Boral değil kesinlikle, Samsunspor maçlarını izleyenler bilir![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Uğur hayırlı olsun.İnşallah başarılı olur.
So what?
Saike
Kaleci olarak Ospina ile anlaşılmış sanırım NTVSpor'da yazıyor.
FM Gazetesi
Beşiktaş yönetimi bütçe küçültmekle hedef küçültmek arasındaki farkı kaçırmışa benziyor
Aslinda yabanci kaleci istemiyorum, Avrupada'da yokuz Cenk yeterliydi ama ne bilim Ospina'yi hiç izlemedim ama iyi bir kaleciye benziyor ve daha 23 yasinda.
Anlam veremediğim bir transfer Uğur Boral, şaka gibi geliyor hala inanamıyorum.
Küme düşen bir Samsun takımında bile kendini ispatlayamamış bir oyuncuyu ertesi sezon Beşiktaş gibi büyük bir camiaya gelmesi kendisi için piyango gibi olmuştur sanırım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ospina hakikaten çok iyi bir kaLeci. Geçen yıL izLediğim Fransa Ligi maçLarında Ligin sivriLen kaLeciLerinden di. Cenk ten çok daha iyi ve en büyük özeLLiği yan topLarda muhteşem. Eğer geLirse artık yan top oLduğunda aha goL oLacak diye üzüLmeyeceğiz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ospina hamlesi gelecekte transferinden iyi para kazanmak için de olabilir. Biraz detaylı düşünmek lazım.
Yarım sezonda oynadığı tek maçla transfer yaptı beyefendi. Merak edenlere yarım sezonda bizden 900 bin tl + maç başı 25 bin gibi birşey alıyordu.
Valla Uğura piyango çıkmış çok kötü bir hamle Beşiktaş adına aldığı para sözleşme süresi vs ne diyelim hayırlı olsun
Mustafa Sarp deyolla, biraz ağır oldu bu![]()
Ama bişeyleri göze alıyorsak tamam demek lazım. Bizde isterdik Hamitlerden, Nurilerden bahsetmeyi ama sağolsunlar![]()
eto'o bitmiş.
Mustafa Sarp ilaç olurOnun gibi bir yeteneği kaybettiğimiz için bütün taraftarlar üzgün
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ospina müthiş bir kaleci.Bu transfer gerçekleşirse Beşiktaş yıllarca kalede problem yaşamaz diye düşünüyorum
Uğur Boral'la 3 yılık anlaşma yapılmış birde utanmadan![]()
Başkan Bizi Küme Düşür, Düşürmezsen Ben Seni Düşüreceğim
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"