Sayfa 350 / 480 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
10,471 ile 10,500 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

En baştan beri söylüyorum bonservisi elinde bir Tuncay Beşiktaş'a ilaç olur beklenmedik büyük bir performansda gösterebilir Tuncay STSL'yi her türlü kaldırır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de aksine, eski havayı yakalayacağına ve o eski Tuncay'ı izleteceğine inanmıyorum.

Türkiye'ye gelirse de sadece Fener'de oynar; ama bildiğim kadarıyla Aziz Yıldırım ile arasında sorun vardı önerilen sözleşmeyi kabul etmeyip bedava gittiği için.

Tuncay TR'de bizden başka bir takıma giderse gerçekten üzülürüm.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

McGregor sağlık kontrolünden geçmiş.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaleci Allan McGregor ile 2 yıllığına (2013-2014 sezon sonuna kadar) yıllık 1.200.000.Euro garanti ücrete anlaşma sağlanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=225203

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

mac basi yok mu iyiymis ozaman

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mcgregor fotoğraflarda çok istekli gözüküyor maç başı yoksa bu kalitede ki bir kaleci gayet ucuza anlaşılmış demek bence başarılı bir transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Guiza iddialari var ne diyorsunuz

9. Default

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Guiza iddialari var ne diyorsunuz
    Yapma bunu şaka dimi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ekşide gördüm şaka mı ciddimi bilemicem

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

güiza iyidir iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

büyük maçarı boş geçmez küçük maçarın adamı değildir

McGregor son derece gereksiz bir transfer oldu bence. Cenk'ten iyi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 yıllık sözleşme yapılsaydı keşke. Ben anlam veremedim 2 yıl olmasını. Hem devre arasında Ospina ile anlaşılacak ücretsiz olarak transfer edilecek deniyor hem de McGregor ile 2 yıllık anlaşma yapılıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    1 yıllık sözleşme yapılsaydı keşke. Ben anlam veremedim 2 yıl olmasını. Hem devre arasında Ospina ile anlaşılacak ücretsiz olarak transfer edilecek deniyor hem de McGregor ile 2 yıllık anlaşma yapılıyor.
    Ospina işi olmaz bundan sonra.En azından bedavaya gelmez.Ya kulübü yeni sözleşmeye ikna eder,yada 6 ay sonra bir çok kulüp teklif yapar.Beşiktaş işi bence şu dönemde bitirmeliydi.
    Ayrıca dediğin gibi Ospina gelse bile Mcgregor kolay kolay elden çıkaramazsın.2 sene Mcgregor ve Cenk götürür kaleyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

McGregor iyi bir kaleci hayırlı olsun
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ospina işi olmaz bundan sonra.En azından bedavaya gelmez.Ya kulübü yeni sözleşmeye ikna eder,yada 6 ay sonra bir çok kulüp teklif yapar.Beşiktaş işi bence şu dönemde bitirmeliydi.
    Ayrıca dediğin gibi Ospina gelse bile Mcgregor kolay kolay elden çıkaramazsın.2 sene Mcgregor ve Cenk götürür kaleyi.
    Ospina nın kendisi iLe anLaşıLmış bir karar bu. Zaten Nice kuLübü 1.kaLeci oLacak başka bir kaLeciyi transfer etti. Sezon başLadığında Ospina yedekte duruyorsa demek ki Beşiktaş iLe anLaşmıştır. Zaten Samet Aybaba da Ligtv de bu şekiLde söyLedi. 6 ay sonra kontratı bitecek bir adam için o kadar para veremezdik, 6 ay sonra resmi oLarak boşa çıkacak ve o zaman kendisi iLe anLaşacağız diye söyLedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Fernandes'e 7 M + Baroş demiş bence kötü olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu arada eski bir yöneticimiz Fikret Orman ile görüşerek Ersun Yanal ile tartışan Batuhan Karadeniz'in takıma tekrar katılması gerektiğini söylemiş.Batuhan , Mustafadan daha güçlü , yırtıcı , bitirici bir forvet.Almeida ile iyi anlaşırlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu takımın Batuhan'a ihtiyacı yok arkadaş. yapmayın. Tamam yetenekli ama adamın Eskişehirspor'da vukuatları ortada.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Batuhan gelir de, Pektemek'in zamanından çalarsa çok yazık olur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ospina nın kendisi iLe anLaşıLmış bir karar bu. Zaten Nice kuLübü 1.kaLeci oLacak başka bir kaLeciyi transfer etti. Sezon başLadığında Ospina yedekte duruyorsa demek ki Beşiktaş iLe anLaşmıştır. Zaten Samet Aybaba da Ligtv de bu şekiLde söyLedi. 6 ay sonra kontratı bitecek bir adam için o kadar para veremezdik, 6 ay sonra resmi oLarak boşa çıkacak ve o zaman kendisi iLe anLaşacağız diye söyLedi.
    Bence Ospina defteri tamamen kapandı.Öyle olmasa,McGregor ile 1+1 sözleşme yapılırdı en azından.Ayrıca Batuhan'a hiç gerek yok.Bir yol olmaz ondan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Batuhan'dan iyi türk forvet olarak sayabileceğimiz pek oyuncu yok.Burak , Umut , Mevlüt belki Pektemek ve miladını doldurmaya yakın Tuncay.Burak ve Umut Galatasaraya gitti.Mevlüt'ün Türkiye'e geleceğini sanmıyorum.Tuncay işi karışık Pektemek bizde . Almeida-Batuhan süper olur . Yabancı sınırına takılırsan Pektemek - Batuhan yaparsın.Olmadı Pektemek - Almeida yaparsın.Batuhan 10 numara transfer olur diye düşünüyorum.Özellikle Almeida'nın yanına gereken türde bir forvet Almeida'nın performansıda 2ye katlanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Batuhan kendi yeteneğinin kıymetini bilmeyen bir oyuncu. Her anlamda "kalıbının adamı" değil. Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Beşiktaş altyapısının şu ana kadar çıkardığı en disiplinsiz futbolcu. Keşke zamanında Avrupa'dan istendiğinde satsaydık. Bir ara City istemişti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Batuhan'dan iyi türk forvet olarak sayabileceğimiz pek oyuncu yok.Burak , Umut , Mevlüt belki Pektemek ve miladını doldurmaya yakın Tuncay.Burak ve Umut Galatasaraya gitti.Mevlüt'ün Türkiye'e geleceğini sanmıyorum.Tuncay işi karışık Pektemek bizde . Almeida-Batuhan süper olur . Yabancı sınırına takılırsan Pektemek - Batuhan yaparsın.Olmadı Pektemek - Almeida yaparsın.Batuhan 10 numara transfer olur diye düşünüyorum.Özellikle Almeida'nın yanına gereken türde bir forvet Almeida'nın performansıda 2ye katlanır.
    batuhan çok yetenekli oyuncudur ama bu onu iyi bi forvet yapmaz tuncay burak umut mevlüt belki pektemek yazmışsın cenk tosunun dan muhammet demirine hatta abartarak söylüyorum sercan yıldırımına kadar herkez batuhandan iyidir şuanda he batuhandaki potansiyel bana görede hiç birinde yok ama kabul etmek lazım ki batuhandaki mental gerililik sercan yıldırımda bile yok

Nesil
    2007
    Yer
    34

Batuhan ve Almeida çift forvette olmaz, benim mantığıma sığmıyor. Almeida - Mustafa iyidir hata ligimiz için çok iyidir. Batuhan ancak alternatif olur, ama bu da Batuhan'a hiç yaramaz. Hiç gerek yok Beşiktaş için.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Batuhani alip Pektemeke yazik etmesin Besiktas aman aman.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

McGregor 31 yaşında bir futbolcu şu dakikadan sonra 1 yıllık bir sözleşmeye ikna edilemezdi zaten.Ha benim anlamadığım yıllık ücretlerinden dolayı gönderilen oyunculardan sonra bu tarz bir transferin yapılması oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok artık Berat satış listesine konmuş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Batuhan'ı değil o formayla , semtte dolaşırken sivil bile görmek istemem.

Mesaj Yetkileri