Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 350 sonuç

Konu: Liverpool|Tıpkı Eski Günlerdeki Gibi (2.Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evimizde Twente'yi konuk ettiğimiz maçta sağlam bir performans göstererek 3-0 gibi net bir skor almasını bildik.Son haftalarda Borini'nin yüksek formu beni mutlu etti. Bu skorla birlikte Avrupa Ligi grubundan çıkmayı garantilemiş olduk.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Jose Enrique'nin sakatlığı canımızı sıktı. Jose 3 hafta bizi yalnız bırakacak. Takımdaki sol bek sıkıntısı ve Jose'nin alternatifsiz olması ara transferde sol bek arayışlarına gireceğimizi gösteriyor. Menajerler şimdiden bize futbolcu önermeye başladılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her nekadar topa hakim olmasakta her maçta rakibimizden daha fazla şutlarımızla kaleyi dövüyoruz... Maç bitti derken Kweuke'nin sahneye çıkması ve bizim zafer şarkıları söylememize neden olan golleri sayesinde galibiyetle dönüyoruz Anfield'a..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligde müthiş bir haftaya giriyoruz bir tarafta maç fazlasıyla üstümüzdeki takım lider Manchester City Chelsea'yi konuk ediyor. Bu maç liderlik koltuğuna oturmamız açısından çok önemli...

Diğer tarafta yeni sezona fırtına gibi giren ve ligde ikinci sırada bulunan Liverpool Arsenal'i ağırlıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Futbol adına herşey vardı... Kırmızı kartlar,sayılmayan goller,atılan goller... Zor bir maç oldu fakat kaptan Gerrard ve Kweuke takıma galibiyeti getidi.

Diğer tarafta işler umduğumuz gibi olmadı Manchester City Chelsea'yi tarumar etti... liderlik koltuğuna oturacağımız gün biraz daha uzadı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son maçlardan sonra puan tablosu şu şekilde oluştu;

City ile birlikte tıpkı uzay mekiinin ana parçası gibi orta sıralardan ayrılmış gibi gözüküyoruz fakat heran herşey değişebilir. Liderle aramdaki 2 puanlık fark onların maç fazlasından kaynaklanıyor. Fakat 3. ile aramıza 7 puan fark koymamız elimizi güçlendirdi

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Son maçlardan sonra puan tablosu şu şekilde oluştu;

City ile birlikte tıpkı uzay mekiinin ana parçası gibi orta sıralardan ayrılmış gibi gözüküyoruz fakat heran herşey değişebilir. Liderle aramdaki 2 puanlık fark onların maç fazlasından kaynaklanıyor. Fakat 3. ile aramıza 7 puan fark koymamız elimizi güçlendirdi
    Chelsea kume dusme hattındaa manu nun esamesı okunmuyor bu nasıl lıg allah askına bana bıraz samımı gelmedı acıkcası ya oyunda problem var yada senın ellerınde ama ne olursa olsun tebrık ederım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Manu ve Arsenal kolay kolay bırakmaz zirveyi lig daha uzun, mevcut konumun çok başarılı bu performans böyle devam ederse Şampiyonluk tacı gelecektir, gerçi EPL'de 2.lik bile Şampiyonluğa eşdeğer : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

sakary Ali Misafir

Açıkçası ben 4 takımın birden şampiyonluk için savaşacağını düşünmüyorum, ilk 2'de kaldığın vakit şampiyonluğun %50 adayı olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takımın keyfi yerinde, ayaklar yere sağlam basıyor.. L'pool benim ilk sezonumda devlere nal toplattı, ligi önde göğüsledi, senden de aynını bekliyor bu cefakar taraftar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    Chelsea kume dusme hattındaa manu nun esamesı okunmuyor bu nasıl lıg allah askına bana bıraz samımı gelmedı acıkcası ya oyunda problem var yada senın ellerınde ama ne olursa olsun tebrık ederım

Chelse ve Manu ile henüz maç oynamadım bu durum bana da garip geldi. en son Chelsea TD değiştirdiğini size duyurmuştum SS mevcut. Samimi gelmediğini düşünüyorsanız size save'in bir örneğini gönderebilirim

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Açıkçası ben 4 takımın birden şampiyonluk için savaşacağını düşünmüyorum, ilk 2'de kaldığın vakit şampiyonluğun %50 adayı olacağını düşünüyorum.
    Bu yoruma 100'de 100 katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Manu ve Arsenal kolay kolay bırakmaz zirveyi lig daha uzun, mevcut konumun çok başarılı bu performans böyle devam ederse Şampiyonluk tacı gelecektir, gerçi EPL'de 2.lik bile Şampiyonluğa eşdeğer : )

Teşekkür ederim iyi dileklerin için fakat bunları söylemek için çok erken diye düşünüyorum çünkü hali hazırda Man Utd. ve Chelsea gibi takımlarla oynayacağız ve bunlar çok üst düzey takımlar. Ayrıca fikstürü de eklediğim zaman oynadığım takımları göreceksiniz hep Premier Lig'in alt sıra takımları onları da zar zor yenmeyi başardık. Ligin ikinci yarısı işler tersine dönebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Açıkçası ben sizin gibi düşünmüyorum lig henüz yeni başladı ve yalnızca City ile Arsenal'e karşı oynadık Man Utd ve Chelsea ile henüz maç yapmadık açıkçası onlara karşı dağılmaktan korkmuyor değilim hala 4 takım şampiyonluğun favorisi ben kendimi şampiyonluk şarkılarına kaptırmak istemiyorum ne yapacağı belli olmuyor takımın. Q.P.R ve WestHam'a kafa kafaya oynayıp zorla kanaıyoruz City'i deplasmanda zar zor yeniyoruz ( Reina devleşti) Arsenal'e 4 atıyoruz tamamen şans golleri peş peşe geldiler bu yüzden hala şanslar eşit

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Bu yoruma 100'de 100 katılıyorum.

Umarım dediğiniz gibi olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Takımın keyfi yerinde, ayaklar yere sağlam basıyor.. L'pool benim ilk sezonumda devlere nal toplattı, ligi önde göğüsledi, senden de aynını bekliyor bu cefakar taraftar

Bende aynısını takımdan bekliyorum ama hala çok garip oynamaya devam ediyorlar hala oyun düzeni oturmuş değil bir dengesizlik var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarım sezon alabiliyor taktiğin oturması, biraz sabret kaptan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Yarım sezon alabiliyor taktiğin oturması, biraz sabret kaptan.
    evet katılıyorum... taktik ekranında takımın taktiğe yatkınlığı gayet yükseldi fakat hala bazı problemler var...

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Taktiğini paylaşa bilir misin dostum

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Harika bir sezon geçiriyorsun.Senden çok daha iyi takımlar olmasına rağmen 2.sıradasın...Umarım bu sene şampiyon olmazsın.Bi dahaki sene için daha çok hevesle oynarsın =)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Samasti Gelecek Sezonun kadrosunu şekillendiriyor...

Premier Lig'in çiçeği burnunda manajeri Samet Samasti, Liverpool'un resmi internet sitesine çarpıcı açıklamalar da bulundu...Samasti'nin söyledikleri Liverpool taraftarlarınca çeşitli bloklar ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı... İşte bazı satırbaşları;

Muhabir:Ligin ortasına yaklaşmışken takımın ligdeki konumundan herkesin memnun olduğu aşikar önümüzdeki sezonun planları nelerdir?
    S.S: evet ligi hemen hemen yarıladık sayılır önümüzdeki sezonun planlarını kafamızda kurmaya başladık
    Muhabir:Peki gidecek oyuncular hakkında fikir sahibi olabilir miyiz?
    S.S:Takımın maddi durumunu da göz önünde bulundurursak bazı önemli oyuncuları elden çıkaracağımızı söyleyebiliriz
    Muhabir:Peki bu oyuncuların durumları netlik kazandı mı? Kesin gidecek diyebileceğimiz oyuncular varmı?
    S.S:Kesinleşmiş bir veri yok tabiki. Fakat diğer avrupa kulüplerinin transfer listesinde bulunan oyuncularımız var bunların bazıları için henüz teklif gelmiş değil ancak ciddi bir teklifi değerlendirmeye alacağımızı söyleyebilirim.
    Muhabir: Ozaman yeni oyuncular da kapı da diyebiliriz.
    S.S:Tabiki göreve geldiğim zamandan beri scout ekibimizle fikir alışverişi yapıyoruz.Bizim scout ağımız dünya genelinde saygıdeğer bir seviyede ve geleceğin süper yeteneklerini şimdiden keşfetmeye başladık diyebilirim.
    Muhabir:Bu mükemmel bir haber... Son zamanlar Porto'nun genç yıldızı James Rodriquez ile ilgilendiğiniz söylentileri var. Bunlar bir spekülasyonmu yoksa aslı varmı bu haberin?
    S.S:James gerçekten çok yetenekli bir çocuk... Kendisini izlemekten büyük keyif alıyorum O'nun gibi bir oyuncuyu herkes takımında ister.
    Muhabir:Sayın Samasti burada söylediklerinizi Liverpool taraftarları merakla bekliyorlar bu yüzden bir cevap almak istiyorum James Rodriguez'i önümüzdeki sezon Liverpool formasıyla görebilecekmiyiz?
    S.S:James için bir ön çalışmamız oldu fakat maliyetli bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim imkanımız olursa neden olmasın.
    Muhabir:Teşekkür ederim bu haber için editörüm beni ödüllendirecek başka bir oyuncu var mı?
    S.S:Liverpool taraftarı rahat olsunlar transfer piyasasını sarsacak oyuncular üzerinde yoğunlaşıyoruz. Bugünlük bukadar yeter sanırım teşekkür ederim.
    Muhabir:Teşekkür ederim sayın Samasti.
    S.S: Rica ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar gelecek sezon için bir takım oyuncuları izlemeye aldım sizden önerilerinizi bekliyorum...

James Rodriguez
    Neymar (uçuk bir hayal)
    Eden Hazard
    David Silva
    Jack Wilshere

Bunlar benim oyun planıma uygun oyuncular sizden de gelecek önerilere açığım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Harika bir sezon geçiriyorsun.Senden çok daha iyi takımlar olmasına rağmen 2.sıradasın...Umarım bu sene şampiyon olmazsın.Bi dahaki sene için daha çok hevesle oynarsın =)

bu sezon şampiyonluğu düşünmek için çok erken şampiyon olacağımızı düşünmüyorum. Çünkü ligin devlerinin tamamıyla maç yapmadım Man Utd ve Chelsea ile oynanmamış iki maçım bulunuyor ayrıca kadro derinliğim olmadığı için mevcut kadro sıkı maç temposuna ayak uyduramıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Taktiğim:

[/IMG]

Taktiğim bu şekilde...

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Taktiğim:

[/IMG]

Taktiğim bu şekilde...
    Baros'u alman her ne kadar abes kaçmış olsa da bir Baros hayranı olarak anlarım =)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Baros'u alman her ne kadar abes kaçmış olsa da bir Baros hayranı olarak anlarım =)

süpersin... Ben hala Galatasaray'da Baros'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Nolursa olsun ölüsü iş yapar

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

süpersin... Ben hala Galatasaray'da Baros'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Nolursa olsun ölüsü iş yapar
    Büyük maçlarda olmasa bile Galatasaray forması altında gol kralı olmuş bir adamı oynatmamak büyük yanlış bence de =)

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar gelecek sezon için bir takım oyuncuları izlemeye aldım sizden önerilerinizi bekliyorum...

James Rodriguez
    Neymar (uçuk bir hayal)
    Eden Hazard
    David Silva
    Jack Wilshere

Bunlar benim oyun planıma uygun oyuncular sizden de gelecek önerilere açığım...

Bence bu sezon sonu Neymar değilde Hazard imkansız Neymar'la şimdi biraz ilgilendiğini belli edersen kendini listeye 120 milyon civarı koydutturuyor Hazard çok zor ilk sene için bir diğer ayrıntı Chelsea ve Arsenal , Liverpool'un ezeli rakibi ezeli rakip'ten oyuncu almak imaknsız gibi sen gene ilk hedef Neymar'ı belirle derim onun sana getireceği prestij puanı ve olabilrisen şampiyonluk ve avrupa ligi prestij puanları ofansif orta sahaya City'den yada porto'dan,
    yazdığın oyuncuların birini rahat alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Bence bu sezon sonu Neymar değilde Hazard imkansız Neymar'la şimdi biraz ilgilendiğini belli edersen kendini listeye 120 milyon civarı koydutturuyor Hazard çok zor ilk sene için bir diğer ayrıntı Chelsea ve Arsenal , Liverpool'un ezeli rakibi ezeli rakip'ten oyuncu almak imaknsız gibi sen gene ilk hedef Neymar'ı belirle derim onun sana getireceği prestij puanı ve olabilrisen şampiyonluk ve avrupa ligi prestij puanları ofansif orta sahaya City'den yada porto'dan,[/b] yazdığın oyuncuların birini rahat alırsın
    [/font]

James Rodriguez ile ilgileniyorum oyuncuda problem yok zaten onu alabilirim. Kulübü Porto'da oyuncuyu vermeye sıcak bakıyor ama ücret konusunda anlaşamıyoruz istedikleri parayı şuan vermem imkansız

Ayrıca Neymar için 120M çok ciddi bir para kulübün mali durumunu da düşünmek lazım belki sonraki senelerde artık
    Last edited by samasti : 14.Kasım.2012 at 21:23 Reason: ekleme

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Forvetteki üçlünün sağ ve solu hangi görevde oynuyor? Oraya Cassano, Quagliarella tipi adamlar gider gibi geldi. Ya da böyle acc-pace-agility-drib tavan yapmış arkadaşlar da olabilir
    Last edited by nessus : 14.Kasım.2012 at 22:17 Reason: yazım hatası

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri