Jose Enrique'nin sakatlığı canımızı sıktı. Jose 3 hafta bizi yalnız bırakacak. Takımdaki sol bek sıkıntısı ve Jose'nin alternatifsiz olması ara transferde sol bek arayışlarına gireceğimizi gösteriyor. Menajerler şimdiden bize futbolcu önermeye başladılar.
Ligde müthiş bir haftaya giriyoruz bir tarafta maç fazlasıyla üstümüzdeki takım lider Manchester City Chelsea'yi konuk ediyor. Bu maç liderlik koltuğuna oturmamız açısından çok önemli...
Diğer tarafta yeni sezona fırtına gibi giren ve ligde ikinci sırada bulunan Liverpool Arsenal'i ağırlıyor...
![]()
Son maçlardan sonra puan tablosu şu şekilde oluştu;
City ile birlikte tıpkı uzay mekiinin ana parçası gibi orta sıralardan ayrılmış gibi gözüküyoruz fakat heran herşey değişebilir. Liderle aramdaki 2 puanlık fark onların maç fazlasından kaynaklanıyor. Fakat 3. ile aramıza 7 puan fark koymamız elimizi güçlendirdi
Manu ve Arsenal kolay kolay bırakmaz zirveyi lig daha uzun, mevcut konumun çok başarılı bu performans böyle devam ederse Şampiyonluk tacı gelecektir, gerçi EPL'de 2.lik bile Şampiyonluğa eşdeğer : )
...
Açıkçası ben 4 takımın birden şampiyonluk için savaşacağını düşünmüyorum, ilk 2'de kaldığın vakit şampiyonluğun %50 adayı olacağını düşünüyorum.
Takımın keyfi yerinde, ayaklar yere sağlam basıyor.. L'pool benim ilk sezonumda devlere nal toplattı, ligi önde göğüsledi, senden de aynını bekliyor bu cefakar taraftar![]()
Teşekkür ederim iyi dileklerin için fakat bunları söylemek için çok erken diye düşünüyorum çünkü hali hazırda Man Utd. ve Chelsea gibi takımlarla oynayacağız ve bunlar çok üst düzey takımlar. Ayrıca fikstürü de eklediğim zaman oynadığım takımları göreceksiniz hep Premier Lig'in alt sıra takımları onları da zar zor yenmeyi başardık. Ligin ikinci yarısı işler tersine dönebilir.
Açıkçası ben sizin gibi düşünmüyorum lig henüz yeni başladı ve yalnızca City ile Arsenal'e karşı oynadık Man Utd ve Chelsea ile henüz maç yapmadık açıkçası onlara karşı dağılmaktan korkmuyor değilim hala 4 takım şampiyonluğun favorisi ben kendimi şampiyonluk şarkılarına kaptırmak istemiyorumne yapacağı belli olmuyor takımın. Q.P.R ve WestHam'a kafa kafaya oynayıp zorla kanaıyoruz City'i deplasmanda zar zor yeniyoruz ( Reina devleşti) Arsenal'e 4 atıyoruz tamamen şans golleri peş peşe geldiler
bu yüzden hala şanslar eşit
Yarım sezon alabiliyor taktiğin oturması, biraz sabret kaptan.
Taktiğini paylaşa bilir misin dostum
Harika bir sezon geçiriyorsun.Senden çok daha iyi takımlar olmasına rağmen 2.sıradasın...Umarım bu sene şampiyon olmazsın.Bi dahaki sene için daha çok hevesle oynarsın =)
Samasti Gelecek Sezonun kadrosunu şekillendiriyor...
Premier Lig'in çiçeği burnunda manajeri Samet Samasti, Liverpool'un resmi internet sitesine çarpıcı açıklamalar da bulundu...Samasti'nin söyledikleri Liverpool taraftarlarınca çeşitli bloklar ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı... İşte bazı satırbaşları;
Muhabir:Ligin ortasına yaklaşmışken takımın ligdeki konumundan herkesin memnun olduğu aşikar önümüzdeki sezonun planları nelerdir?
S.S: evet ligi hemen hemen yarıladık sayılır önümüzdeki sezonun planlarını kafamızda kurmaya başladık
Muhabir:Peki gidecek oyuncular hakkında fikir sahibi olabilir miyiz?
S.S:Takımın maddi durumunu da göz önünde bulundurursak bazı önemli oyuncuları elden çıkaracağımızı söyleyebiliriz
Muhabir:Peki bu oyuncuların durumları netlik kazandı mı? Kesin gidecek diyebileceğimiz oyuncular varmı?
S.S:Kesinleşmiş bir veri yok tabiki. Fakat diğer avrupa kulüplerinin transfer listesinde bulunan oyuncularımız var bunların bazıları için henüz teklif gelmiş değil ancak ciddi bir teklifi değerlendirmeye alacağımızı söyleyebilirim.
Muhabir: Ozaman yeni oyuncular da kapı da diyebiliriz.
S.S:Tabiki göreve geldiğim zamandan beri scout ekibimizle fikir alışverişi yapıyoruz.Bizim scout ağımız dünya genelinde saygıdeğer bir seviyede ve geleceğin süper yeteneklerini şimdiden keşfetmeye başladık diyebilirim.
Muhabir:Bu mükemmel bir haber... Son zamanlar Porto'nun genç yıldızı James Rodriquez ile ilgilendiğiniz söylentileri var. Bunlar bir spekülasyonmu yoksa aslı varmı bu haberin?
S.S:James gerçekten çok yetenekli bir çocuk... Kendisini izlemekten büyük keyif alıyorum O'nun gibi bir oyuncuyu herkes takımında ister.
Muhabir:Sayın Samasti burada söylediklerinizi Liverpool taraftarları merakla bekliyorlar bu yüzden bir cevap almak istiyorum James Rodriguez'i önümüzdeki sezon Liverpool formasıyla görebilecekmiyiz?
S.S:James için bir ön çalışmamız oldu fakat maliyetli bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim imkanımız olursa neden olmasın.
Muhabir:Teşekkür ederim bu haber için editörüm beni ödüllendirecekbaşka bir oyuncu var mı?
S.S:Liverpool taraftarı rahat olsunlar transfer piyasasını sarsacak oyuncular üzerinde yoğunlaşıyoruz. Bugünlük bukadar yeter sanırım teşekkür ederim.
Muhabir:Teşekkür ederim sayın Samasti.
S.S: Rica ederim.
Arkadaşlar gelecek sezon için bir takım oyuncuları izlemeye aldım sizden önerilerinizi bekliyorum...
James Rodriguez
Neymar (uçuk bir hayal)
Eden Hazard
David Silva
Jack Wilshere
Bunlar benim oyun planıma uygun oyuncular sizden de gelecek önerilere açığım...
Bence bu sezon sonu Neymar değilde Hazard imkansız Neymar'la şimdi biraz ilgilendiğini belli edersen kendini listeye 120 milyon civarı koydutturuyor Hazard çok zor ilk sene için bir diğer ayrıntı Chelsea ve Arsenal , Liverpool'un ezeli rakibi ezeli rakip'ten oyuncu almak imaknsız gibi sen gene ilk hedef Neymar'ı belirle derim onun sana getireceği prestij puanı ve olabilrisen şampiyonluk ve avrupa ligi prestij puanları ofansif orta sahaya City'den yada porto'dan, yazdığın oyuncuların birini rahat alırsın
James Rodriguez ile ilgileniyorum oyuncuda problem yok zaten onu alabilirim. Kulübü Porto'da oyuncuyu vermeye sıcak bakıyor ama ücret konusunda anlaşamıyoruz istedikleri parayı şuan vermem imkansız
Ayrıca Neymar için 120M çok ciddi bir para kulübün mali durumunu da düşünmek lazım belki sonraki senelerde artık![]()
Last edited by samasti : 14.Kasım.2012 at 21:23 Reason: ekleme
Forvetteki üçlünün sağ ve solu hangi görevde oynuyor? Oraya Cassano, Quagliarella tipi adamlar gider gibi geldi. Ya da böyle acc-pace-agility-drib tavan yapmış arkadaşlar da olabilir![]()
Last edited by nessus : 14.Kasım.2012 at 22:17 Reason: yazım hatası