1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: Liverpool|Tıpkı Eski Günlerdeki Gibi (2.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Arkadaşlar gelecek sezon için bir takım oyuncuları izlemeye aldım sizden önerilerinizi bekliyorum...

James Rodriguez
    Neymar (uçuk bir hayal)
    Eden Hazard
    David Silva
    Jack Wilshere

Bunlar benim oyun planıma uygun oyuncular sizden de gelecek önerilere açığım...

Bence bu sezon sonu Neymar değilde Hazard imkansız Neymar'la şimdi biraz ilgilendiğini belli edersen kendini listeye 120 milyon civarı koydutturuyor Hazard çok zor ilk sene için bir diğer ayrıntı Chelsea ve Arsenal , Liverpool'un ezeli rakibi ezeli rakip'ten oyuncu almak imaknsız gibi sen gene ilk hedef Neymar'ı belirle derim onun sana getireceği prestij puanı ve olabilrisen şampiyonluk ve avrupa ligi prestij puanları ofansif orta sahaya City'den yada porto'dan,
    yazdığın oyuncuların birini rahat alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Bence bu sezon sonu Neymar değilde Hazard imkansız Neymar'la şimdi biraz ilgilendiğini belli edersen kendini listeye 120 milyon civarı koydutturuyor Hazard çok zor ilk sene için bir diğer ayrıntı Chelsea ve Arsenal , Liverpool'un ezeli rakibi ezeli rakip'ten oyuncu almak imaknsız gibi sen gene ilk hedef Neymar'ı belirle derim onun sana getireceği prestij puanı ve olabilrisen şampiyonluk ve avrupa ligi prestij puanları ofansif orta sahaya City'den yada porto'dan,[/b] yazdığın oyuncuların birini rahat alırsın
    [/font]

James Rodriguez ile ilgileniyorum oyuncuda problem yok zaten onu alabilirim. Kulübü Porto'da oyuncuyu vermeye sıcak bakıyor ama ücret konusunda anlaşamıyoruz istedikleri parayı şuan vermem imkansız

Ayrıca Neymar için 120M çok ciddi bir para kulübün mali durumunu da düşünmek lazım belki sonraki senelerde artık
    Last edited by samasti : 14.Kasım.2012 at 21:23 Reason: ekleme

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    James Rodriguez ile ilgileniyorum oyuncuda problem yok zaten onu alabilirim. Kulübü Porto'da oyuncuyu vermeye sıcak bakıyor ama ücret konusunda anlaşamıyoruz istedikleri parayı şuan vermem imkansız

Ayrıca Neymar için 120M çok ciddi bir para kulübün mali durumunu da düşünmek lazım belki sonraki senelerde artık
    120 milyon ( TL ) ben gözüm kapalı Hulk'a 140 verdim kendi aldığı parayı sorma bile şuana kadar bana maliyeti en az 220 milyon tl civarı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    120 milyon ( TL ) ben gözüm kapalı Hulk'a 140 verdim kendi aldığı parayı sorma bile şuana kadar bana maliyeti en az 220 milyon tl civarı
    Maaşı düşünmüyorum zaten. İş maaşa kalınca Liverpool gibi bir takımın maaşını kaşılayamayacağı oyuncu yok

Mesaj Yetkileri