Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 725 sonuç

Konu: Söyle herkes duysun: Doğru mu Pinto? | AFC Wimbledon | 2017-2018

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Verecekleri bütçe bence iddalı bi kadro oluşturman için yeterli olacaktır
    Para önemli ama itibar durumu ve kulübün popülaritesi de önemli. Para oyunda her kapıyı açmıyo ne yazık ki : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

17 milyon € bence gayet iyi böyle bir takım için bütçeyide iyi verirler diye düşünüyorum neyse ben son maçlarda sürpriz bekliyorum takımdan bakalım nolucak bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    17 milyon € bence gayet iyi böyle bir takım için bütçeyide iyi verirler diye düşünüyorum neyse ben son maçlarda sürpriz bekliyorum takımdan bakalım nolucak bekliyoruz
    17 milyon başarı sırası, 50 milyon üzeri Tv ve Lige katılım bedeli derken sağlam bütçemiz olacak. Şuanki mevcut mali durum.

...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    17 milyon başarı sırası, 50 milyon üzeri Tv ve Lige katılım bedeli derken sağlam bütçemiz olacak. Şuanki mevcut mali durum.

hocam bütçeden kalan artıkları bana verir misin kulübüm uçar o zaman bu nasıl bi bütçe ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by entolik View Post
    hocam bütçeden kalan artıkları bana verir misin kulübüm uçar o zaman bu nasıl bi bütçe ya
    Takım adı Manchester City olunca bu bütçe 200'ü buluyor : )
    Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi. Altın madeni gibi bir şey yeter ki içinde ol ve az başarı göster.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

37.Hafta

38.Hafta

Arsenal deplasmanında beklediğmiz gibi mağlubiyet aldık, Deplasmanda sürpriz kolay olmuyor. Ancak son hafta çok trajik bir hafta oldu. Son haftaya girilmeden Manchester City lider, Liverpool ikinci ve Tottenham üçüncü sıradaydı. Newcaslte deplasmanına giden City 1-1 kalıp, Bize gelen Liverpool da 2-0 yenilince, Sahasında Stoke City'i konuk eden Tottenham 2-1 galip ayrıldı ve İngiltere Premier Ligini, 1951 ve 1961 yılından sonra tekrar kazanmayı başardı. Gerçekten muhteşem bir final ile sona erdi, Premier Lig. Biz de ligi Chelsea'nin önünde 8.bitirdik ve 19 milyon €'yu cebe koyduk.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Chelsea yi geçmen süper olmuş. Daha ilk sezondan gücünü göstermişsin. ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN !!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Chelsea yi geçmen süper olmuş. Daha ilk sezondan gücünü göstermişsin. ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN !!
    : )

Sezon Sonu Puan Tablosu

Sezon Özeti

...

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Totenham uzun zaman sonra şampiyon olmuş bu arada sende çok iyi bitirmişsin ligi tebrikler transferlerini dört gözle bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

valla sürprizlerle dolu bir lig Totenham şampiyon olmuş sen FA Cup 'da yarı final oynadın , ilk sezon için EPL 'de çok iyi işler çıkardın, 2 sezon sonra şampiyonluğa oynarsın artık.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Çok iyi bir sezon geçirmişiz bütçe de ona oranla iyi olacaktır bomba transferler bekliyorum ve bomba regenler bekliyorum gelecek sezon en az uefa diyorum çünkü klüp böyle olunca taraftar daha fazlasını ister her zaman Herşey çok güzel ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Totenham uzun zaman sonra şampiyon olmuş bu arada sende çok iyi bitirmişsin ligi tebrikler transferlerini dört gözle bekliyorum
    Quote Originally Posted by romelon View Post
    valla sürprizlerle dolu bir lig Totenham şampiyon olmuş sen FA Cup 'da yarı final oynadın , ilk sezon için EPL 'de çok iyi işler çıkardın, 2 sezon sonra şampiyonluğa oynarsın artık.
    Çok iyi bir sezon geçirmişiz bütçe de ona oranla iyi olacaktır bomba transferler bekliyorum ve bomba regenler bekliyorum gelecek sezon en az uefa diyorum çünkü klüp böyle olunca taraftar daha fazlasını ister her zaman Herşey çok güzel ..
    Teşekkürler, şuan Ekonomik durumumuz bu

Bütçe gayet iyi ancak 1 milyon €'luk oyuncuya 17 milyon, 4 milyon €'luk oyuncuya 42 milyon € para istediler. Yani bazen oyunun bazı durumlarını görmezden geleyim, eğlenmesine bakayım diyorum ama gerçekten sınırları zorluyor : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aga maas'i arttirip bedava oyunculara yonelsen daha mantikli olur sanki?

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Teşekkürler, şuan Ekonomik durumumuz bu

Bütçe gayet iyi ancak 1 milyon €'luk oyuncuya 17 milyon, 4 milyon €'luk oyuncuya 42 milyon € para istediler. Yani bazen oyunun bazı durumlarını görmezden geleyim, eğlenmesine bakayım diyorum ama gerçekten sınırları zorluyor : )
    Birazda hocam kulübün oyuncuyu bırakmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum , yani o şekilde en azından kendimi motive ediyorum , eğer transfer yapacaksam ilk önce transfer listesine , sonra kulübünde alabilecğim üzgün oyunculara yöneliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aga maas'i arttirip bedava oyunculara yonelsen daha mantikli olur sanki?
    Her sezon onu yapıyorum ama nereye kadar : ) O şekil aldığımız adamlar çok orta düzey oyuncular oluyor. Elde para varken bize gelebilecek kaliteli oyuncuları rahatça almak bu kadar zor olmasın. 1 milyon € nere 17 milyon € nere : )

Birazda hocam kulübün oyuncuyu bırakmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum , yani o şekilde en azından kendimi motive ediyorum , eğer transfer yapacaksam ilk önce transfer listesine , sonra kulübünde alabilecğim üzgün oyunculara yöneliyorum.
    Polianna takılıyorum diyosun : ) Bakalım ya paraya kıyacaz ya da her zamanki yaptığımız transfer politikasına yönelecez (Transfer & Kira Liste, Boştaki oyuncular)
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Pinto'nun takımına baktım az önce sende tavsiye etmiştin zaten Boca'yı gözlemle diye 2 tane iş yapar oyuncu buldum , sağolasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Pinto'nun takımına baktım az önce sende tavsiye etmiştin zaten Boca'yı gözlemle diye 2 tane iş yapar oyuncu buldum , sağolasın.
    Boca'nın alt yapısı sağlam, Ayrıca bir gözlemcini de Almanya'ya gönder, yaş sınırını 21 yap, arasın. Çok kaliteli oyuncular bulacaktır.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Boca'nın alt yapısı sağlam, Ayrıca bir gözlemcini de Almanya'ya gönder, yaş sınırını 21 yap, arasın. Çok kaliteli oyuncular bulacaktır.
    Eyv. şuan 3 tane sağlam oyuncu buldum Porto'dan da bitane buldum , şimdi almanya ve italya'ya yollayıcam.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

evet ya çok fazla para istiyorlar vasat oyuncuya, hatta yedek oyuncuya bile...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bence transfer listesindeki yıldız oyunculara bak kesin yıldızlar vardır sana göre.Ayrıca üzgün klübünde mutsuz yıldız oyunculara bak kesin gelirler bir dene en az 1 tane bomba transfer bekliyoruz .. yada müthiş bir regen pinto gibi ..

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Gayet iyi bir noktada bitirmişsin ligi gerçekten..
    Seneye ilk 4ü zorlarsın bu gidişat ile...

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Performansın gayet iyi bu sezon iyi transferler yaparsan ilk 4 ü zorlarsın gibi geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eyv. şuan 3 tane sağlam oyuncu buldum Porto'dan da bitane buldum , şimdi almanya ve italya'ya yollayıcam.
    Aynen İtalya'da çok sağlam.
    Quote Originally Posted by antiochia View Post
    evet ya çok fazla para istiyorlar vasat oyuncuya, hatta yedek oyuncuya bile...
    Biz fazla isteyince almazlar oysa : )
    Bence transfer listesindeki yıldız oyunculara bak kesin yıldızlar vardır sana göre.Ayrıca üzgün klübünde mutsuz yıldız oyunculara bak kesin gelirler bir dene en az 1 tane bomba transfer bekliyoruz .. yada müthiş bir regen pinto gibi ..
    Şuan geniş bir araştırmadayım bakalım büyük pazarlıklar geçiyor oyunda : )
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sağlam transferler bekliyoruz hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Gayet iyi bir noktada bitirmişsin ligi gerçekten..
    Seneye ilk 4ü zorlarsın bu gidişat ile...
    Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Performansın gayet iyi bu sezon iyi transferler yaparsan ilk 4 ü zorlarsın gibi geliyor
    Umarım, Teşekkürler

Sağlam transferler bekliyoruz hocam
    Bakalım artık.
    ...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Baldemir kardeşim wimbledon la adeta esmişsin premier ligde güzel kapatmışsın sezonu tebrik ederim.. Oyundaki saçmalıklar beni de çok sıktı senin kadar dayanamayacımı düşünüyorum hafiften sıkılmalar başladı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Baldemir kardeşim wimbledon la adeta esmişsin premier ligde güzel kapatmışsın sezonu tebrik ederim.. Oyundaki saçmalıklar beni de çok sıktı senin kadar dayanamayacımı düşünüyorum hafiften sıkılmalar başladı
    Teşekkürler. Dayanılacak artık bir şekil : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferleri Bitirdik

Bu sezon geçen seneki başarılı kadroyu biraz yamalayarak devam etme kararı aldık çünkü piyasa çok pahalı, 1 lira eden adama 15 katı bedeli vermek ilerisi için altından kalkamayacağımız ekonomik yükümlülükler almamıza neden olur, bu yüzden transfer listesinde olan oyunculara yönelmek zorunda kaldık. İlerleyen günlerde gerekli gördüğümüz takdirde iyi bir oyuncu denk gelirse takviye ederiz aksi halde devam : )
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Transferler genel olarak iyi ama defansa aldığın oyuncunun dayanıklılık ve çevikliği kötü onun yerine daha iyisi olsaydı süper olurmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferler genel olarak iyi ama defansa aldığın oyuncunun dayanıklılık ve çevikliği kötü onun yerine daha iyisi olsaydı süper olurmuş
    Defansa aldığım oyuncuyu yedek olarak aldım. Daha kalitelileri 15-20 milyon'dan başlıyordu : ) Daha yedek oyuncuya o kadar para verecek kadar büyümedik.
    ...

Sayfa 14 / 25 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri