1 ile 30 arası toplam 725 sonuç

Konu: Söyle herkes duysun: Doğru mu Pinto? | AFC Wimbledon | 2017-2018

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Teşekkürler, şuan Ekonomik durumumuz bu

Bütçe gayet iyi ancak 1 milyon €'luk oyuncuya 17 milyon, 4 milyon €'luk oyuncuya 42 milyon € para istediler. Yani bazen oyunun bazı durumlarını görmezden geleyim, eğlenmesine bakayım diyorum ama gerçekten sınırları zorluyor : )
    Birazda hocam kulübün oyuncuyu bırakmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum , yani o şekilde en azından kendimi motive ediyorum , eğer transfer yapacaksam ilk önce transfer listesine , sonra kulübünde alabilecğim üzgün oyunculara yöneliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aga maas'i arttirip bedava oyunculara yonelsen daha mantikli olur sanki?
    Her sezon onu yapıyorum ama nereye kadar : ) O şekil aldığımız adamlar çok orta düzey oyuncular oluyor. Elde para varken bize gelebilecek kaliteli oyuncuları rahatça almak bu kadar zor olmasın. 1 milyon € nere 17 milyon € nere : )

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Birazda hocam kulübün oyuncuyu bırakmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum , yani o şekilde en azından kendimi motive ediyorum , eğer transfer yapacaksam ilk önce transfer listesine , sonra kulübünde alabilecğim üzgün oyunculara yöneliyorum.
    Polianna takılıyorum diyosun : ) Bakalım ya paraya kıyacaz ya da her zamanki yaptığımız transfer politikasına yönelecez (Transfer & Kira Liste, Boştaki oyuncular)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri