Sayfa 15 / 32 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bide Ferguson'u anlamadım. Kagawa Rooney Valencia nasıl yedek kalır anlamış değilim.
    Bunu ülkemizde bir hoca yapsa varya neler olur neler

Adamlarda tercihlere saygı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Nani'nin pozisyonuna gösterdiği kırmızı çok ağır... Nani Arbeloa'yı ilk kez ayağı ona temas ettiğinde görüyor, gözü tamamen topta. Son bölümde bir de penaltıyı es geçti... Bu performans sonrası yarı final yönetir ancak.

Mourinho bu tur sonrası 3. şampiyonlar ligi şampiyonluğuna gider diyorum. Mourinho'nun her hamlesi harikaydı, rakip eksilince 3'lü savunmaya döndü orta alanı kalabalıklaştırdı. Öne geçti 4-5-1'e döndü.
    Benim gibi düşünen biri çıktı, sevindim.

Mourinho iyi olan ManU'ydu, haketmedik demiş maçtan sonra. Ciddi mi yoksa ManU'ya gitmek için yolunu mu hazırlıyor şimdiden bilemedim. Mourinho zeki adam, herşey beklenir sonuçta.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Mourinho iyi olan ManU'ydu, haketmedik demiş maçtan sonra. Ciddi mi yoksa ManU'ya gitmek için yolunu mu hazırlıyor şimdiden bilemedim. Mourinho zeki adam, herşey beklenir sonuçta.
    Belkide R.Madrid'den kovulmak istiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence manU mourşnho gibi kaprisli bi adamı çekemez. Mou'da biliyor hakem sayesinde kazandıklarını o yüzden öyle demiştir. Mou aslında nabza göre şerbet veren birisi. Rıdvan dilmen gibi O yüzden öyle demiştir birde.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Bundan 3 Hafta Önce Adana Demirspor- Kayseri Erciyes Maçında Demirsporlu Futbolcumuz Jose Carlos Juniora Sebepsiz yere Kırmızı Kart göstermişti Bu Hakem, anlamıyorum fifa Kokartlı alan Her Hakem devamlılık Gösteremiyor, Artık Cüneyt Çakır için Büyük Çaplı Maçlar hayal.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bunu ülkemizde bir hoca yapsa varya neler olur neler

Adamlarda tercihlere saygı var.
    Bir zahmet olsun yani, 27 yıldır bir kulübün başındaysan sen,kaleciyi forvete koysan bile belli bir kesim ''pek yapacağı iş değil ama bir bildiği vardır'' der,destekler.

Aykut Kocaman'ı eleştirenlere sitem ediyorsun,belli, ancak çok yanlış bir kişi üzerinden değerlendirme yaptın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

7. Default

Aklın yolu bir Kırmızı kart sonrası da gitti Sir'e birşeyler söyledi, o da kafasıyla onayladı. Artık ne cinlik düşündü, ne dedi bir o biliyor bir Allah mind-games'te zirve adam

Nesil
    2011
    Yer
    adana

cakir recent red cards:

tonight: nani

dec 2012: cahill (chelsea) vs corninthians
    fifa club world cup final

sept 2012: gerrard (england) vs ukraina
    fifa world cup qualifier

apr 2012: terry (chelsea) vs barcelona
    ucl semi

march 2011: balotelli (man city) vs dynamo kiev
    europa league round of 16

Cidden İngilizler Cüneyt Çakır'ı düşman olarak görmeye başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Rahat olun gençler Mourinho bu turu alır 1-2 sene içinde de United hayali gerçek olur. Onun için en büyük sınav : )
    Mourinho yer ediniyor kendine : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi penaltı arkadaş. Topa gitmeye bile çalışmıyor ki ManU'lu oyuncu son dakikalardaki pozisyonda. Topu atıyor. Ramos hamle yapıyor sonra adam kendini yere bırakıyor. Cüneyt Çakır bence cokta güzel yönetti maçı. Adamı sırf Türk olduğu için eleştiriyorsunuz ya anlayamıyorum. Bence Cüneyt Çakır'ın tek hatası yönettiği maçlarda oyunun çok içinde olması. Biraz daha kenarlarda durursa cok daha iyi olur. Verdiği kartlar, kararlar bence hep doğruydu. Bir daha izleyin maçı.. Umarım ŞL Finali alır. Hakediyor çünkü.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kirmizi kart disinda iyiydi cuneyt çakir yalniz sunu gordukki cuneyt cakir"in borusu turkiyede otuyor avrupada adam bildigin kuzu. maça gelirsek madrid"in alacagi belliydi ben oyle dusunuyordum ve aldida finale kadar yolu var mou o kupayi kaldiracak oyle gidecek baska yolu yok

sakary Ali Misafir

Bu Cüneyt Çakır'ı yerden yere vuranları da anlamak güç. Sanki bu günü bekliyorlar, bir hata yapsa da ... havasındalar.

Kırmızı kart kararı kesin yanlış değil bana göre. Kırmızı kart biraz ağır ama çıkarılabilecek bir pozisyondu.

Cüneyt hoca için şanssız bir gündü. Bence finali yönetme olasılığı yüzde 50.

Bunların dışında United'a çok üzüldüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bariz gol kirmizi kart ve penaltiyi vermeyen cuneyt cakira selamlar.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by byariff View Post

bariz gol kirmizi kart ve penaltiyi vermeyen cuneyt cakira selamlar.
    bence öyle penaltı olmaz.

15. Default

Sebep? O el orada olmasa gol. Eli vücuttan ayrı ve açık. Penaltı + kırmızı.

sakary Ali Misafir

Sebep? O el orada olmasa gol. Eli vücuttan ayrı ve açık. Penaltı + kırmızı.
    Top çok yakından geliyor. Sahanın herhangi bir yerinde olsa oyun durar mı bana göre durmaz.

17. Default

Yakından uzaktan gelmesi fark etmez. Golü engelliyor. Çizgi üzerinde.

sakary Ali Misafir

Yakından uzaktan gelmesi fark etmez. Golü engelliyor. Çizgi üzerinde.
    Kuralları net olarak bilmiyorum ama yakından vurulup ele çarpan toplarda genelde oyunu devam ettiriyorlar diye biliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kornerde topa vuramayıp vidice çift yumruk atan bi diego lopez vardı bu gün ona neden kırmızı kart + penaltı vermedi bu cüneyt çakır aynı şey değil mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Karar doğru net kırmızı kart. Topa değil adama dalıyor sanki.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Kırmızı kart kararı bence doğru, sonuçta neden kartı gösterdin diye savunması alınsa, bir oyuncuyu yaralamaya yönelik hareket sebebiyle oyundan attım diyebilir, Çakır.

Pozisyonda Nanni Arbeloa'ya odaklanmamış ve topa bakıyor, arbeloa darbeyi yediğinde bun güzel kullandı ama Çakır daha nanni yerdeyken kararını vermişti.

Bu Çakır için bir ilk değil, Türkiye'de biz çok alışığız kolay kırmızıya eğilimli bir hakememiz, diğer pozisyonlar konusunda net birşey diyemiyorum ama dün akşamki performansı sonraki tur maçlarındaki görevini etkileyecektir diye düşünüyorum. Tabi UEFA arkasında durursa tekrar yönetimini görebiliriz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Bence kırmızı kart dogruydu ama ondan sonra verdiği kararın altında ezildi maçı çıgrından çıkardı. Olay budur.

Bu arada maçı yorumlayan Roy Keane kırmızı kart dogru karardı demiş. Çok tepki görmüş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence de kırmızı kart doğru, Diego Lopezin topa çıkışında Vidic'e vurmasında kartlık penaltılık bi durum yok, Higuain'in vurup Rafael'in çizgiden çıkarırken omzunu kullandığı pozisyonu devam ettirmesi de doğru.

Bariz aklıma takılan hatası Kaka'nı arkadan çekildiği pozisyon. Rafael'in Ramos'la girdiği mücadelede kendini yere atıp itiraz etmesi. Manu'nun istediği penaltı pozisyonunu göremedim malesef.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Roy Keane says Cüneyt Çakır made the right call in sending off Nani. Keane says It was dangerous play by Nani

Ve yapmayın ya Cüneyt çakır avrupada howard webb'i katlar cebine koyarmanu maçlarına webb verildiğinde zaten manu 12 kişi rakip 10 kişi oynuyor
    Avrupada İngiliz hakem ingiliz bir takımın maçına verilmez zaten

Kırmızı kart doğru gibi geldi bana. Tartışmalı bir çok pozisyon vardı hakem şansı yanında değildi diyelim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

o değilde yıllarca biz bu ingiliz hakemlerden neler çekmiştik. Bence Cüneyt toptan intikamımızı aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu akşam da sahneye Fırat Aydınus çıkacak. Ülke adına gurur verici zira çok değil 5 sene önce grup aşamasında bile görev yapan hakemimiz yoktu. Bugün İngilizler Cüneyt Çakır'a kin kusuyor diyorum ama inanın bizim millet 2 katını kusuyor. Hangi takım taraftarı olduğu önemli değil, kendi maçlarında ufak bir hatası varsa bile bunu genelleyip konuşuyor.

Cümle içinde dediğim gibi çok değil 5 sene önce Uluslararası müsabakalarda hakemlerimiz ve takımlarımız aynı seviyedeydi. Hakemlerimiz şuan tüm organizasyonlarda cirit atıyor, Ulusal Takımızın ve kulüplerimiz ise bir var bir yok. Şimdi hakemler mi kötü ? Yoksa 5 senedir takımlarına dünyanın parasını yığıp hala belli bir şablona oturamayan takımların yönetimleri mi kötü ? Siz karar verin. Hani tüm başarısızlıkları hakemlerin üzerine atıp işin içinden sıyrılan başkan ve yöneticiler var ya , bu adamlar size rağmen bu seviyeye geldiyse ne demeli, helal olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kirmizi kart bana kalirsa da dogru. Cuneyt Cakir Nani'nin sadece topa baktigini nasil anlayabilirki? Gozlerini takip etmiyor sonucta. 10 hakemden 8i kirmizi verirdi orda rahat. Diger pozisyonlarda da bariz hatasini gormedim ben. Tum baskilara ragmen iyi yonetti bence. Ama Ingiliz medyasini karsisina almasi kotu oldu kariyeri acisindan. Birine taktilar mi karalama yapmakta ustlerine yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kırmızı kart doğru karar. Nani son anda Arbeloa'yı görüyor ve ayağını çekeceğine tam tersi bastırıyor. Bence tek hatası var o da Rafael'in eliyle golü kurtardığı pozisyon. Penaltıyı çalması gerekiyordu. Madrid'de Nani'ye dua etsin. Eğer ManU 10 kişi kalmasaydı turu geçerdi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İngilizler üstüne gittikçe Cüneyt Çakır'ın final şansı daha çok artıyor bence
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen. Final alırsa şaşırmamak lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 15 / 32 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri