Bundan 3 Hafta Önce Adana Demirspor- Kayseri Erciyes Maçında Demirsporlu Futbolcumuz Jose Carlos Juniora Sebepsiz yere Kırmızı Kart göstermişti Bu Hakem, anlamıyorum fifa Kokartlı alan Her Hakem devamlılık Gösteremiyor, Artık Cüneyt Çakır için Büyük Çaplı Maçlar hayal.
Bir zahmet olsun yani, 27 yıldır bir kulübün başındaysan sen,kaleciyi forvete koysan bile belli bir kesim ''pek yapacağı iş değil ama bir bildiği vardır'' der,destekler.
Aykut Kocaman'ı eleştirenlere sitem ediyorsun,belli, ancak çok yanlış bir kişi üzerinden değerlendirme yaptın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
cakir recent red cards:
tonight: nani
dec 2012: cahill (chelsea) vs corninthians
fifa club world cup final
sept 2012: gerrard (england) vs ukraina
fifa world cup qualifier
apr 2012: terry (chelsea) vs barcelona
ucl semi
march 2011: balotelli (man city) vs dynamo kiev
europa league round of 16
Cidden İngilizler Cüneyt Çakır'ı düşman olarak görmeye başladı..
...
Hangi penaltı arkadaş. Topa gitmeye bile çalışmıyor ki ManU'lu oyuncu son dakikalardaki pozisyonda. Topu atıyor. Ramos hamle yapıyor sonra adam kendini yere bırakıyor. Cüneyt Çakır bence cokta güzel yönetti maçı. Adamı sırf Türk olduğu için eleştiriyorsunuz ya anlayamıyorum. Bence Cüneyt Çakır'ın tek hatası yönettiği maçlarda oyunun çok içinde olması. Biraz daha kenarlarda durursa cok daha iyi olur. Verdiği kartlar, kararlar bence hep doğruydu. Bir daha izleyin maçı.. Umarım ŞL Finali alır. Hakediyor çünkü.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
kirmizi kart disinda iyiydi cuneyt çakir yalniz sunu gordukki cuneyt cakir"in borusu turkiyede otuyor avrupada adam bildigin kuzu. maça gelirsek madrid"in alacagi belliydi ben oyle dusunuyordum ve aldida finale kadar yolu var mou o kupayi kaldiracak oyle gidecek baska yolu yok
Bu Cüneyt Çakır'ı yerden yere vuranları da anlamak güç. Sanki bu günü bekliyorlar, bir hata yapsa da ... havasındalar.
Kırmızı kart kararı kesin yanlış değil bana göre. Kırmızı kart biraz ağır ama çıkarılabilecek bir pozisyondu.
Cüneyt hoca için şanssız bir gündü. Bence finali yönetme olasılığı yüzde 50.
Bunların dışında United'a çok üzüldüm.
bariz gol kirmizi kart ve penaltiyi vermeyen cuneyt cakira selamlar.
Sebep? O el orada olmasa gol. Eli vücuttan ayrı ve açık. Penaltı + kırmızı.
Yakından uzaktan gelmesi fark etmez. Golü engelliyor. Çizgi üzerinde.
kornerde topa vuramayıp vidice çift yumruk atan bi diego lopez vardı bu gün ona neden kırmızı kart + penaltı vermedi bu cüneyt çakır aynı şey değil mi ?
Karar doğru net kırmızı kart. Topa değil adama dalıyor sanki.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kırmızı kart kararı bence doğru, sonuçta neden kartı gösterdin diye savunması alınsa, bir oyuncuyu yaralamaya yönelik hareket sebebiyle oyundan attım diyebilir, Çakır.
Pozisyonda Nanni Arbeloa'ya odaklanmamış ve topa bakıyor, arbeloa darbeyi yediğinde bun güzel kullandı ama Çakır daha nanni yerdeyken kararını vermişti.
Bu Çakır için bir ilk değil, Türkiye'de biz çok alışığız kolay kırmızıya eğilimli bir hakememiz, diğer pozisyonlar konusunda net birşey diyemiyorum ama dün akşamki performansı sonraki tur maçlarındaki görevini etkileyecektir diye düşünüyorum. Tabi UEFA arkasında durursa tekrar yönetimini görebiliriz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bence kırmızı kart dogruydu ama ondan sonra verdiği kararın altında ezildi maçı çıgrından çıkardı. Olay budur.
Bu arada maçı yorumlayan Roy Keane kırmızı kart dogru karardı demiş. Çok tepki görmüş
Bence de kırmızı kart doğru, Diego Lopezin topa çıkışında Vidic'e vurmasında kartlık penaltılık bi durum yok, Higuain'in vurup Rafael'in çizgiden çıkarırken omzunu kullandığı pozisyonu devam ettirmesi de doğru.
Bariz aklıma takılan hatası Kaka'nı arkadan çekildiği pozisyon. Rafael'in Ramos'la girdiği mücadelede kendini yere atıp itiraz etmesi. Manu'nun istediği penaltı pozisyonunu göremedim malesef.
eto'o bitmiş.
o değilde yıllarca biz bu ingiliz hakemlerden neler çekmiştik. Bence Cüneyt toptan intikamımızı aldı![]()
Bu akşam da sahneye Fırat Aydınus çıkacak. Ülke adına gurur verici zira çok değil 5 sene önce grup aşamasında bile görev yapan hakemimiz yoktu. Bugün İngilizler Cüneyt Çakır'a kin kusuyor diyorum ama inanın bizim millet 2 katını kusuyor. Hangi takım taraftarı olduğu önemli değil, kendi maçlarında ufak bir hatası varsa bile bunu genelleyip konuşuyor.
Cümle içinde dediğim gibi çok değil 5 sene önce Uluslararası müsabakalarda hakemlerimiz ve takımlarımız aynı seviyedeydi. Hakemlerimiz şuan tüm organizasyonlarda cirit atıyor, Ulusal Takımızın ve kulüplerimiz ise bir var bir yok. Şimdi hakemler mi kötü ? Yoksa 5 senedir takımlarına dünyanın parasını yığıp hala belli bir şablona oturamayan takımların yönetimleri mi kötü ? Siz karar verin. Hani tüm başarısızlıkları hakemlerin üzerine atıp işin içinden sıyrılan başkan ve yöneticiler var ya , bu adamlar size rağmen bu seviyeye geldiyse ne demeli, helal olsun.
...
Kirmizi kart bana kalirsa da dogru. Cuneyt Cakir Nani'nin sadece topa baktigini nasil anlayabilirki? Gozlerini takip etmiyor sonucta. 10 hakemden 8i kirmizi verirdi orda rahat. Diger pozisyonlarda da bariz hatasini gormedim ben. Tum baskilara ragmen iyi yonetti bence. Ama Ingiliz medyasini karsisina almasi kotu oldu kariyeri acisindan. Birine taktilar mi karalama yapmakta ustlerine yok.
Kırmızı kart doğru karar. Nani son anda Arbeloa'yı görüyor ve ayağını çekeceğine tam tersi bastırıyor. Bence tek hatası var o da Rafael'in eliyle golü kurtardığı pozisyon. Penaltıyı çalması gerekiyordu. Madrid'de Nani'ye dua etsin. Eğer ManU 10 kişi kalmasaydı turu geçerdi.
Canım FEDA olsun sana !
İngilizler üstüne gittikçe Cüneyt Çakır'ın final şansı daha çok artıyor bence![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aynen. Final alırsa şaşırmamak lazım.![]()
Canım FEDA olsun sana !