Yıllardır çektiğimiz bek sıkıntısı bir gerçekken "sol bek almak gereksiz" demek çok ilginç geldi bana.Beşiktaş'ın sol beki benim hatırladığım kadarıyla son 10 yıldır ağlıyor.
Yıllardır çektiğimiz bek sıkıntısı bir gerçekken "sol bek almak gereksiz" demek çok ilginç geldi bana.Beşiktaş'ın sol beki benim hatırladığım kadarıyla son 10 yıldır ağlıyor.
FM Gazetesi
Eğer Fernandes de beleş giderse yazıklar olsun böyle yönetime.
Ayrıca NTV Spor'daki transfer söylentileri kısmında Beşiktaş yönetimi Ronaldinho'ya senelik 12 milyon euro, Atletico Mineiro'ya ise 8 milyon euro önerdi. (FOTOMAÇ) yazıyor. Bu kadar paramız var mı bizim yahu ya da Fotomaç yine mi sallıyor
Yalnız, Fernandes'in gitme ihtimali epey arttı. Söylentiler baya yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Yarın da, radikal bazı kararlar alınacak. Bunların arasında, Fernandes'in satış listesine konması da olabilir, şaşırmamak lazım. Tabii, yönetim böyle bir durumda kendi ipini kendisi çeker bana göre.
Öyle diyorsunda ya adam büyük takima gitmek istiyorum derse napicaksin satmiyorum diye ellerini kollarini mi baglayacaksin?örnek olarak van persie gitmek istiyorum dedi arsenal de bedava ya yollamamak icin mecburi sattilar.hic bir oyuncu hic bir takimdan büyük degildir.
Bence gitsin yerine daha iyisi gelecekse.
Hatta ALmeida ile birlikte gitsinlerde Portekizli furyası kapanmış olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bana kalırsa da Fernandes ve Almeida gönderilmeli. Fernandes geldiğinden beri kaprisleri ile uğraşıyoruz. Tamamen süper yeteneklere sahip bir oyuncusun da Dünya da tek kalmış bir oyuncu gibi tavırlar takınarak, kaprislerin kime..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
En çok da sinirimi bozan her oyuncu gibi o da hata yapıyor ama hatasını düzeltmek adına dönüp bakmıyor bile. Necip veya Veli'de top kaptırıyor ama o topu tekrar kapmak için canına dişine takarak geri dönüyor Fernandes bir kol sallıyor dönüp gidiyor.
Kendini fazla büyük görüyor.
Benim istediğim Almeida ile birlikte gitsinler iyi kötü biraz para alırız onların yerine Ronaldinho ve Defoe gelsin.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fernandes imzalar, almeida seneye serbest kalır.
FM Gazetesi
Fernandes gibi oyuncuları takımda tutmayı becereceksin abi. Fernandes'in kontrat sorunu geçen seneden beri konuşulmakta. Sürekli sevgili yönetici kardeşler yalan üstüne yalan röportajlar verip Q7 taktiğini hayata geçirdiler ama bu sefer yemezler.
Ha, bu arada seçimden önce 3 yıllık anlaşılmıştı ne oldu ? Fernandes gitmeyecek ve sözleşmesi uzatılacak. Başka bir seçenek yok. Bu sene gitmesi ya da seneye bedelsiz gitmesi diye bir şey olamaz. Meyve veren ağacı kesmeyin lütfen.
Canım FEDA olsun sana !
Oyuncu da biraz ışık verecek o zaman. Fernandes uzatılması adına ne yapıyor peki diye sorarlar adama. Adam beni satın, yoksa bedava giderimin hayallerinde yaşıyor. Ben Fernandes in hiç bir zaman sözleşmesini uzatmayacağını biliyordum zaten. Sözleşme uzatacağım haberleri de menajer oyunları. Avrupada ki taliplerin ellerini çabuk tutmalarını sağlamak. Fernandes evet Türkiye de ki en yetenekli oyunculardan en başta gelir, tartışmasız. Ama problemleri fazla ve bu tarz oyuncuları tutmak için biraz oyuncunun da fedakar olması gerekiyor. Bakınız Sow, bakınız Drogba, bakınız Snejider. Bu adamlar Fernandes in kalitesinin de üstünde ve kariyere sahip ama adamlar hakkında bir tane olumsuz davranış ve haber göremessin.
Ben Fernandes'in kalmasından yanayım ancak sorun kalması veya gitmesi değil. Burası Beşiktaş, yeri dolmayacak oyuncu yoktur. Asıl takılmamız lazım olan nokta şu ; aylardır Fernandes sözleşme uzatacak, anlaştık, Fernandes'de sorun yok, taraftarı ve kulübü seviyor, kalmak istiyor, Fernandes'in sözleşmesi kesin olarak uzatılacak gibisinden açıklama yapan yönetimin tutumu. Bizi salak yerine koyduklarının farkında değil misiniz ? Adamlar sonucunu düşünmeden söz veriyorlar, çünkü biz taraftarı takan yok ...
Canım FEDA olsun sana !
Yıllardır yediğimiz menajer oyunlarına gelmiş olabiliriz. Baştan menajeri ve oyuncu ışık vermiştir ama sonrasında istediklerini koparmak adına strateji değiştirmiş olabilirler ve artık bu yönetim bu tarz taleplere cevap vermiyor. Sözleşmeleri kendi istedikleri şekilde yenilemek istiyorlar. Doğru ya da tartışılır ama İstanbula aşığım, Beşiktaş ı seviyorum diyen adam, o sözleşmeye imzayı atar, koluna kaptanlık bandını takar, çıkar sahada takımı taşır. Yönetim bizi salak yerine koyuyor ama Fernades ve Almeida da bizi afedersin ama embesil yerine koyuyor ona bakarsan.
Fernandes kendisi gitmek isterse, ona lafım olmaz zaten. Yönetim sırf istediği şartlarda sözleşme uzatmıyor diye, Q7'ye yaptıklarını yaparlarsa diye benim lafım.
Bu arada bakıyorum da, bir söylentiyle Fernandes'i herkes kapının önüne koymuş. Fernandes gidince daha iyisi gelecekse, amenna sözüm yok; ama bu saatten sonra kim gelir, kimi alabiliriz onu da düşünmek lazım.
Fernandes kaprislere devam edecekse gitsin. Ama bizim istediğimiz Ferdi olacaksa kalsın, biz çalalım, o oynasın. Yoksa Muhammet oynasın yerine, kimse gelmesin ligi 5. bitirelim.
Kusura bakma ama Q7 de karakterin k si yoktu oyuncu ne kadar iyi olursa olsun karakteri olmazsa o oyuncu kendini kulubun ustunde gorur.fernandes de aynisi yönetime adam kalmak istiyorum istanbulu seviyorum taraftari seviyorum edebiyati yapiyor sonra yan ciziyorlar fernandes gidince yerine muhammed diye bir islenmemis cevheriniz var o yasinda muhammed fernandes den daha cok caba sarfeder ve o formanin hakkini verir.kusura bakmada yönetim herhalde kulubu düsunecek fernandesin kara gozune kara kasini mi dusunecek.sow,drogba,sneijder neden boyle sorun yapmiyorlar.besiktas ne zaman fernandes ve almeidayi yolladi o zaman gercek bir takim olur.
Q7'nin ne karaktersizliğini gördün, anlatır mısın? Medyanın ve yönetimin uydurduğu, malzemecinin üzerine işemesini ya da bayanları taciz etmesini falan söyleyeceksen gülerim buna sadece. Giderken alacağının 2,5 milyon euroluk kısmını da bırakıp öyle gitti. Q7, karaktersiz denilecek en son isimlerden birisidir. Mevzu da, sadece bahsettiğim para mevzusu değildir. Biraz araştırırsan ve hakkındaki bazı haberleri okuyup fotoğrafları vs. görürsen anlarsın.
Muhammed'in Fernandes ayarına gelmesi için çok zamanı var daha. Kolay değil o işler ne yazık ki. Fernandes gibi bir futbolcunun yerine bir anda Muhammed'i koyup ondan beklentileri yüksek tutarsan, hem sen kaybedersin hem futbolcu kaybeder.
Almeida, kesinlikle gönderilmesi gereken bir futbolcu; ama Fernandes için söylediklerine katılmıyorum. Takım sıkıştığı anlarda devreye girecek, liderlik yapacak bir isme de ihtiyacımız var muhakkak. O isim de, mevcut kadro içerisinde sadece Fernandes'tir bana göre.
Q7 top mu oynadi ki dogru düzgün?yan gelip yatmaktan baska napti Q7,fernandes,simao,almeida hep demiroren ve serdar adali nin transfer yapma özürlugunun kaziklari.allahina ne zaman takim SIKISTIGINDA fernandes insiyatif alip takimini ipten kurtardi bir elin parmaklarini gecmez saysan.derbi maclarinda hep kayip korkak oynuyor.top kaptirir kosayimda topu geri kazanayim demez.liderlik yapacak demissin ya herhalde ikimiz in bakis acilari farkli.lider dedigin drogba gibi alex gibi xavi gibi olur.sirf yönetimi sevmedigin icin bir yanlis yapsalarda muhalefet etsem diyorsun.yönetimi seversin sevmezsin ama her kücük hatada ve ya konunun icerigini bilmeden böyle muhalefet yapiyorsun.birazcik takiminin arkasinda dur.inan bana fernandesi böyle koruyorsun adam sizi gecen sene sildi.adamin aklinda gitmek var.bu kaprislerini inan bana avrupa takimlarinda yapamaz sirf bjk ne kadar para koparirsam kardir diyip menejerinle beraber oyun oynuyorlar.ama bjk yonetimi iyi yapiyor.tr katar degil aklina yazmali fernandes efendi
Sen bu kadar kesin yargılarla yazdığına göre konuların içeriğini çok güzel biliyorsun sanırım. Yönetimi sevmemekle, muhalefet olmakla bağdaştırdın ya yazdıklarımı, vallahi helal olsun.
Takımının arkasında dur demişsin bir de. Ben yeterince arkasındayım takımımın, belki de senin takımına verdiğin destekten daha fazla destek veriyorumdur takımıma. Sen rahat ol yani o konuda.
Neyse, seninle anlaşamayacağız, uzatmanın anlamı yok. Selametle.
Quaresma adam gibi topunu oynadı, adam gibi de gitti işte o kadar. Sanki Drogba, Sneijder, Sow topu kaptırdıktan sonra geri koşuyor almak için, dün gördük. Ne kadar saçma birşey bu.
Canım FEDA olsun sana !
bizimkiler fernandese kancayi takmis yeniden galibabir alamadilar su adami.. yalniz 15 milyon euro cok para üstelik sözlesmesi sene sonu bitiyormus.. ortalama bir fiyatta anlasilirsa buyursun gelsin..
Valla izlemeden yorum yapıyosun sanırım.
Gerektiğinde Sow'un da Drogba'nın da topu kaptırdığı adamı kovaladığını gördüm ben. Katkı olarak Sneijder olabilir ancak Drogba ve Sow kadar katkı yapmadı, onlarla kıyasla %10'unu bile yapmamıştır.
Sneijder de daha pek bir şey yapmadım ondan onu katmadım işin içine.
Ayrıca Quaresma'nın hala ''top kaptırınca geri koşmuyor'' klişesinden mi satıldığını düşünüyorsunuz ?
Oynayamadı ve yatarak para kazanıyordu satıldı bu kadar basit. Satılmalı mıydı derseniz bence iyi bir teknik adamla çalışsa iyi şeyler yapabilirdi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Saçma olan topu kaptırdıktan sonra koşmama mevzusu. Dün çok net hatırlıyorum Drogba rakip sahada topu kaybettikten sonra koşmadı, bıraktı.
İstatistikler ortada açın bakın, ondan sonra Quaresma hakkında konuşun. Zaten bizim ne Fernandes ile ne de Quaresma ile sorunumuz yoktu, sorunu yapan basın. Hep bizim adamlarımızla uğraştılar, taraftarda basının gazına geldi, hala da geliyor. Basının gazına gelip Q7'yi bitirdiler, sıra Fernandes'de ...
Canım FEDA olsun sana !
Almeida'ya West Ham United kancası
http://www.tribundergi.com/haber/alm...united-kancasi
FM Gazetesi
2-3 Allah ne verdiyse artık, hiç beklemesinler.
Mümkünse en kısa sürede satılsın.
Canım FEDA olsun sana !
almedia ve fernandes gitsin yerlerine ronaldinho ve defoe gelsin
fernandesin gitmesi sart degil ama almedia kesinlikle gitmeli..
Holebas ile anlaşma sağlandı. Perşembe günü açıklanması bekleniyor.
Kaynak: Lig Tv - Ntvspor