Transferler iyi ya gençler en azından beğenmezsen bile az da olsa iyi bi fiyata satarsın .
Transferler iyi ya gençler en azından beğenmezsen bile az da olsa iyi bi fiyata satarsın .
Ligi geçen yıla oranla daha iyi bir konumda bitirmişsin. Ama bu koşullar altında başarı da çabuk gelmiyor maalesefFakat dönem dönem alınan iyi sonuçlar da gelecek adına umut verici. Transferler, eskilere oranla güzel. Yeni sezonda kupadan avrupaya yürümeye çalış, ligde de max. 5. oluruz diye düşünüyorum
![]()
Geraldes'i almışsın yineSenin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu artık
Transferler genç ve potansiyelli , özellikle hakim olduğun bölgeden (Norveç) bulduğun kalecinin profili iyi..
Bu sezon AL'ye gideceğiz !![]()
nasıl olmasın kardeşim yoksulluğun en dibindeyiz git bi portekiz takımı al anlarsın demek istediğimi ki biz 2.ligden gelen takımız
para etmiyorlar ki satalım ama verimli olacaklarına inanıyorum
Geçen yıl 2.lig şampiyonu olduk laa ((:
Geraldes ne iş olsa yaparım diyen bi tip birde 2.ligde belediye e anca bu tip adamlar geliyor. Fiyatı uygun maaşı uygun en önemlisi bize gelmeyi kabul ediyor ((:
Bu arada belirtmem gereken bir husus daha var. Portekiz takımları saolsun avrupya gidip gidip rezil ettiler ülke puanını. şubatı gören 1-2 takım var porto lizbon benficadan onlarda daha ilk turdan elenince avrupa kupalarına yerleşim sayısı degisti. sayı azaldığı gibi başlanılacak tur yeri de değişti. Cl'ye 3 takım yerine 2 takım gidiyor. Önceden ilk 2 direk gruplar 3.öne eleme oynuyordu simdi sadece şampiyon gruplara kalırken 2. eleme oynuyor. Avrupa ligine 3 yerine 4 takımla gidiliyor. ve yine onlarda da başlanılacak tur değişti. Artık gruplar için daha fazla takım elemek gerekiyor velhasıl ülke puanı sürekli düşüşte..
Geçenlerde bahsettiğim aklıma geldikce birkaç bilgi paylaşımı yapacaktım. Devre arası olunca araya kaynadı sezon başlamadan kendi koner savunmamı anlatayım istedim.
Öncelikle ceza sahasında ne kadar kalabalik olursanız rkaipte o kadar fazla adam getiriyor. Ben de 4 adamı ilerde bekletiyorum içeriye 3-4 adamla giriyorlar. normalde sol sag bekler direkleri tutarken hızlı diyerek kontrayı düşünüp forvetlerle beraber onları ilerde tutarken pas yeteneği oldugundan ve hızlı cıkma adına AMC adamımı alanın kenarında bekletiyorum. 3 Stoperim ise adam tutuyor. Herşeyden öncetakımın duran top savunmasının iyi olamsı için stoperlerin kesinlikle iyi olması lazım. Yani pozisyon alma önsezi ve hava hakimiyeti birde boyu uzunsa üstüne savunma duran topu çalıştırırsanız takıma koaly kolay gol yemez takım. iyi takımın stoperleri falan uzun hava hakimiyeti iyi oluyor. E duran topu kullanan adamı da iyi olunca kestiği noktada hava hakimiyeti iyi olan aadama gelince çaresiz kalıyorsunuz. ya pozisyon lması önseizi iyiolup topla buluşturmadan savuşturacaksınız yada boyu ve kafa vurusu iyi olan stoperiniz beraber yükselince ondan önce vuracak topa yoksa 180lik adamla 190 luk bir kuleyi savunamazsınız. Ne kadar taktik yapağrtsanız yapın (:
Bu taktikle gol yemezsniz demiyorum yersiniz yiyecesiniz de..ama ben azalma gördüm. Ceza sahası kalabalık olunca karambolde cok oluyor karambolden de yiyebiliyorsunuz bu şekilde ortalık çok sakin oluyor (:
Yine başladın marjinal duran top savunmasınaTransferler fena değil. Fizyoterapisti napıcan, bırak sağlık ocağına gitsinler
![]()
Açıkcası denenebilir.Ben kafa golünden çok karambol golü yiyorum kornerlerde.
Nabza göre şerbet veriyoruz napalım ayrıca sağlık ocağı masraflı oluyor evleirne gönderiyrum kendisiz iyileşince dönün diyorum klübü masrafa sokmanın alemi yok yeterince parasızın zaten
Rakip kullandıgı zaman attı attı atamadı karambol derdi olmuyor ceza sahasında toplam 6-7 adam anca oluyorHatta bzen rakip şaşırıyor korneri çoğu kez taca yada direk auta atıyor
![]()
Durmak yok , bu sezon avrupa bileti almamız lazım. Eğer avrupaya gidersek üç beş kuruş bişey geçer elimize![]()
Hocam save dosyanızı paylaşabilirmisiniz rica etsem.Oradan sizin takımınızla devam etmek isterim.
diğer türlü para mara yok zaten federasyondan (: yağmurlu havada su vermiyorlar portekizde
Açıkcası şimdilik düşünmüyorum sebebi ise bencillik yapmış olacağım ancak vermiş olduğum emeği paylaşmak istemem..her türlü taktik bilgi yardımı yaparım ancak verdiklerim bilgidir geiris size kalmış ancak yaptıklarımı paylaşmam en azından kayıtlı oyun olarak
Aynen öyle rakip kontra yememek için ileriye az adam yolluyor
Spoiler: İSTATİSTİK
Lig kupasında geçen yıl gibi gönlüm elenmekten yanaydı ancak yedeklerim gidebildijleri kadar gitsin istedim bu yıl
Yeni grafikler süper olmuş hacı , sonuçlar da çok iyi![]()
ne yalan söyleyeyim save dosyasını vereceğinizi sanmıyordum zaten normal karşıladım kolay gelsin.
Baslangic guzel![]()
Bu grafikler daha iyi![]()
Maçlar da iyi sayılabilir![]()
Dediğim gibi her türlü bilgi paylaşımı yaparım ancak kayıtlı oyunumu paylaşmıyorum bencillik olarak adlandırılabilir ama emeğe saygı (:
Şu portodan puan alamıyoruz ki arkadaş heriflerde insan gibi kadro yok. Yazdan sonra giren arayla ve yeni alınan oyuncularla takım uyumu ve taktiğe olan uyum azalmıştı onlarda yükseliyor moraller iyi durumda şimdi rakipler düşünsün![]()
Gayet iyi yerdeyiz![]()
Bu sene bomba gibi ilerliyoruz şampiyonluk sürpriz olmaz.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İyi işler yapmışsın Diaz ligi bence 4. bitirirsin![]()
Portekiz Porto'nundur. Sonuna kadar Porto'nun destekçisiyim. Ama senin takımı da destekliyorum. Tabi ikincilik içinBir de taktiği paylaşmayı düşünüyor musun ?
Rafa ve Sana bayağı güzel trasnferler hocam.Harvey'e diyecek yok zaten eski öğrencilerinden
Başlangıç da fena değil
Ligi 3. bitirirsin diye düşünüyorum Benfica ve Porta birkaç yıl daha geçit vermez
Lige giriş güzel olmuş, ve sana bir tavsiye; bence kupayı önemse çünkü başarı yakalarsan. Takımın popüleritesi artar, daha iyi oyuncular gelmeye yanaşır takıma![]()
Sezon sonu bize para getirecek bi konumda olalım da sıralama önemli degil ((:
şampiyonluk zor hem de çok zor porto varken kolay kolay kimse alamaz maalesef tüm parsayı topluyorlar fahiş fiyatlara topçu satıyor ve alıyorlar vicdansızlar
Portekiz portonun olsun bize acil para lazımBirazdan paylaşırım
Genç almak zorunda kalıyoruz anca onlar geliyor ve düşük maaş istiyorlar. Tam bizlik (:
Porto-Benfica-Lizbon sıralaması şeklinde güçleri dediğin gibi geri kalan braga da dahil olmak üzere bizde aman aman iyi degiller
Kupayı önemsiyoruz da bir kaza kurşunu mahvediyor lig uzun maraton artık nereye kadar gidebilirsek tüm kulvarlarda var gücümüzle mücadele ediyoruz
Son 13 dakikada 6 gol mu olurmuş birader kalp var yahu
Bunlarda kullandığım taktikler. Atios maçı maç kondisyonu düşük olan oyuncular için ayarlamış olduğum çok düşük itibarlı bir takıma karşı hazırlık maçı. Sezon başı takım uyumu ve taktik çalıştırdıktan sonra sezon boyu genelde ntrenmanlarım hücum ve savunma duran topudur. Ancak ufak tefek maçlarda hücum duran topu çalıştırırım. Fazla direktif vermemeye özen gösteririm maçın gidişatına göre müdahale ederim.
Spoiler: bej-3-2
Spoiler: cins
Spoiler: Rolanti