Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Adrian Ilie' Nin Fransa Serüveni - Valencıennes

Default Adrian Ilie' Nin Fransa Serüveni - Valencıennes

Mircea Lucescu, boş zamanlarında yöneticiliğini yaptığı futbol akademisindeki odasında genç yeteneklerden birinin videosunu izliyordu. Kapı çalındı. Kurt hoca '' Girin '' diye bağırdı. İçeriye Adrian İlie girdi. Eski milli futbolcu birkaç senedir Lucescu ile birlikte akademide çalışıyor, genç yeteneklere antrenörlük yapıyordu.

'' Hocam '' dedi '' Birkaç dakikanızı alabilir miyim ? ''
    Lucescu '' Elbette '' diye yanıtladı. İlie' nin geliş sebebini merak etmişti. '' Hayırdır ? ''
    İlie gülümsedi: '' Fransa' nın köklü bir kulübünden teklif aldım. İzin verirseniz orada teknik direktörlük yapmak üzere ayrılmak istiyorum. ''
    Lucescu duygulandı: '' Eğer isteğin buysa yolun açık olsun. Her zaman yanında olduğumu da unutma. ''
    İlie '' Hocam '' dedi yeniden '' Bana tavsiyeleriniz var mı ? ''
    Lucescu '' Başarı çaba ve sabır gerektirir. Yönetiminle iyi geçin. Kadronun uygun olacağı taktiği seç. Gün gelecek farklı kaybedeceksin. Pes etme. Yanlışı araştır, üstüne git. Elinden gelenin en iyisini yap. Kararlı ol. '' dedi.
    İlie '' Teşekkür ederim '' dedi ve odadan ayrılmadan önce hocasının elini sıktı.

Kuralları okudum ve kabul ettim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar,

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Başarılar dilerim, güzel bir kariyer olacak.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Basarilar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    TariboWest

Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim.

Başarılar,
    Teşekkürler...

Başarılar.
    Teşekkür ediyorum.

Başarılar dilerim, güzel bir kariyer olacak.
    Teşekkür ediyorum, renklendirmek için çaba göstereceğim. İnşallah senin Kocaelispor Kariyerin gibi uzun soluklu ve keyifli olur Ufuk.

Basarilar
    Çok teşekkürler

Başarılar.
    Teşekkür ederim

Akşam saatlerinde İlie' nin uçağı havaalanına indi. 2.10 civarında, karizmatik, takım elbiseli bir adam onu görünce gülümseyerek yanına koştu, elini sıktı. Arkasında kırmızı beyaz giyinmiş bir sürü taraftar vardı. '' Valenciennes' e hoş geldiniz sayın İlie '' dedi '' Ben yöneticiyim. Gördüğünüz gibi taraftarlarımız da sizin kulübümüze katılmanızdan ötürü gayet mutlu... ''

İlie heyecanlandı ve bu coşkulu taraftar grubuna başarı yaşatmak için çok çalışmak istedi.

Devam edecek

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aboubakar çok iyi bir forvet ona iyi bak.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Başarılar.
    Teşekkürler

Aboubakar çok iyi bir forvet ona iyi bak.
    Ben de çok severim kendisini ama galiba Lorient' e gitmiş.

Başarılar
    Teşekkürler

Başarılar
    Teşekkürler

'' Hoş geldiniz Monsieur Ilie. Ben Valenciennes FC Başkanı Jean Raymond Legrand. Size kötü bir haberim var. Transfer bütçesi sunamıyoruz. ''
    '' Aman ne güzel '' diye düşündü Ilie ama renk vermedi. Lucescu' nun '' Elindeki kadrodan en iyi taktiği üret '' önerisine uymaya karar verdi.
    Başkan konuşmaya devam etti. '' Bu sene yüzüncü yılımız. Saygıdeğer bir lig pozisyonu ve iyi futbol bekleyebilir miyiz ? ''

Ilie '' Çabamız bu amaçlar için olacak efendim '' dedi.

Ilie teknik direktörlük için imza atmadan evvel Valenciennes Yönetimi Paris Saint Germain' den genç ve süratli kanat oyuncusu Jean Christophe Bahebeck' i kiralamıştı. 20 yaşındaydı ve aniden süratlenmesi ile bekleri zor duruma düşürüyordu.

Tek transfer Bahebeck değildi. AS Monaco' nun Alman asıllı Uruguaylı Stoperi Gary Kagelmacher de kiralık olarak kadroya dahil edilmişti. 25 yaşındaki savunma oyuncusu hem hava toplarına hakimiyeti hem de fizik gücü ile takıma katkı sağlayabilirdi.

http://

İngiltere' nin Wolves Takımından kiralanmış olan Malili orta saha oyuncusu Tongo Doumbia ise savaşan orta sahanın cengaverlerinden biri olma yeteneğine sahipti.

Ilie arkasına yaslandı ve '' Elimde iyi bir kadro var. Şimdi yapmam gereken doğru taktiği bulmak... '' diye mırıldandı.
    Last edited by richard castle : 03.Şubat.2014 at 03:26 Reason: Linkler düzeltildi.

Kurgu kariyerler olayları daha ilginç hale getiriyor devamını heyecanla bekliyorum

Quote Originally Posted by UfukTugayMurali View Post
    Kurgu kariyerler olayları daha ilginç hale getiriyor devamını heyecanla bekliyorum
    Elimden geldiğince renklendirmeye çalışacağım

Ilie, nihayet taktiğini belirlemişti. Hem savunma hem hücumda kadronun en iyi verimi ortaya koyabileceği bir taktikti bu.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Başarılar, sende bi stoper olması lazım Türk, Nicolas Delion.Onun profilini paylaşabilir misin

Kolay gelsin hocam defans ariyorsan leedsde wootton var iyi eleman

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Başarılar, sende bi stoper olması lazım Türk, Nicolas Delion.Onun profilini paylaşabilir misin
    Fransız asıllı Türk Vatandaşı stoperimiz Nicolas Delion

Quote Originally Posted by forzagiresun View Post
    Kolay gelsin hocam defans ariyorsan leedsde wootton var iyi eleman
    Wootton' u duymuştum ancak şu an için transfer yapmayı düşünmüyorum. Yine de teşekkür ederim.

Nesil
    2012

Başarıalr

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarıalr
    Tekrardan yardımın için teşekkür ediyorum, inşallah senin Kayserispor Kariyeri gibi güzel bir kariyer olur, çok teşekkürler

Ilie '' Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama tatil sona erdi '' dedi ve yedek kulübesine yumruk attı. Asistan menajer gönderilmişti ve ilk hazırlık maçı ümit vermemişti.
    Bu arada hazırlık kampı kadrosu belli olmuştu.

Biraz ter döküp çabalamanın vakti gelmişti. Hele tatsız tuzsuz bir hazırlık kampından sonra !

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar Fransa ligi sürprizlere açık bi lig. PSG sıkıntı biraz

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar Fransa ligi sürprizlere açık bi lig. PSG sıkıntı biraz
    Teşekkürler Fransa Ligi bana da çok keyifli geliyor. Daha önceki oyunlarımda en çok PSG maçlarında zorlanmıştım, tank gibi oynuyorlardı.

Adrian İlie, antrenörlerle uzun bir görüşme gerçekleştirdi ve bu görüşme sonucunda bir sürü oyuncu kulüpten ayrıldı.

82 kez Fransa Milli Takımı forması giymiş Manuel Amoros asistan menajer görevine getirildi.

Başarılar.Takipteyim

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Kariyere hikaye katmak gerçekten güzel olmuş

Başarılar Diliyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bahebeck çok iyi olmuş. Ligi güzel bir yerde bitireceğini düşünüyorum bu yıl.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar hocam

Quote Originally Posted by realmrxa View Post
    Başarılar.Takipteyim
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Kariyere hikaye katmak gerçekten güzel olmuş

Başarılar Diliyorum..
    Teşekkürler Elimden geldiğince renk katmaya çalışıyorum, inşallah herkesin keyif alacağı bir kariyer olur

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bahebeck çok iyi olmuş. Ligi güzel bir yerde bitireceğini düşünüyorum bu yıl.
    Bahebeck sadece süratiyle bile çok iyi işler çıkartabilir, bayağı güveniyorum İnşallah iyi bir lig sıralamasına sahip olurum

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkür ederim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri