Sayfa 440 / 480 İlkİlk ... 340390430438439440441442450 ... SonSon
13,171 ile 13,200 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Önder Özen, az önce 'ön tarafa düşündüğümüz ve görüşme halinde olduğumuz bir oyuncu var' dedi. Bu isim Cenk Tosun da olabilir, sürpriz bir isim de olabilir. An itibariyle transferin son günündeyiz, gün içerisinde göreceğiz bakalım.

Bu arada, Musa Muhammed'i hiç kimse sormadı sanırım. O iş ne oldu ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cenk Tosun için önce sezon sonu için anlaştığımız söylendi.Bugün şimdi satın alıp,tekrar Antep'e kiraladığımız söyleniyor.Çok mantıksız bir hareket olur eğer doğruysa.Antep'in kadro dışı bırakmasından çekindiysek neden tekrar kiralıyoruz ki adamlara,kalsın bizde oynasın.Almeida'nın alternatifi olarak dururdu kadroda.Hatır gönül işi gibi duruyor,adamlara her türlü kıyağı yapıyoruz,yarın öbür gün günahlarını bile bedavaya vermiyorlar.Sonra bizim yöneticilerimiz çıkıp maddi sıkıntılardan dem vurmuyorlar mı,bu yaşanılanları görünce anlayışla karşılayasım gelmiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dany Nounkeu, "Hedefim Beşiktaş'ta kendimi kanıtlayıp Galatasaray'a geri dönmek."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Önder Özen, az önce 'ön tarafa düşündüğümüz ve görüşme halinde olduğumuz bir oyuncu var' dedi. Bu isim Cenk Tosun da olabilir, sürpriz bir isim de olabilir. An itibariyle transferin son günündeyiz, gün içerisinde göreceğiz bakalım.

Bu arada, Musa Muhammed'i hiç kimse sormadı sanırım. O iş ne oldu ki?
    Eleman 18 yaşını 31 Ekim'de dolduruyor , o zamana kadar bizimle antrenmanlara çıkacak ve önümüzdeki sezonun devre arası transfer döneminde de takıma katılacak.

Cenk Tosun da kesinlikle iyi transfer oldu. Yerli forvetler içinde alabileceğimizin en iyisiydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Dany Nounkeu, "Hedefim Beşiktaş'ta kendimi kanıtlayıp Galatasaray'a geri dönmek."
    Kulüp trafından yalanlandi bu haber.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pektemek ve Holosko'yu isteyen kulüp varmış. Keşke ikisi de gitse yerlerine adam gibi oyuncu alınsa şöyle son dakika.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cenk Tosun hayırlı olsun. Pektemek'ten çok daha yararlı olur Beşiktaş'a.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cenk ne zaman gelicek peki ?

Sezon sonunda gelecekse eğer Antep başkanı niye bize teşekkür etti ? Sezon sonu sözleşmesi bitecekse eğer bedavadan gelecek zaten bize. Ben anlamadım bu Cenk Tosun transferini.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Cenk ne zaman gelicek peki ?

Sezon sonunda gelecekse eğer Antep başkanı niye bize teşekkür etti ? Sezon sonu sözleşmesi bitecekse eğer bedavadan gelecek zaten bize. Ben anlamadım bu Cenk Tosun transferini.
    Bence teşekkür etmesinin sebebi, oyuncunun kafasını karıştırarak takımdan ayrılmasını sağlamak yerine kurallar gereği sezon sonunda sözleşmesi biten bir oyuncu için sezon sonunda takıma katılmasını sağlamasıdır. Böylelikle her iki kulüpte el sıkışarak, Cenk Tosun'un Gaziantep'te oynayacağı kalan maçlarında oyuncunun kafasının rahat olmasını ve takıma katkı sağlayabilecek düzeyde olmasının sağlanmasıdır.

Ancak kural gereği elbette Cenk Tosun istediği kişiyle görüşebilir ve anlaşma sağlayabilir. Biz ülke olarak bu kurala tam olarak adapte olamadığımız için bir çok sorun yaşanıyor. Ali Turan ve Tarık Çamdal örneğinde olduğu gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

daha cenk transferi galiba net degil ama yanlis anlasilmasin her defasinda diyor bir kac besiktasli arkadas galatasaray transfer sikesi yapiyor diye , besiktasinda su an yaptigi transfer sikesi bu hafta antep ile oynuyorlar , basimiza gelmez diye dusunmeyin geldi iste sizede rakip takimin oyuncusunu alarak.

İbrahim Toraman sezon sonuna kadar Antep'le anlaşmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    daha cenk transferi galiba net degil ama yanlis anlasilmasin her defasinda diyor bir kac besiktasli arkadas galatasaray transfer sikesi yapiyor diye , besiktasinda su an yaptigi transfer sikesi bu hafta antep ile oynuyorlar , basimiza gelmez diye dusunmeyin geldi iste sizede rakip takimin oyuncusunu alarak.
    Cenk Tosun transferi daha dün çıkmadı ortaya. Erciyesspor maçı öncesinde de söylentiler vardı, hatta Mehmet Kızıl ve İbrahim Kızıl bu konuda oldukça tepkiliydi ve açıklamalarından da bu anlaşılıyordu. Ayrıca, transfer dönemi gece 01.00 itibariyle bitecek, birçok takım transfer yapıyor haliyle. Bunların arasında bu hafta sonunda birbirleriyle oynayacak olan takımlar da var. Mesela ne tesadüf ki, Veysel Sarı. Bu hafta Eskişehir ile oynuyorsunuz siz de ve Veysel bugün G.Saraylı oldu. Kısacası; bir açık buldum, hemen yapıştırayım diye düşünmüşsün; ama olmamış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

veyselde bugun cikmadi 1 aydan beri haberleri var gs transfer alaninda , iste bende onu anlatmaya calisiyorum transfer doneminde biz yaparken herkes transfer sikesi diyordu ama baska takimlar yapinca kimsenin sesi cikmiyor tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA !!

Beşiktaş , Cenk Tosun ile sezon sonundan başlamak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sonunda güzel bir iş yaptık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cenk oldukça yerinde bir transfer olmuş. En kötü ihtimalle rotasyonda forma şansı bulacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Öncelikle Cenk Tosun hayırlı olsun diyelim.Detaylara gelecek olursak yıllık ücreti biraz fazla olmuş bence.Bonservis ödenmemesi bunda etken olmuş olabilir.Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış anlamasın Hajrovic,Telles gibi transferlerde de yıllık ücret ile ilgili birkaç takıntımı belirtmiştim.Gerek Beşiktaş'ın son iki seneki transfer,kulüp yönetim vizyonu gerekse Avrupa futbol piyasası çizgisinde bakarsak verilen ücret beni biraz şaşırttı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beşiktaş Futbol Yatırımları ve Ticaret AŞ'den KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Cenk Tosun ile 2014-2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Buna göre oyuncuya;

2014-2015 sezonu için 1.700.000 Avro,
    2015-2016 sezonu için 1.450.000 Avro,
    2016-2017 sezonu için 1.500.000 Avro,
    2017-2018 sezonu için 1.600.000 Avro,
    2018-2019 sezonu için 1.700.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Oyuncuya ayrıca, tüm sezonlar için geçerli olmak üzere 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.
    Bu transfer için Gaziantepspor Kulübüne herhangi bir transfer bedeli ödenmeyecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maaş Cenk için çok fazla olmuş. Hele ki Euro 3 lirayken.. Ah şu yabancı kuralı ah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bütün takımlar takır takır kapışıyor yerli yetenekleri Ah şu yabancı kuralı

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bencede fazla olmus, iste bunu anlamiyorum para yok diyorlar, yüksek maas aldiklari için oyunculari gönderiyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhtemelen Fernandes ve Almeida yolcu olacak. Ben Önder Özen'in bunların yerine Brezilya'dan yetenek getireceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida çok formda. Böyle devam eder ve dünya kupasında iyi oynarsa kendisini iyi fiyata satabilir Beşiktaş. Ve Cenk ile devam edebilir gibi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Almeida çok formda. Böyle devam eder ve dünya kupasında iyi oynarsa kendisini iyi fiyata satabilir Beşiktaş. Ve Cenk ile devam edebilir gibi.
    Sözleşmesi bitiyor sezon sonu zaten yenilememesinin sebebi bence Dünya kupasında iyi performans gösterirse daha iyi paralar almak olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Almeida'nın Beşiktaş'tan aldığı yıllık ücretten daha yükseğini alma şansı pek yok bence.Türkiye'deki birçok yabancı için de geçerli bir durum.Dünya kupası motivasyonu ve şu ana kadarki performansıyla daha büyük bir lige transfer olma arzusu olabilir,ki bu da gayet normal bir durum bence.Yani Almeida sözleşme yenilemez de takımdan ayrılırsa bunun sebebi para olmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida sözleşme imzalayınca hiç gol atmamaya başlayacak bundan eminim. Yanlış hatırlamıyorsam Nobre'de öyle olmuştu. Sözleşmesinin sonu geliyordu, her maç atıyordu ama sözleşme yenilenince fos.

Ha bide Antep başkanı ortalığı ayağa kaldıracaktı Cenk'i alırsak. Hadi yapsın ne yapıyorsa bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk sezon en yüksekten başlayıp sonraki sezonlarda yavaştan yükselmesi de ilginç olmuş.Bence de biraz yüksek olmuş maaşı ama hem yerli oyuncu,hem de bonservissiz alıyoruz.Çok anormal karşılamıyorum bu yüzden ama benim Cenk'ten çok büyük bir beklentim yok doğrusu.Umarım beni yanıltır ve çok iyi bir performans sergiler.Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun,çok iyi transfer bence.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yıllık ücreti biraz fazla olmasına rağmen çok iyi bir transfer, hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İlk sezon en yüksekten başlayıp sonraki sezonlarda yavaştan yükselmesi de ilginç olmuş.Bence de biraz yüksek olmuş maaşı ama hem yerli oyuncu,hem de bonservissiz alıyoruz.Çok anormal karşılamıyorum bu yüzden ama benim Cenk'ten çok büyük bir beklentim yok doğrusu.Umarım beni yanıltır ve çok iyi bir performans sergiler.Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.
    İlk sezonun yüksek olmasının sebebi, imza parası olabilir. Bize gelmek için 1 milyon euroluk alacağından vazgeçmiş. Ayrıca, biz de G.Antep'ten alacağımız 400 bin euroluk dava ücretinden vazgeçmişiz.

Hayırlı olsun Cenk. Rotasyonda da iş görür, direk 11'e de girebilir. Sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seneye muhtemelen Holosko'da olmaz. Pektemek'i de rotasyon oyuncusu olarak kullanırız. Yediğin yedeği olur. Artık boş adamlar görmek istemiyorum takımda. Alacağımız yabancılardan çokm umutluyum. 4 tane yabancı alma hakkımız olacak sezon sonu.

Mesaj Yetkileri