twitter'ı yok diye biliyordum ama kendi sayfasımı kesin ?
twitter'ı yok diye biliyordum ama kendi sayfasımı kesin ?
https://twitter.com/manulanzini
gerçek twitter hesabı buymuş
Lanzini bugün de bildirilmemiş KAP'a. Neyse, haftaya netleşir!![]()
Haftaya netleşirlerle ömrümüz çürüdü zaten![]()
Dünya kupasında Kosta Rika'lı Bolanos'u çok beğendim de bizim takıma gitmez. Tam Beşiktaş'ın aradığı adam bence. Lanzini'yi bilmiyorum ama Bolanos çok iş yapar bu takımda. Kopenhag'ın sözleşme uzatma teklifini reddetmiş, sözleşmesi bitti diye biliyorum. Bonservis bedeli ödemeden takıma en az 2-3 yıl katkı yapabilecek klas bir oyuncu transfer edilmiş olur.
http://www.transfermarkt.com.tr/chri.../spieler/38163
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Kesinlikle izlediğimde aynı şeyleri düşündüm bizim takımda belki yıldız olmaz ama çok iş yapar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Transfersizlikten kafayı sıyıracağız yakında. Haftaya bile netleşmiyor artık.![]()
Allahım sabır ver
Şu bizim bir taraftar vardı ya "Bizde çok sakat var" diyordu genel anlamı bırak mecazende katılmamak elde değil.![]()
Gerçek olabilir. FFP durumu var. Beşiktaş'ın da durumu malum. Ben Galatasaray'dan da transfer beklemiyorum. Hatta elindeki prestijli yabancılardan birkaçını da satacaklar bence.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eski değil, bu açıklamayı geçen günlerde yapmış gerçekten de. Yapacak yorum bulamıyorum bu adama! Bilic ve Özen istifa ederse şaşırmayacağım.
Dany icra davası açmış Beşiktaş'a alacakları için.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=367956
Ek dosyada görebilirsiniz.
Ben olsam sırf o yaptığı gereksiz penaltıdan dolayı bile bu parayı istemeye utanırdım ama beyimiz profesyonel tabii,diyecek bir şey yok.Aslında o penaltıyı yaptırdıktan sonraki meşhur pozun üstüne benim bu yorumu yazmam da gereksiz aslında.En büyük suç Dany gibi bir gereksizin Beşiktaş'a katkıdan çok zarar verebileceğini öngöremeyen yetkilelerimizde tabii,onu da belirtmeden geçmeyelim.
So what?
Saike
Şu tür adamları transfer edenlerde aramak lazım suçu aslında. Şu adam da ne görüyorlar anlamıyorum transfer etmek için.
Gökhan tabi çok önemli bir oyuncu ancak bana göre Kerim Frei yeterli şansı bulursa Gökhan kadar katkı sağlayacaktır hatta Gökhan'dan da iyi bir performans sergileyecektir.
Yok,illa Gökhan'ı istiyorsa Beşiktaş,tekrar kiralama yöntemi en mantıklısı görünen o ki Rubin belli bir fiyattan aşağıya satmayacak Gökhan'ı,o parayı da Beşiktaş'ın vermesi şu an mümkün değil sanıyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Olcan, G.Saray'a gittiyse bizim de Gökhan Töre'yi almamız farz oldu. Tekrar kiralanır mı, 4-5 milyona ikna edip alırlar mı, orası yönetime kalmış artık.
Ramon de Moraes Motta'nın transferine ilişkin olarak Corinthians kulübü ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre daha önce kiralık kontratında satın alma opsiyonu 2.500.000 Avro olan oyuncunun transferi için, Corinthians kulübüne 1.100.000 Avro ödenecektir. Oyuncunun kendisi ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanmış olup oyuncuya ;
- 2014-2015 sezonu için 1,200,000 Avro garanti ücreti ve 10,000Avro maç başı ücreti,
- 2015-2016 sezonu için 1,100,000 Avro garanti ücreti ve 10,000 Avro maç başı ücreti,
- 2016-2017 sezonu(opsiyonlu) için ise 1,200,000 Avro garanti ücreti ve 10,000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.
Güzel Anlaşma Olmuş İş Yapar Motta![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
evet çok iyi almışız 2.5 dan 1.1 e düşürmüşüz bonservis ücretini.
Çok makul bir transfer olmuş tebrikler. En azından hiç bir riski yok.
Sol bekte beğendiğim bir isim fakat , gereksiz kırmızı kart görüyor şimdi tam sözleşmede imzaladı biraz daha rahat olur geçen sene 2 tane gördü galiba bu sene görür bi 3-4
Bu sene çok daha iyi performans gösterecektir bence Ramon Motta. Biz de 1.1 Me güzel bir transfer başarısını konuşacağız.
Nihayet bir transfer yapabildik.
2,5 milyondan 1,1'e inilmesi gerçekten başarılı bir hamle. Umarım G.Töre'de de aynı başarıyı gösterip 4-5 milyon civarına tamamlarız transferi.
Azi gitti cogu kaldi.
Onder ozeni dinledim bugun. Fazla para harcamadan sabirli bir politika izliyormusuz. Bu sekilde daha cok bekleriz gibi geliyorbize parali bi baskan lazim kesin olarak anlasildi.
FM Gazetesi
Motta'yı alarak sonunda iyi bir iş yaptılar. Franco'nun yanına iyi bir stoper ve sağ bek alınsa da kale ve savunma hattını sağlama alsak.
Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Motta'dan sonra Yalçın Ayhan, Lanzini, Gökhan Töre ve bir golcü için yaptığı görüşmelerin sonuçlarını almaya çok yaklaştı.
GÖKHAN TÖRE'YE YENİDEN KİRALIK FORMÜLÜ
Olcan Adın'ın Galatasaray ile anlaşmasından sonra Gökhan Töre'yi tekrar takıma kazandırmak isteyen siyah-beyazlılar Rubin Kazan'ın yüksek bonservis isteğine yeniden kiralık formülü ile cevap verdi. Töre'nin 7.5 milyon Euro olan bonservis bedelinde sadece 1 milyon Euro indirim yapan Rubin Kazan'a kiralama ilgili görüş soran Beşiktaş yönetimi gelecek cevabı bekliyor. Beşiktaş'ın Gökhan Töre'yi yeniden kiralamak için 1.200.000 ile 1.500.000 Euro arası bir bedeli gözden çıkardığı öğrenildi.
YALÇIN AYHAN PAZARTESİ KAMPA KATILABİLİR
Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen, Yalçın Ayhan'ın pürüzlerin giderilmesi halinde resmi sözleşmeyi imzalayarak pazartesi gününe kadar kampa katılabileceğini açıkladı.
Özen, Yalçın Ayhan konusundaki tek sıkıntının futbolcunun menajerinin Kasımpaşa'daki sözleşme şartlarının aynısını istemesi olduğunu ve bunun aşılması halinde futbolcunun resmi sözleşmeyi imzalayacağını dile getirdi. Yalçın'a Beşiktaş'ın şartlarını ilettiklerini ve görüşmelerin sürdüğünü belirten Önder Özen bir sıkıntı yaşanacağını sanmadığını söyledi.
DHA
Bıkmadılar saçma sapan anadolu yıldızlarını toplamaya. Yalçın Ayhan nedir , Beşiktaş forması niye giydirilir arkadaş ya