Mat-2, Mat-1 ve Geometri bunları yaz tatilinde bitireceğim. Zaten Mat larda çok açığım yok konuları biliyorum genel olarak ama soru çözmediğimden unuttum.![]()
Mat-2, Mat-1 ve Geometri bunları yaz tatilinde bitireceğim. Zaten Mat larda çok açığım yok konuları biliyorum genel olarak ama soru çözmediğimden unuttum.![]()
İstersen biraz soru bankasıyla başla 2. dönem yavaş yavaş başlarsın ama kitabı şimdi bulabilirsen al.Çünkü sene ortası piyasadan kalkıyor denemeler bi anda.Ama dediğim gibi soru bankasıyla başla hem 3-4 ay içinde nereye gelmişsin onu da görürsün.Sonra da deneme işte ondan sonra da uçuşa geçersin.
Ben de bu sene OKS'ye gireceğim. Hadi hayırlısı...
Sana da OKS de başarılar
Soru bankalarını alıp çözmeye başladığında zaten kendin de fark edersin.Gerçekten çok eksik olduğun konular varsa onlara çalış ama ezber değil ; olayları yorumlayarak çalış zaten senden de sınavda onu istiyor.Bi de dersi gerçekten iyi takip edip dinlersen sorun yaşıyacağını düşünmüyorum.
Ben de teşekkür ederim, insan biraz da olsa moral buluyor![]()
arkadaşlar çalışmak bi tarafa.bence lise derslerinizede gereken önemi verin.çünkü ortaöğretim puanınız size çok şey kazandırabilir.
Peki ben şöyle ilginç bir soru soracağım. Ben hazırlık okudum takdirle geçtim. Malum Hzırlıka matematik falan yoktu bizim, İngilzce haftada 24 saat. Lise 1 de hiçbirşey alamadım, lise 2nin 2. döneminde teşekkür aldım.Hiç doğru düzgün ders çalışmam. Altyapımı sorsanız iyi ama en ufak sallantıda yıkılacak derim. Sizce benim sıkı bir çalışmayla Öss de amacıma ulaşma gibi bir şansım olurmu?Altyapım derken sayısal kısımdan bahsediyorum
![]()
bu sene dikkat ettiyseniz Türkiye 1.leri hep özel liselerden çıktı. Neden???
adamların bütün notları 5 abi adama eşşek yüküyle puan geliyo okuldan
adamlar seninle aynı ham puanı alsa toplam puanda senden çok puan alıyor(eğer bütün derslerin 5 değilse)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neden olmasın kardeşim sen çok çalış yeterki![]()
I'm back...
İnsan kendine ister istemez güvenmiyor![]()
ya bu sınavlara hazırlanmak çok zevkli oluyor.o telaşlar falan hiç unutulmuyor.öss ye hazırlanacağım zamanı iple çekiyorum.
Teşekkür edilicek bi şey arkadaşlar yok eğer biraz yardımım olduysa çok sevinirim.Başarılar sınava giricek herkese seneye artık turksportal.net ten 1. çıkması lazım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kesinlikle katılıyorum.Çok güzel hele bi de tempodan çıkınca insan sudan çıkmış baılğa dönüyor.Ben bu sene diyodum yazın can sıkıntısından ders mi çalışsam diye.(Yok daha neler!) Ama insan boş vakitlerinde normalde çoğunlukla ders çalıştığı için yine aynısını istiyor.
Erzurum'un en iyi ilk okullarından birinde okuyordum.
Güvenimi yitirmedim.Zevklerimden birazcıkda olsa taviz verdim.LGS'de 470 puan aldım..
ÖSS konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum.
bı adam dogustan caLıskansa ztn sorun yok ama vasat bı ogrencıysen cok zor
bıraz kafan caLısıo oLcak,duzenLı ders caLısıp test cozcen dersi dersde anLıcan,
karı kız'dan bı sey oLmaz,drsane sınawLarıda onemLı,raat oLcan,ama en onemLısı caLıscan tekrar yapcan baska yoLu yokkk