Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 349 sonuç

Konu: Bremen Mizikacilari

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ee ne diyeyim helali hoş olsun

2012 yılında walcott u bu kadar paraya aldıysan demek ki boşa almışın birşey yapmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by realisation View Post
    2012 yılında walcott u bu kadar paraya aldıysan demek ki boşa almışın birşey yapmaz.
    2010 dayım şu an vede performansından çok memnunun 40 da olsa verirdim..Oyunu başında zaten explosive striker tanımı yapılıyor yani tam bir patlama yapabilen bir oyuncu ...2010 da aldım kariyeri takip etmediğin belli oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrıkler Walcott super transfer
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

walcott cok iyi olmş sen almasan başka bi takımda yılın oyuncusu filan secilebilirdi gayette yeterince iyi b i fiyata almısın

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrıkler Walcott super transfer

Değil mi?Oyunu 2 sene oynayıp bırakıyorlar sonra tanımadıkları oyuncuya laf ediyorlar Yunus olur mu yahu?..Çooooook teşekkür ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tabiki Arkadasim Ben 2012 Yilina Kadar Gittim Ve 5 Yil Sonra Ligde Gol Krali Oldu Super Oyuncu.

foruma yeni katıldım yüzüme vurmassan sevinirim.Takip etmemde bundan sonra saol yani.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Değil mi?Oyunu 2 sene oynayıp bırakıyorlar sonra tanımadıkları oyuncuya laf ediyorlar Yunus olur mu yahu?..Çooooook teşekkür ederim..
    Fm'yi bırak reel hayatta Walcott'un bütün maçlarını izledim tanımadğımı nerden çıkardın anlamadım.Walcott un pa'sı açtığın oyuna göre değişebiliyor o kadar ucuza aldıysan demekki pa'sı düşük çıkmıştır diye düşündüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

foruma yeni katıldım yüzüme vurmassan sevinirim.Takip etmemde bundan sonra saol yani.
    Oyunda ileri kadar gitmemenle foruma yeni üye olmanın ne alakası var..Ben oyundaki potansiyel yıldızları bilmemeni kınmıyorum yorumun biraz gelişigüzel olmuş onun içindi tepkim..Sözlerin biraz ağır geldi eğer benim sözlerimde ağır geldiyse affola..

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Oyunda ileri kadar gitmemenle foruma yeni üye olmanın ne alakası var..Ben oyundaki potansiyel yıldızları bilmemeni kınmıyorum yorumun biraz gelişigüzel olmuş onun içindi tepkim..Sözlerin biraz ağır geldi eğer benim sözlerimde ağır geldiyse affola..
    Biraz tartışmaya dönücek gibi konu onun için son defa cevap vereyim kariyerine zarar gelmesini istemiyorum..
    Bu oyunu ben 6 senedir oynuyorum yeterincede potansiyel yıldız biliyorum bi sen bilmiyosun oyunu dediğim gibi benim yaptığım yorum PA'sının değişebileceğinden dolayıydı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca yazdığın yazıların boyutunu normal yaparsan ve çizgisini kaldırırsan yani herkes gibi yazarsan sevinirim çok kaba duruyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Biraz tartışmaya dönücek gibi konu onun için son defa cevap vereyim kariyerine zarar gelmesini istemiyorum..
    Bu oyunu ben 6 senedir oynuyorum yeterincede potansiyel yıldız biliyorum bi sen bilmiyosun oyunu dediğim gibi benim yaptığım yorum PA'sının değişebileceğinden dolayıydı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca yazdığın yazıların boyutunu normal yaparsan ve çizgisini kaldırırsan yani herkes gibi yazarsan sevinirim çok kaba duruyor..

6 sene önce FM 07 mi vardı? Potansiyel yıldız bilmiyorsun sözüne gelince kariyeri aç baştan oku 24 yaşından büyük oyuncu almadığımı göreceksin...Madem yenisin bir kariyere yorum yapınca baştan oku öyle yorumunu yap son sayfaya gelip yorumunu yaparsan vede bilmiyorsun falan gibi cümlerler kurarsan ayıp edersin..Büyük puntolu yazıya gelince kaba olduğunu düşünebilirsin buna lafım yok..Büyük puntoyla yazmamın nedeni ise
    anlatmaya çalıştığım bir şeyi anlamayanın yada anlamak istemeyenin dikkatini çekmek için..

baştan beri bu kariyeri takip eden bri olarak atilla arkadaşım hep potansiyel yldızları bulup almıştır iyi okursan arkadaşım sende göreceksin ayrıca walcottu o paraya getirdiysen helal bana oyundaki en iyi sağ açık

bu oyunu derken serilerden bahsettiğimi sağar sultan bile anladı sağar olmasına rağmen sen anlıyamadıysan sağar sultana danış derim.

Ben orda potansiyel yıldız bilmiyosun demedim..Oyunu bi sen bilmiyosun herkes biliyor dedim onu da anlayamamışsın ne diyeyim bende bilmiyom valla.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

bu oyunu derken serilerden bahsettiğimi sağar sultan bile anladı sağar olmasına rağmen sen anlıyamadıysan sağar sultana danış derim.

Ben orda potansiyel yıldız bilmiyosun demedim..Oyunu bi sen bilmiyosun herkes biliyor dedim onu da anlayamamışsın ne diyeyim bende bilmiyom valla.
    Cevap vermeyeceğim diye kendimi tutuyorum ama cevap vermeden de durmayacağım..Başıma bela mısın?Transferime laf ettin halbuki ben transfer nasıl diye sormadım..Geldin bir ufacık atışma bile sıçramayan kariyerin içine ettin..
    Birde üstüne üstlük oyunu bilmiyorsun dedin yeter ama pes yani!!...

tamam arkadaşlar konuyu kapatalım eğlenceli bi kariyerdi içine etmeyelim

Yahu oyunu bilmiyorsun demedim..Oyunu senin gibi herkes biliyor dedim yahu tartışma tamamen yanlış anlaşılmaktan dolayı tekrarlıyorum oyunu bilmiyorsun demedim tekrar okurmusun herkes biliyor oyunu demek istiyorum.

tamam arkadaşlar atilla sende koy şu ssleri bakalım ne ypmışsın bu sene ayrı bi başarı bekloz mesela namağlup şampiyonluk gibi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yahu kariyer bittimi nie kimse bişe yazmıo

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

GOKİCARTER KARİYER BİTMEDİ TRANSFERLERDE BİTMEDİ...VE YENİ TRANSFERİMİZ VAN DER VAART...KENDİSİ BARÇAYA GİTMİŞTİ FAKAT MUTSUZDU BİZDE ÇOK CÜZİ BİR FİYATA 12,500,000 MİLYON DOLAR KARŞILIĞINDA RENKLERİMİZE BAĞLADIK..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

VE DE SERBST TRANSFERDEN ANLAŞTIĞIMIZ BİR İSİM DAHA VANDEN BORRE!...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

oooh vanden borre manyak olmuş yemede yanında yat
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 transferde guzel .. devamini bekliyoruz..

Çok başarılı bir kariyer.Dewamını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Bundan sonra tek ama tek hedefimiz WAYNE ROONEY.....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

wayne rooney demek . hadi bekliyoruz İngiliz inadini kirmasi zor ama destekciniz

ya sen takılma kariyere cevapları yaz süper transferler yapmışsın o kadro ile taraftar yine cl istiyor atilla

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Vallahi bir seneyi bitiridim transferleri yapıp koyacağım SSleri akşama..ama serbest transferden baya oyuncu aldık...Bazılarını kiraya verdik...Vede Cesar Delgado,Eduardo,Ediie Johnsonu satmak üzereyim,Davisi 57 ye almış Madrid,saolsun Villa Eddieyle Eduardoya istediğim teklifleri verdi bakalım neler olacak..

ssleri bekliyoruz merakla

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet merakla beklıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

VE ROONEYİ ALMAK İÇİN O KADAR BASTIRMAMIZA RAĞMEN VERMEDİLER BİZDE BAŞKA İSİMLERE YÖNELDİK VEDE MEVKİSİ FORVET OLAN,DÜNYA YILDIZI OLAN,ARTIK GELECEĞİN DEMİYORUM BUGÜNÜN MARADONASI LİONEL DİĞER ADIYLA LEO MESSİYİ 72,000,000 DOLAR NAKİT PARAYLA BREMEN FORMASI GİYDİRİYORUZ..KADRO ARTIK STARLARLA DOLU....

vallahi büyük transfer ayrıca vander vaart o fiyata alman büyük başarı başarılarının devamını beklioruz artık koy şu ssleri de merakımız gitsin bea

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by gokicarter2 View Post
    vallahi büyük transfer ayrıca vander vaart o fiyata alman büyük başarı başarılarının devamını beklioruz artık koy şu ssleri de merakımız gitsin bea
    EVET VALLA BARÇADA XAVİ,DECO,DİEGO,LUCAS VARKEN PEK FORMA ŞANSI BULAMIYORDU ONUN İÇİN SORUŞTUR DEDİM 12 İSTEDİLER...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

BUYURSUNLAR EFENİM İŞTE SSLER!....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

BUYURSUNLAR BUNLARDA DİĞERLERİ!...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

SS BİTER Mİ HİÇ BAKIN BUNLARA DA!..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

BUYURSUNLAR EFENİM!....BİRAZ SONRA ŞAMPİYONLAR LİGİ ANLATIMIYLA HER ZAMANKİ GİBİ..RAKİP YOU NEWER WALK ALONE!... YANİ LİVERPOOL TAKİP EDENLER BİLİRLER HEP FİNLADE KARŞIMA İNGİLİZLER GELİYOR HEPDE YENİYORUM BAKALIM BU SEFER YENEBİLECEKMİYİZ?..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    EVET RAKİP LİVERPOOLUN OYUNCULARINI TANIYALIM:HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ DÜNYA YILDIZLARI

STEVEN GERRARD

DİRK KUYT

JAMİE CARRAGHER

GORAN PANDEV

GİORGİO CHİELLİNİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BİR YANDA EDDİELERLE,DELGADOLARLA,SOSALARLA,SALİHİLERLE KAZANILAN BAŞARILAR,KASAYA DOLAN PARALAR VEDE GELEN GENÇ AMA BREMENİN GURURUNU TAŞIYAN YILDIZLAR...

İCH BİN CAPİTONA:FERNANDO TORRES

THEO WALCOTT

GİUSEPPE ROSSİ

JAVİER MASCHERANO

PER MERTESACKER

NALDO

HADİ ASLANLARIM YÜREĞİNİZLE SAVAŞIN...BUNDAN SONRA SLOGANIMIZ YOU NEWER RUN ALONE!..ASLI YALNIZ KOŞMAYACAKSIN...HADİ ASLANLARIM BÜTÜN TOPLAR TORRESE

OYUNCULARSAVAŞ NİDALARI GETİREREK)ALLAH ALLAH ALLAH!!....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

HARİKASINIZ ÇOCUKLAR!...

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri