1 ile 30 arası toplam 349 sonuç

Konu: Bremen Mizikacilari

Hybrid View

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Oyunda ileri kadar gitmemenle foruma yeni üye olmanın ne alakası var..Ben oyundaki potansiyel yıldızları bilmemeni kınmıyorum yorumun biraz gelişigüzel olmuş onun içindi tepkim..Sözlerin biraz ağır geldi eğer benim sözlerimde ağır geldiyse affola..
    Biraz tartışmaya dönücek gibi konu onun için son defa cevap vereyim kariyerine zarar gelmesini istemiyorum..
    Bu oyunu ben 6 senedir oynuyorum yeterincede potansiyel yıldız biliyorum bi sen bilmiyosun oyunu dediğim gibi benim yaptığım yorum PA'sının değişebileceğinden dolayıydı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca yazdığın yazıların boyutunu normal yaparsan ve çizgisini kaldırırsan yani herkes gibi yazarsan sevinirim çok kaba duruyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by realisation View Post
    Biraz tartışmaya dönücek gibi konu onun için son defa cevap vereyim kariyerine zarar gelmesini istemiyorum..
    Bu oyunu ben 6 senedir oynuyorum yeterincede potansiyel yıldız biliyorum bi sen bilmiyosun oyunu dediğim gibi benim yaptığım yorum PA'sının değişebileceğinden dolayıydı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca yazdığın yazıların boyutunu normal yaparsan ve çizgisini kaldırırsan yani herkes gibi yazarsan sevinirim çok kaba duruyor..

6 sene önce FM 07 mi vardı? Potansiyel yıldız bilmiyorsun sözüne gelince kariyeri aç baştan oku 24 yaşından büyük oyuncu almadığımı göreceksin...Madem yenisin bir kariyere yorum yapınca baştan oku öyle yorumunu yap son sayfaya gelip yorumunu yaparsan vede bilmiyorsun falan gibi cümlerler kurarsan ayıp edersin..Büyük puntolu yazıya gelince kaba olduğunu düşünebilirsin buna lafım yok..Büyük puntoyla yazmamın nedeni ise
    anlatmaya çalıştığım bir şeyi anlamayanın yada anlamak istemeyenin dikkatini çekmek için..

baştan beri bu kariyeri takip eden bri olarak atilla arkadaşım hep potansiyel yldızları bulup almıştır iyi okursan arkadaşım sende göreceksin ayrıca walcottu o paraya getirdiysen helal bana oyundaki en iyi sağ açık

Mesaj Yetkileri