-
TT3 ve bjk_melo_151 ...
Öncelikle şunları söylemek istiyorum... 801 güncellemesi de dahil olmak üzere, bugüne kadar çıkan tüm resmi datalarda, benim ve diğer araştırmacı arkadaşlarımın çok fazla bir etkisi olmadı. Bikaç sayfa öncesine ve FM2007 Araştırma Bölümüne bakarsanız eğer, önceki araştırma şefinin kaç adet mesajı olduğunu ve yazdıklarında da neleri güncellemiş olduğunu görebilirsiniz, hemen hemen hiçbir şey...
Fakat, burda yazdıklarımızın ve tartıştıklarımızın hemen hepsinin 802'de dataya girileceğini müjdelemek istiyorum... Çünkü çıkacak olan 802 yamasını nihayet biz hazırlıyoruz... Yani, bundan önceki Gaziantepspor'u ben yapmadım, çıkacak olan 802'deki Gaziantepspor'u ben şu an hazırlıyorum... Burayı takip edip, görüşlerinizi paylaştığınız için de çok teşekkür ederim...
TT3;
Metin Tuğlu üzerinde, önceki mesajımda yazdığım izlenimler doğrultusunda düzeltmeler yaptım... CA'sı 90 oldu, ayrıca mevkilerini de WBL 20, ML 15, DL 10 ve MC 10 şeklinde yaptım... Yapılan düzeltmelerle abartılmadı ama hakkını tam olarak vermiş olduk... Tekrar belirtmek isterim, CA herşey demek değildir, düşük bir CA ile bile, özelliklerine doğru değerler verilerek bir futbolcu tam kıvamında yapılabilir...
Gaziantepspor'da sol bek sorunu bu sezon henüz tam olarak giderilemedi... Sezon başında sakat olan Bekir, iyileşti ama gerçek mevkisi olan stoperde oynuyor, Ergün Penbe oynadığı maçlarda vasatı bile tutturamadı, herşeye rağmen Metin yine de orayı doldurmayı başarıyor diyebilirim... Yeni yapılan transferle, sol bek bir Brezilyalı alındı, İvan Saraiva.... Henüz izleyemedik ama elde olanlardan iyi duruyor... (FM datasında yani
...)
Kaba Diawara yeni takımı olan Ankaragücü'ne gönderildi... Kadjo Afanou'nun bonservisi hala Gaziantepspor'da, onunla ilgili gelişme olduğu an dataya yansıtılacak... Antonio De Nigris'le ilgili hafif rötuşlar yaptım, CA'sı bir miktar daha artırıldı ve o da yeni takımı Ankaraspor'a gönderildi...
Uğur Yıldırım'ın durumu belli olmamasına rağmen onunla ilgili düzeltmeler de yapıldı... Dribbling 11-12 seviyesine gelecek, frikikler 17 idi ellememeyi düşünüyorum, CA olarak şu an Gaziantepspor'un ilk sırasında zaten... Dediğim gibi, data ilk kez gerçek araştırmacılar tarafından hazırlanacak 802'de...
Ali Bayraktar da özellikler bakımından en gerçekçi halde olacaktır... CA'sını 100 düşünüyorum, zaten öne çıkan özellikleri de artmış olacak, kafa toplarında etkili ve hareketli bir oyuncu...
Muhammet Şentürk'ün mevki hatasını ben de defalarca yazdım, ama data bizim elimizde olmadığı için ancak buraya yazmakla yetinebildik... Mevkisi düzeltildi, o artık GK...
Yine ufak tefek mevki hataları olan çoğu genç oyuncunun da mevki düzeltmeleri yapıldı...
Murat Ceylan'da da yazdığım düzeltmeleri yapıyorum... Aslında bjk_melo_151 kardeşim, çok dikkatli izlemiş ve değerleri de gayet mantıklı vermiş... 2-0 yenildiğimiz Kayseri kupa maçında özellikle Murat Ceylan'ı dikkatle izledim... (Allah'tan devre arasında oyuna girdi de, yoksa maçın hiç tadı yoktu
...) Oyuna girer girmez gidişatı değiştirebilen bir oyuncu... Ben ona geleceğin Emre Belözoğlu'su diyorum... PA olarak da -8 vermeyi düşünüyorum....
Başka öneri ve görüşleriniz varsa yine buraya yazabilirsiniz, teşekkürler...
Mesaj Yetkileri