1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: [TSL] Gaziantepspor Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ugur Yildirim yine kalitesini gösterdi ve bügün 2 tane gol attirdi. Dribblingi en az 9 seviyesine getirilebilir.

Ali Bayraktar: CA'si 118-125 olursa yapay zeka bu oyuncuyu oynatir

Erdal Kilicaslan: Ali bayraktar'daki gibi ayni sey

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Ugur Yildirim yine kalitesini gösterdi ve bügün 2 tane gol attirdi. Dribblingi en az 9 seviyesine getirilebilir.

Ali Bayraktar: CA'si 118-125 olursa yapay zeka bu oyuncuyu oynatir

Erdal Kilicaslan: Ali bayraktar'daki gibi ayni sey
    Gençlerbirliği maçında 2 golü de Ali Cansun attı, ama asistleri Uğur Yıldırım yaptı...
    özellikle 2.golde Uğur'un "dribbling" özelliği net bir şekilde görülebilir...

ayrıca, Gaziantepspor'da düzeltilmesi gereken bir çok şeyi burda defalarca yazdık, ama 801 çıktığında gördük ki, yapılan ufak tefek düzenlemeler dalga geçmek gibi olmuş...

ben yine de tekrar tekrar yazıcam ama hepsi bir tarafa Gaziantepspor'un 3. kalecisi Muhammet Şentürk hala MC olarak duruyor, bu bile düzeltilmezken diğerlerinin düzelmesi mucize olur ancak...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by alparslank View Post
    Gençlerbirliği maçında 2 golü de Ali Cansun attı, ama asistleri Uğur Yıldırım yaptı...
    özellikle 2.golde Uğur'un "dribbling" özelliği net bir şekilde görülebilir...

ayrıca, Gaziantepspor'da düzeltilmesi gereken bir çok şeyi burda defalarca yazdık, ama 801 çıktığında gördük ki, yapılan ufak tefek düzenlemeler dalga geçmek gibi olmuş...

ben yine de tekrar tekrar yazıcam ama hepsi bir tarafa Gaziantepspor'un 3. kalecisi Muhammet Şentürk hala MC olarak duruyor, bu bile düzeltilmezken diğerlerinin düzelmesi mucize olur ancak...
    Vay be 3. kaleci MC'mi olarak gözüküyor?

Ugur Yildirim lige alismaya basladi, süper oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Trabzon maçından sonra bi kaç not daha düşmek istiyorum...

Bekir, M.Polat'ın yerine oyuna girdikten sonra nerdeyse hatasız oynadı... Bu adam nerdeyse 8-10 aydır sakattı ve ameliyat olmuştu, kolay bişey değil... Profesyonellik üst düzey olmalı, bunun dışında CA'sı iyi duruyor...

Zurita konusunda diyecek bişey bulamıyorum... Oyunda habire sarı kart görüyor ve sürekli cezalı duruma düşüyor ki, gerçekte de aynen böyle... Trabzon maçında da zaten Ahmet'e yaptığı fauldü, ama bunu Ahmet'e de söylemesi beni şaşırttı...

Ve Mesut Bakkal... daha önce de yazdım, bu adamın oyundaki hali kesinlikle elden geçmeli... taktik dizilişi, oyun anlayışı vs. nelerin olması gerektiğini yazdım.. bunlara ilaveten şu anda takımın yarısıyla, taraftarın tamamıyla kavgalı halde ve bu özelliği de oyuna aktarılmalı...

Ali Cansun'un özellikleri ve CA'sı, en fazla TFF 1.lig oyuncusu olabilecek kapasiteye getirilmeli... sahada gezinip duruyor, Gençler maçında attığı golü neresiyle attı hala emin değilim... ve ilk 11'de oynuyorsa, bunun, Bakkal'ın diğer forvetlere küstüğü için olduğunu da belirtmek isterim...

Mesaj Yetkileri