Quote Originally Posted by koray_capello View Post
Bobo'nun Nonda'ya oranla daha güçsüz olduğunu düşünmüyorum ama Nonda'yı Bobo kadar izlemediğimi de belirteyim, çok dikkat ettiğimi söyleyemeyeceğim. Bobo ise kesinlikle güçsüz bir oyuncu değil, 16 olmaz onu ben de kabul ediyorum zaten güç özelliğine 16 değil 14 verdim. 16 verdiğim özellik balance yani denge özelliği.
Sevgili Koray senin araştırmacı kimliğini ve gözlemciliğini kim ne derse desin ben çok beğeniyorum. Mantıklı yazıyorsun, iyi değerlendiriyorsun. Bobo için 13-14 uygundur. Sen de 14 vermişsin zaten. Güçü şöyle düşünelim omuz omuza da rakibini yıldırması saf dışı bırakması. Vücuduyla rakıbını ne kadar itiyor. Bobo' ya 16 M. Yıldız' a 17 demek M. Yıldız' ın hiç izlenmediği anlamına geliyor bence. Neyse uzun uzadıya burada tartışma açmak istemiyorum. Serbest alan isteyen istediğini söyler istersen bobo güç 20 dersin mehmet yıldız 1 dersin ben kalkıp kimseye iş öğretmeyi kovalayacak değilim. Bana saygısızlık yapmadığı sürece herkese saygım var. Koray tebrik ederim seni. Bu arada sana katılmadığım mevzulardan biri Tello' dur haberin olsun.