-
19.Ağustos.2007, 07:37
Aurelio olayı konusu 1 milyon Euro verip de kadroda tutma olayı değildi, orada başka durumlar söz konusu. Yönetim taviz vermedi hiç kimseye, bunun mesajını verdi. Sözleşmesi uzatılmıştı, TFF de onaylamıştı ve menajer oyunlarına gelinip de para kaptırılmayacağı herkese gösterildi Aurelio olayında, eğer orada taviz verilseydi bundan sonra yapılacak tüm transferlerde veya sözleşme uzatmalarda herkese bolca para kaptırılırdı.
Colsa'yı daha önce izlemedim ama sen izledin mi de bu denli ağır yorumlar yapıyorsun sadece isme bakarak? Aurelio da Appiah da isimsiz oyunculardı ilk geldiklerinde ama bekleneni fazlasıyla verdiler. İsimli olan Anelka, Kezman ise beklenenin çok altında kaldılar. İsim önemli değil, önemli olan performans.
Senna transferi olsa ben kalıbımı basarım birçok kişi itiraz eder, başta yaşlı denmek üzere. Çünkü Fenerbahçe alıyorsa bir oyuncu yıldız değil, böyle bir kanı var. Güiza geldiğinde yapılan eleştirileri biliyor herkes, adam yerden yere vuruldu, La Liga gol kralı olmadık eleştiriler aldı. La Liga gol kralı dahi beğenilmez, arzulanmazken Senna gelse herhalde "yaşlı" denilecek, bir şeyler denilecek yine, bahaneler bulunur elbet.
Schalke Engelaar, Farfan'ı aldı da biz daha kötülerini mi aldık? Emre Belözoğlu'ndan bahsetmeme gerek yok herhalde, 7 yıllık İtalya ve İngiltere tecrübesine sahip bir futbolcu. Engelaar ile kıyaslanamaz bile. Güiza da La Liga gol kralı, formunun zirvesinde transfer edilen bir isim ve Farfan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yani onlara sorsak, Schalke taraftarlarına, adamlar bizim transferlerden imreniyorlardır, o derece.
Mesaj Yetkileri