1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yönetim bazıları tarafından Güiza transferinden de büyük tepki aldı. Ne yapılsa yaranamıyor, yarın Senna gelse yaşlı adama o kadar para verilir mi polemiği çıkar, benden söylemesi. Colsa gelse yine tepkiler, Güiza geldi bir sürü tepki vardı. O yüzden o tepkilerin bir önemi yok, önemli olan oyuncunun göstereceği performans.
    Colsa müthiş bir performans çıkarırsa tabi ki tepki olmaz Ama bunu kimse bilemez değil mi ? . Taraftar bakar Şampiyonlar Liginde en az yarı final isteyen Takım en önemli mevkisi için aldığı oyuncu Colsa hmm Colsa kim ??!?1?! Sen 1 milyon euro verip Aurelio'yu kadroda tutamıyorsun aldığın oyuncu Colsa Colsa'nın Selçuk'dan + yönlerini sayabilir misin Egemen yada Colsa'yı daha önce izledin mi Daha önce ismini duydun mu

Senna trasferi olsa bir Allah'ın kulu bile çıkıp buna itiraz edemez Bunu sende biliyorsun

Geçen sene çeyrek final oynayan Schalke kimleri aldı ? Engelaar Farfan daha fazla birşey söylememe gerek yok heralde

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Colsa müthiş bir performans çıkarırsa tabi ki tepki olmaz Ama bunu kimse bilemez değil mi ? . Taraftar bakar Şampiyonlar Liginde en az yarı final isteyen Takım en önemli mevkisi için aldığı oyuncu Colsa hmm Colsa kim ??!?1?! Sen 1 milyon euro verip Aurelio'yu kadroda tutamıyorsun aldığın oyuncu Colsa Colsa'nın Selçuk'dan + yönlerini sayabilir misin Egemen yada Colsa'yı daha önce izledin mi Daha önce ismini duydun mu

Senna trasferi olsa bir Allah'ın kulu bile çıkıp buna itiraz edemez Bunu sende biliyorsun

Geçen sene çeyrek final oynayan Schalke kimleri aldı ? Engelaar Farfan daha fazla birşey söylememe gerek yok heralde
    Aurelio olayı konusu 1 milyon Euro verip de kadroda tutma olayı değildi, orada başka durumlar söz konusu. Yönetim taviz vermedi hiç kimseye, bunun mesajını verdi. Sözleşmesi uzatılmıştı, TFF de onaylamıştı ve menajer oyunlarına gelinip de para kaptırılmayacağı herkese gösterildi Aurelio olayında, eğer orada taviz verilseydi bundan sonra yapılacak tüm transferlerde veya sözleşme uzatmalarda herkese bolca para kaptırılırdı.

Colsa'yı daha önce izlemedim ama sen izledin mi de bu denli ağır yorumlar yapıyorsun sadece isme bakarak? Aurelio da Appiah da isimsiz oyunculardı ilk geldiklerinde ama bekleneni fazlasıyla verdiler. İsimli olan Anelka, Kezman ise beklenenin çok altında kaldılar. İsim önemli değil, önemli olan performans.

Senna transferi olsa ben kalıbımı basarım birçok kişi itiraz eder, başta yaşlı denmek üzere. Çünkü Fenerbahçe alıyorsa bir oyuncu yıldız değil, böyle bir kanı var. Güiza geldiğinde yapılan eleştirileri biliyor herkes, adam yerden yere vuruldu, La Liga gol kralı olmadık eleştiriler aldı. La Liga gol kralı dahi beğenilmez, arzulanmazken Senna gelse herhalde "yaşlı" denilecek, bir şeyler denilecek yine, bahaneler bulunur elbet.

Schalke Engelaar, Farfan'ı aldı da biz daha kötülerini mi aldık? Emre Belözoğlu'ndan bahsetmeme gerek yok herhalde, 7 yıllık İtalya ve İngiltere tecrübesine sahip bir futbolcu. Engelaar ile kıyaslanamaz bile. Güiza da La Liga gol kralı, formunun zirvesinde transfer edilen bir isim ve Farfan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yani onlara sorsak, Schalke taraftarlarına, adamlar bizim transferlerden imreniyorlardır, o derece.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aurelio olayı konusu 1 milyon Euro verip de kadroda tutma olayı değildi, orada başka durumlar söz konusu. Yönetim taviz vermedi hiç kimseye, bunun mesajını verdi. Sözleşmesi uzatılmıştı, TFF de onaylamıştı ve menajer oyunlarına gelinip de para kaptırılmayacağı herkese gösterildi Aurelio olayında, eğer orada taviz verilseydi bundan sonra yapılacak tüm transferlerde veya sözleşme uzatmalarda herkese bolca para kaptırılırdı.

Colsa'yı daha önce izlemedim ama sen izledin mi de bu denli ağır yorumlar yapıyorsun sadece isme bakarak? Aurelio da Appiah da isimsiz oyunculardı ilk geldiklerinde ama bekleneni fazlasıyla verdiler. İsimli olan Anelka, Kezman ise beklenenin çok altında kaldılar. İsim önemli değil, önemli olan performans.

Senna transferi olsa ben kalıbımı basarım birçok kişi itiraz eder, başta yaşlı denmek üzere. Çünkü Fenerbahçe alıyorsa bir oyuncu yıldız değil, böyle bir kanı var. Güiza geldiğinde yapılan eleştirileri biliyor herkes, adam yerden yere vuruldu, La Liga gol kralı olmadık eleştiriler aldı. La Liga gol kralı dahi beğenilmez, arzulanmazken Senna gelse herhalde "yaşlı" denilecek, bir şeyler denilecek yine, bahaneler bulunur elbet.

Schalke Engelaar, Farfan'ı aldı da biz daha kötülerini mi aldık? Emre Belözoğlu'ndan bahsetmeme gerek yok herhalde, 7 yıllık İtalya ve İngiltere tecrübesine sahip bir futbolcu. Engelaar ile kıyaslanamaz bile. Güiza da La Liga gol kralı, formunun zirvesinde transfer edilen bir isim ve Farfan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yani onlara sorsak, Schalke taraftarlarına, adamlar bizim transferlerden imreniyorlardır, o derece.
    Aurelio'nun uçup gitmesi tamamen yönetimin hatası ben opsiyon konusunda filan değilim . Avrupa'da kime sorsan artık Aurelio'yu herkes tanıyor Böyle bir oyuncuya yıllık maaş verirken iyi düşünmen lazm komik rakamalarla olmaz bu işler Sonra Aurelio'un yerini doldurmak için çırpınırsın işte böyle

Colsa olayına gelince ben sana ağır ithamlarda bulunmadım sadece Colsa'nın ne kadar sıradan bir oyuncu olduğunu vurguladım ki bunda sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum . Ne olursa olsun Colsa 29 yaşına gelipte kendini futbol severlere tanıtamamışsa burada sorun var demektir. Tsl'De şampiyon olmak istiyorsan Bu lierolar ilede şampiyon olursun sorun yok Ancak iş avrupaya dönünce çok iyi oyuncular elinde olması lazım ki artık o bölge (dm mc) futbolun en önemli mevkisi haline geldi Oraya Colsa'yı alıpta ŞLde yarı final istiyorsan işin oldukça zordur .

Appiah bize gelirken çok iyi tanınan bir oyuncuydu sen tanımıyorsan bilemeceğim ama ben o yaşıma rağmen gyet iyi tanıyordum Şampiyonlar Liginde Deportivo'ya çektiği şut hala hafızamda Vieira Juve'ye gitmeseydi Juve'nin onu satacapı da yoktu ki 8 milyon euroı gibi üst düzey bir transfer gerçekleştirdik

Aurelio tanınmıyıor demişsin Evet Aurelio tanınmıyor ama Aurelio bize geldiğinde kaç yaşındaydı bunu düşünmek lazım . Adam senelrdir 11de oynadı ve 28 29 yaşına geldiğinde artık tüm Avrupa onu tanıyor oldu Bugün 29 yaşına gelmiş Colsa'yı İspanya dışına çıktığın anda kim tanır Tanınmışlık belki herşey değil bu bir futbolnun kalitesniin göstergesidir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Appiah isimsiz miydi ?

Mesaj Yetkileri