Originally Posted by
xxvolkan09xx
Oyun tek kelimeyle süper olmus. umarim fazla hatalar olmaz. baya bagimli yapacak gibi duruyor. ha bide türkce cikarsa süper olacak.
Buarada kariyerde cogu kisi van der vaarti satin alir gibime geliyor adam 3büyüklere geliyor 2010da
Ben sizlerden çok önce Betaları oynarken farketmiştim.Vaart ve Gabriel Milito satılık oluyorlar.Demo çıktığına göre açıklamamın sakıncası yok sanırım, 155 CA Milito, dolayısı ile Lugano'nın yanına aldım, çok başarılı oldu.Ayrıca yıldız muamelesi gösterdi basın 
Arda Barcelona'ya transfer olmuştu 
Çok de verimli oluyor, yeni hocalar Rijkaard ve Daum takımları çok iyi yönetiyorlar.
Yeni TAB menüye göz aşinalığı 2 gün, alışmam bir hafta sürdü.Hala yabancı geliyor. 
1 saat içinde menüleri bulmam inanılmaz kolaylaşmıştı, TAB menü o kadar kolay ki oyunu hiç oynamamış biri bir kaç dk içinde oyunu 10 yıldır oynuyor gibi oynayabilir

3D Motoru oldukça gelişti.Uzun zamandır test ettiğimdem biliyorum, pas alışverişlerinin daha gerçekçi halde geliştirilmesi ve biraz daha animasyonların kullanılması daha güzel.
Taktik menü artık çocuk oyuncağı haline geldi ama yine de anlamlarını bilmeniz lazım. Konuyu takip edebilirsiniz rehberi için, http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80565
Taktiklerde ince ayar yapmanıza gerek kalmadı, uzun uzun düşünüp kafa patlatmak zorunda değilsiniz.Daha değişik bir sistem var, geçenlerde Burak yazmıştı, demiştim hatırlarsanız çok başarılı olmuş diye.Denemeyenler çok şaşıracak eminim
Milyonlarca taktik havada uçuşacak artık.
Taktik ile ilgili orta saha baskısı da daha fazla hissediliyor artık.
Daha notlarım var ama hepsini paylaşmayayım, süprizi kaçmasın.Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluk için kıyasıya kapışıyorlar, öyle böyle değil
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı