1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Benim merak ettiğim nokta şu;

Türkiye'nin de içinde bulunduğu demoda bir sürü ülkenin quick launchu var. bu ülkelerden Türkiye dışında ki hepsi önceki fm sürümlerinde quick launchta varmıydı?

eğer yoksa ve şimdi bu ülkeler de quick launchda ise ve bu ülkelerin quick launchun oyuna eklenmesi için imza kampanyası vs olmamışsa SI Türkiye'ye çok büyük ayıp etmiştir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    Benim merak ettiğim nokta şu;

Türkiye'nin de içinde bulunduğu demoda bir sürü ülkenin quick launchu var. bu ülkelerden Türkiye dışında ki hepsi önceki fm sürümlerinde quick launchta varmıydı?

eğer yoksa ve şimdi bu ülkeler de quick launchda ise ve bu ülkelerin quick launchun oyuna eklenmesi için imza kampanyası vs olmamışsa SI Türkiye'ye çok büyük ayıp etmiştir.
    Quickstart'i olan diger ulkeler oyunun en cok satildigi, ve zaten ulkenin dilinin ekli oldugu ulkeler.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Quickstart'i olan diger ulkeler oyunun en cok satildigi, ve zaten ulkenin dilinin ekli oldugu ulkeler.
    Çilekli Demo (Boyut 1GB): Brezilya, Danimarka, İngiltere, Fransa, İtalya, Kuzey İrlanda, Norveç, Portekiz, İskoçya, İspanya, İsveç, TÜRKİYE ve Galler

bu ülkelerin hepsinin dili oyuna dahil mi?

benim demek istediğim bu ülkelerin hepsi önceden quickstartta varmıydı. eğer yoksa ve bu sürümde quickstarta koyulmuşsa Türkiye gibi yaptırımlar uygulanmışlmıdır?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    Çilekli Demo (Boyut 1GB): Brezilya, Danimarka, İngiltere, Fransa, İtalya, Kuzey İrlanda, Norveç, Portekiz, İskoçya, İspanya, İsveç, TÜRKİYE ve Galler

bu ülkelerin hepsinin dili oyuna dahil mi?

Language packs: Danish, Dutch, English, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish and Swedish

Cilekli demodaki diller: Danimarkaca, Flemenkce, Ingilizce, Fransizca, Italyanca, Norvecce, Portekizce, Ispanyolca ve Isvecce.

benim demek istediğim bu ülkelerin hepsi önceden quickstartta varmıydı. eğer yoksa ve bu sürümde quickstarta koyulmuşsa Türkiye gibi yaptırımlar uygulanmışlmıdır?
    Turkiye gibi yaptirimlar yapmiyorlar cunku zaten her dil icin satislar normalde 10 bin'in uzerinde. Bizim de satislarimiz normalde 10 binin uzerinde olsa, gik mik demeden kendiliginden dili cikartacaklar.

Mesaj Yetkileri