1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Karabükspor

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Yine söylüyorum, Karabükspor 10.3 yamasında da gerçekte rekor puanla şampiyon olup 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden takımı yansıtmıyor, yansıtamıyor. Belki zar zor play-off'a kalıyor. Umarım 2011'de güzel bir inceleme yaparsınız Karabükspor'da...
    Neye göre güzel bir inceleme yaparız? Karabük taraftarının arzu ve isteklerine göre mi? Karabükspor araştırması tarafımdan son derece gerçekçi bir şekilde yapılmıştır.

Ligin en iyi kalecilerinden ikisi karabükte. Sağ bekte Engin ve Süleyman gibi çabuk ve iyi 2 oyuncusu var. Sol bekteki Ömer ligin en iyi beklerinden. Stoperlerden Muhammet Süper ligde rahat bir şekilde oynayacak şekilde yapılmış. Diğer isim Bülent Bal da TBA için son derece yeterli. Orta sahada Bir ol Hikmet tıpkı gerçekteki gibi topla iyi defansif anlamda çok katkısı olmayan bir oyuncu olarak yansıtıldı. Gökhan Güney ise ligin Fatih Şenle birlikte en iyi top yapan orta saha oyuncusu konumunda. Sertan Vardar, Yasin Avcı ve Emenike' ye değinmiyorum bile. Ca ortalaması olarak da tekrar belirtiyorum ligin en tepesindeki 3 takımından biri.

Ama sizin isteğiniz Karabük' ün her oyunda 90 puanla şampiyon olması ise onu başarabilecek bir sihirli bir değnek yok maalesef.
    Last edited by EL-Hadji : 23.Nisan.2010 at 12:19
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri