1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Karabükspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Emenike ile ön protokol anlaşması yapıldı. Bank Asya takımı olarak görünen şu anda Karabükspor 23 yaşından büyük bir yabancı oyuncuyla anlaşamaz. Ancak seneye olur o söylediğin transfer konusu.

Öte yandan Emenike'nin hızına değinmişsin ancak bence ACC,13- PACE,15 gayet yüksek değerlerki ben bunlara bile katılmıyorum şu anda. Emenike bana göre Fabiano'dan hızlı bir oyuncu değil ancak oyunda böyle.

Öte yandan lütfen eleştiri yaparken seviyemizi koruyalım.

Emenike'yle 3 yıllık anlaşıldı dediğimde Emenike 22 yaşındaydı ve sene sonu için Karabükspor'a transfer olucak diye ayarlanabilirdi zaten öyle olması gerekiyordu.

Bana kesinlikle taraflı yorum yapıyorsun demeyin.
    bkz: Emenike bana göre Fabiano'dan hızlı bir oyuncu değil ancak oyunda böyle.
    Seviyemi koruduğumdan eminim sadece eleştiri yaptım. Herhangi bir hakaret veya küçük düşürcek laf görmüyorum yazdıklarımın arasında...

Ayrıca diğer yazdıklarımada cevap bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Emenike'yle 3 yıllık anlaşıldı dediğimde Emenike 22 yaşındaydı ve sene sonu için Karabükspor'a transfer olucak diye ayarlanabilirdi zaten öyle olması gerekiyordu.

Seviyemi koruduğumdan eminim sadece eleştiri yaptım. Herhangi bir hakaret veya küçük düşürcek laf görmüyorum yazdıklarımın arasında...

22 yaşında olan bir oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalama hakkı bulunmuyor malesef Bank Asya 1.Lig takımlarının. Statüye göre bunun girilmesi zaten yanlış. Şu anda Federasyona iletilmiş resmi bir sözleşme de yok zaten. Oyuncu ile kulüp arasında var bu sözleşme. Resmiyet kazanıp Federasyona bildirilmedi henüz.O bildirildiği anda resmi olarak oyuna da yansıtılacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post

Billgi olmadan yorum olmaz. Seni arzun isteğine göre bir emenike yaparsak adam TSL' de gol kralı olur. Ne gördüysek o. Sizin fanatik arzularınızı dindirme yeri değildir burası... Sana anlatamadığım bir şey var. Karabük ligin ilk 16 ca ortalaması olarak tepesinde. Yani en iyi ve geniş kadroya sahip 3 takımından biri. E daha ne yapacağız... Oyunda sürekli kafada oynamasını sağlayabileceğimiz bir durum ne yazık ki yok... Yasin Avcı' nın pa' sı normal. Sen yasin' i ilk defa Karabükte izlerken ben 5 yıldır izliyordum. Biz Yasin' i de son derece iyi biliriz.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri