-
Çok güzel bir buluşmaydı, Eren'e, Ferdi'ye, Yaşar'a ve Erdinç'e çok teşekkür ederim. Son 5 dakikada da olsa beni askere uğurlamak için bizimle görüşen büyük Eren'e de teşekkürler.
PES ve FIFA'da yaptığım şovlardan bahsetmiyorum, ben askerdeyken siz daha çok çalışsın, gelince belki yenersiniz.
Manzarası güzel
bir kafede vakit geçirdik küçük parkta. Bu buluşmada da Bursalı kardeşimiz Erdinç ile tanışmış olduk. Ben geç kaldım, diğerleri de tanıyamamış, iyi beklemekten sıkılıp ayrılmamış Erdinç.
Keyifli bir buluşma oldu yine, askerden döndüğümde henüz okullar kapanmamış olur, o zaman tekrar buluşmak dileğiyle, ayrıca yakın yere düşersem yemin töreninebekliyorum ha, o kadar söz verdiniz.
Benim olmadığım buluşmaları da yapabileceğinize inanıyorum, bu konuda Yaşar'a güveniyorum.
Küçük Eren de her buluşmaya katılacaktır bundan sonra, gerçi Ferdi ve Erdinç de olacaktır artık.
Eren sana fazla takıldım Göztepe'den dolayı, şaka olduğunu biliyorsun, alındığın anlar olmamıştır umarım.
Fotoğraflar bende yok, pek çekmedik gerçi ama yine de 2-3 tane vardı. Keyfi olursa ekler herhalde Yaşar.
Mesaj Yetkileri