Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Kaan Kanka İMKANSIZ Diye BirŞey Yoktur Fm'de Save Alıp Maçı Yenilince Oynamak Diye Bişey Var Hani Uefa ' da Neredeyse Hiç Yenilmemiş . Yorumsuz . Beraberlikte Yok Galiba ...
Dediğin gibi imkansız diye birşey yoktur.Save alma konusuna gelince bugüne kadar hiçbir fm serisinde böyle birşey yapmadım. Bunu yapanlar kendilerini tatmin etmekten başka birşey yapmazlar.Kullandığım taktiği kullanırsan bence hak vericeksin bana.

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
Şimdi kariyeri oynayan arkadaş benim forumda paylaşmış olduğum taktik ile oynuyor. İstersen sen de bir dene. Takımı oturt sonra save alıp yeniden oynamak mı sen karar ver.

Bence bu kadar üstüne gitmemek lazım. Zaten çekilen şutların çoğu ceza sahası dışından.
Final maçının istatistiklerini paylaştım.Dediğiniz gibi çekilen şutların çoğu ceza sahası dışından ve 5 forvet+2 forvet arkasıyla bu çok normal bence.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
Bu kadar üzerine gitmemek lazım. 31 şut ceza sahası dışından, ki bu da 2 forvet arkası oyuncuyla gayet olağan.
Kaldıki Dört 3-3 gayet iyi bir taktik ve takıma oturunca işliyor. Zaten save-load yapıyorsa bu kendi vicdanına kalmış bir şey..
Dediğin gibi 31 şut ceza sahası dışından ve 2 forvet arkasıyla oynadım + 5te forvet. bence bu çok normal.Dediğim gibi bugüne kadar hiçbir fm serisinde öyle bir hile yapmadım bunu yapanlar kendilerini tatmin etmekten başka birşey yapamazlar.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Yaa zaten ben bunu yazarken hem kaan'a cevap vermek hemde arkadaşa olan o anlık KİN'imden kaynaklanıyor .. Yonetıcılerımız sağolsun kaldırmışlar bu 2 oluo başka bir kariyerde daha FENERBAHÇE yerıne fenevbahçe gibi saçma bir kelime kullanılmıştı . Bu arkadaşta oyle yazmısta o yuzden sınırımden eleştırdım ..
O zaman senin dediğine göre aziz yıldırımın konuşmasını yasaklayalım malum ''R'' harfini söyleyemiyor kendileri