1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: Ghana-FC København Elele Kupalara Ambargo Koymaya [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yaa zaten ben bunu yazarken hem kaan'a cevap vermek hemde arkadaşa olan o anlık KİN'imden kaynaklanıyor .. Yonetıcılerımız sağolsun kaldırmışlar bu 2 oluo başka bir kariyerde daha FENERBAHÇE yerıne fenevbahçe gibi saçma bir kelime kullanılmıştı . Bu arkadaşta oyle yazmısta o yuzden sınırımden eleştırdım ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kaan Kanka İMKANSIZ Diye BirŞey Yoktur Fm'de Save Alıp Maçı Yenilince Oynamak Diye Bişey Var Hani Uefa ' da Neredeyse Hiç Yenilmemiş . Yorumsuz . Beraberlikte Yok Galiba ...
    Dediğin gibi imkansız diye birşey yoktur.Save alma konusuna gelince bugüne kadar hiçbir fm serisinde böyle birşey yapmadım. Bunu yapanlar kendilerini tatmin etmekten başka birşey yapmazlar.Kullandığım taktiği kullanırsan bence hak vericeksin bana.

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Şimdi kariyeri oynayan arkadaş benim forumda paylaşmış olduğum taktik ile oynuyor. İstersen sen de bir dene. Takımı oturt sonra save alıp yeniden oynamak mı sen karar ver.

Bence bu kadar üstüne gitmemek lazım. Zaten çekilen şutların çoğu ceza sahası dışından.
    Final maçının istatistiklerini paylaştım.Dediğiniz gibi çekilen şutların çoğu ceza sahası dışından ve 5 forvet+2 forvet arkasıyla bu çok normal bence.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Bu kadar üzerine gitmemek lazım. 31 şut ceza sahası dışından, ki bu da 2 forvet arkası oyuncuyla gayet olağan.
    Kaldıki Dört 3-3 gayet iyi bir taktik ve takıma oturunca işliyor. Zaten save-load yapıyorsa bu kendi vicdanına kalmış bir şey..
    Dediğin gibi 31 şut ceza sahası dışından ve 2 forvet arkasıyla oynadım + 5te forvet. bence bu çok normal.Dediğim gibi bugüne kadar hiçbir fm serisinde öyle bir hile yapmadım bunu yapanlar kendilerini tatmin etmekten başka birşey yapamazlar.

Yaa zaten ben bunu yazarken hem kaan'a cevap vermek hemde arkadaşa olan o anlık KİN'imden kaynaklanıyor .. Yonetıcılerımız sağolsun kaldırmışlar bu 2 oluo başka bir kariyerde daha FENERBAHÇE yerıne fenevbahçe gibi saçma bir kelime kullanılmıştı . Bu arkadaşta oyle yazmısta o yuzden sınırımden eleştırdım ..
    O zaman senin dediğine göre aziz yıldırımın konuşmasını yasaklayalım malum ''R'' harfini söyleyemiyor kendileri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    O zaman senin dediğine göre aziz yıldırımın konuşmasını yasaklayalım malum ''R'' harfini söyleyemiyor kendileri
    İnsanların Söyleyemedıkleri , Yapamadıkları Şeylerle Dalga Geçmek Yerine Kendinize Baksanız . Burası Bir Forum Ortamı Ve SEVİYE Diye BirŞey Var . Bana 1 Mesaj Gösterirmisin 6alatasaray , 6s Yazmış ?? Hee Herkesin Kendi Tercihi Kiminin Ruhunda Var Terbiyesizlik . Bende Yuzune Vurıyım Senın Azız Yıldırım İçin Dediğini Sana Söyliyim . Sizinde Paf Liglerinden Çekilmeniz lazım Malum "17" Yaşındaki Çocukları Dövüyorsunuz ...
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

İnsanların Söyleyemedıkleri , Yapamadıkları Şeylerle Dalga Geçmek Yerine Kendinize Baksanız . Burası Bir Forum Ortamı Ve SEVİYE Diye BirŞey Var . Bana 1 Mesaj Gösterirmisin 6alatasaray , 6s Yazmış ?? Hee Herkesin Kendi Tercihi Kiminin Ruhunda Var Terbiyesizlik . Bende Yuzune Vurıyım Senın Azız Yıldırım İçin Dediğini Sana Söyliyim . Sizinde Paf Liglerinden Çekilmeniz lazım Malum "17" Yaşındaki Çocukları Dövüyorsunuz ...

Bu tartışmalara girersek bikaç gün çıkamayız işin içinden. Olayların başlangıcına bakarsan paf maçında olanlarda olayın ne boyutla başladığını görürsün. fbtv'den seyredip burda laf yetiştirme bana. Dahada gs-fb tartışması yapıcak değilim seninle.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu tartışmalara girersek bikaç gün çıkamayız işin içinden. Olayların başlangıcına bakarsan paf maçında olanlarda olayın ne boyutla başladığını görürsün. fbtv'den seyredip burda laf yetiştirme bana. Dahada gs-fb tartışması yapıcak değilim seninle.
    Nasıl başlamış acaba?O kendini taraftar zanneden "mahlukatlar" neden saldırmışlar ?
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Nasıl başlamış acaba?O kendini taraftar zanneden "mahlukatlar" neden saldırmışlar ?
    Devre arasında taraftarımız takımımızı tribüne çağırdılar.fenerbahçe soyunma odasına giderken kaleci bizim takımın kaptanına omuz atıyor ve futbolcular arasında tartışma çıkıyor. fenerbahçe bir yönetici ise bizim Galatasaraylı futbolculara vurmaya başlıyor buna sinirlenen kendince Galatasaraylıyım diyen bir grup taraftar sahaya girerek fenerli futbolcuları dövüyor. Bu olayı tavsir etmiyorum fakat diyorsunuzya nasıl döversiniz diye bende diyorumki sizin yönetici nasıl bizim 17 yaşındaki gençlere vurur ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devre arasında taraftarımız takımımızı tribüne çağırdılar.fenerbahçe soyunma odasına giderken kaleci bizim takımın kaptanına omuz atıyor ve futbolcular arasında tartışma çıkıyor. fenerbahçe bir yönetici ise bizim Galatasaraylı futbolculara vurmaya başlıyor buna sinirlenen kendince Galatasaraylıyım diyen bir grup taraftar sahaya girerek fenerli futbolcuları dövüyor. Bu olayı tavsir etmiyorum fakat diyorsunuzya nasıl döversiniz diye bende diyorumki sizin yönetici nasıl bizim 17 yaşındaki gençlere vurur ?
    Eğer yönetici öyle bir "hata" yaptıysa gerekli cezayı almıştır zaten fakat olayı ilk defa senden böyle duyuyorum.Başka kimse böyle anlatmıyor.Ne Galatasaraylı ne de Fenerli ...
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Mesaj Yetkileri