Guti yi her maç 30 ile 45 dakika arasında oynatmamız gerektiğini düşünüyorum. Ona göre kadro derinliği sağlanmalı, gerekirse her maç bir genç oyuncuyla başlayıp ikinci yarılarda oyuna alınmalı. Kontratının da bu seviyedeki bir oyuncu için normal olduğunu düşünüyorum. Unutulmamalı ki Nobre den sadece 500 bin euro fazla alıyor yıllık. Bu tür oyunculara bu paraları vermelisin ki takım bir yerlere gelsin... Bunu daha öncede konuşmuştuk ama Q7-Simao-Guti gibi yıldız dediğimiz oyuncular bizi bu sene Türkiye Kupası nda ve Avrupa da ayakta tutmaya çalıştı. Uefa nın da, Türkiye Kupası nın da bazı maddi getirileri vardır.

Bobo ise yıllık 1.2 milyon euro alıyordu, sanırım Figer le görüşülmüş, yüksek kontrat istekleri yüzünden anlaşılamamış. Şimdi merak ediyorum, Tabata bile 1.5 milyon euro alırken, daha düne kadar patladı patlayacak yıldız adayı dediğimiz Delgado bunun çok üzerinde ücret alırken, Bobo nun aldıkları mı gözümüze battı Bobo vazgeçilemez bir oyuncu değildir doğru ama verdiği performansa aldığı ücrette normaldir. Figer de herhalde Nobre de bize attığı kazığı Bobo da da denedi ama bu sefer tutmadı.

Gayet bilinçli bir yönetim kadrosuyla yönetiliyoruz, Demirören e ve Ersan transferindeki hatalarına rağmen... Serdar Bilgili den beri bu kadar doğruyu bir arada hiç görmemiştim...