-
Arsenal'de Yeniden Yapılanma
Arsenal'de Yeni Yapılanma
Arsenal yönetimi taraftar temsilcileri ile yaptığı görüşmelerin sonucunda yeniden yapılanmaya gitme kararı aldı. Toplantıda hazır bulunan Arsene Wenger'in ise bu yeniden yapılanmada kendisinin bulunmayacağını, tam anlamıyla yeniden yapılanma olması için yeni bir menajerin şart olduğunu belirtti.
Arsene Wenger'in istifasının ardından yönetim kurulu yeni menajer için araştırmalarını sürdürürken genç ve uzun yıllar kulube hizmet edecek bir menajer arıyorlardı. Arsene Wenger ise çok garip bir şekilde yönetime bir isim sunmak istediğini ve bu isme kendisinin kefil olacağını söyledi.
Arsenal yönetimi ile görüşen Arsene Wenger yönetimi biraz olsun ikna etmeyi başarmıştı. Ardından yönetim ile toplantıya katıldım ve kulüpte nelerin değişmesi gerektiğini, şu ana kadar uygulanan yapının fazla değişmeden kupalar kazanabilecek bir sistem oluşturma çabasında olacağımı belirttim.
Tüm bunların sonucunda Arsene Wenger'in de katkılarıyla daha önce sadece Arsenal küçük yaş gruplarında çalışmama rağmen, 1 yıllık sözleşmeyi kapabilmiştim. Yıllık ise net €2.500.000 kazanacağız. Yönetimin benden bozulmamasını istediği 3 şey vardı; Topa sahip olan, ve atak futbolu oynayan bir takım ve alt yapı sistemini aktif bir şekilde kullanmak.

Mesaj Yetkileri