1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Arsenal'de Yeniden Yapılanma

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar İyi Şanslar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Theo Walcott dursaydı en azından başlık biraz itici olmuş ama sunumun çok iyi

Başarılar.
    Walcott iyi bir oyuncu ama yeni bir takım kurmak için iyi bir hamle bence. Kalsa kendisinden çok fazla yararlanabileceğimi sanmıyorum.

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    başarılar dostum
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Başarılar Hafız.. Bi de fantezi transfer olarak Türkiye ligi açıksa Büyük Kaptan'ı transfer eder misin
    Türkiye Ligi açık, 2.Lig açık, Sakaryaspor'u her an takip ediyorum ancak Levent'i yeşil-siyah o formadan ayırmak olmaz.

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam Arsenal para basıyor , al Neymarı 12-13 sezon sol kanat problemin olmaz , gelmeye de çok hevesli Arsenale
    Neymar aslında iyi bir tercih olabilirdi ancak hiç bulaşmadım kendisine. Şimdilik o kadar bonservis bedeli verecek gücümüz yok bir oyuncuya.

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Kardeşim hepsi güzel olmuş iyi temizlik yapmışsın ama Walcott duraymış iyi olacakmış.Neyse her şartta güvenim tam senin oyun bilgine vs.takım da güzel uçurursun
    Dediğim gibi Walcott'dan yararlanabileceğimi düşünmedim, sezon sonuna kadar kovulmadan kalayım, yeni sözleşmemi alayım sonrasına bakarız

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Başarılar İyi Şanslar.
    Teşekkürler.

--------------------------

Barclays Premier League Başladı !

Barclays Premier League 1.Hafta | Arsenal 2 - 1 Fulham

Sezonun ilk karşılaşmasına kendi sahamızda Fulham karşısında çıktık. Maçtan önce kadro seçimi konusunda büyük sıkıntılar yaşadık. Karşılaşmadan önce Milli Maçlarda Ramsey ve Diaby'nin sakatlık geçirip hazır olamaması, üstüne Rosicky, Bender, Cazorla, Wilshere, Frimpong'un zaten oynamayacak durumda olmaması nedeniyle orta sahanın ortasında Gibbs - Arteta - Djourou 3'lüsüyle mücadele ettik.

Karşılaşmaya gelince pek istediğimiz oyunu yansıtamadık. Zamanla sahada istediklerimizi yapmaya başlasakta ikinci yarının başında golü kalemizde gördük. Bu gole Giroud ile hemen cevap vermemiz maçı kazanmamızdaki kritik noktaydı. 88.dakikada hücumcuarımızdan verim alamadığımız bu günde 16'lık yeni transfer Bennett ile galibiyeti aldık.

Barclays Premier League 2.Hafta | Reading 1 - 0 Arsenal

Galibiyetle başladıktan sonra ilk hafta Chelsea karşısında 6-0 mağlup olan Reading'e konuk olduk. Fulham maçına oranla çok daha derli toplu bir oyun ortaya koyduk. Ancak hücum anlamında Giroud'un sakat olması, Welbeck'ten istediğimizi alamamız sonucu çok etkisiz kaldık. 55'te golü kalemizde gördükten sonra oyun olarakta bozulduk ve ilk mağlubiyetimizi yaşadık.

Şampiyonlar Liginde Gruplar Belli Oldu

3. torbadan da Juve'yi çekmesek çok çok iyi olacaktı ama buna da şükür. Zenit'te çok tehlikeli bir durum. Önceliğimiz Emirates'te 9 puanı alıp grup liderliğine gitmek.

Sven Bender Arsenal'de

B Dortmund'un orta saha oyuncusunu transfer ettik. Bu transfer için Dortmund'a €17.500.000 ödedik. Takıma güç katacak bir isimle anlaştık.

Mesaj Yetkileri