Başarılar İyi Şanslar.
Başarılar İyi Şanslar.
...
Walcott iyi bir oyuncu ama yeni bir takım kurmak için iyi bir hamle bence. Kalsa kendisinden çok fazla yararlanabileceğimi sanmıyorum.
Teşekkürler.
Türkiye Ligi açık, 2.Lig açık, Sakaryaspor'u her an takip ediyorum ancak Levent'i yeşil-siyah o formadan ayırmak olmaz.
Neymar aslında iyi bir tercih olabilirdi ancak hiç bulaşmadım kendisine. Şimdilik o kadar bonservis bedeli verecek gücümüz yok bir oyuncuya.
Dediğim gibi Walcott'dan yararlanabileceğimi düşünmedim, sezon sonuna kadar kovulmadan kalayım, yeni sözleşmemi alayım sonrasına bakarız
Teşekkürler.
--------------------------
Barclays Premier League Başladı !
Barclays Premier League 1.Hafta | Arsenal 2 - 1 Fulham
Sezonun ilk karşılaşmasına kendi sahamızda Fulham karşısında çıktık. Maçtan önce kadro seçimi konusunda büyük sıkıntılar yaşadık. Karşılaşmadan önce Milli Maçlarda Ramsey ve Diaby'nin sakatlık geçirip hazır olamaması, üstüne Rosicky, Bender, Cazorla, Wilshere, Frimpong'un zaten oynamayacak durumda olmaması nedeniyle orta sahanın ortasında Gibbs - Arteta - Djourou 3'lüsüyle mücadele ettik.
Karşılaşmaya gelince pek istediğimiz oyunu yansıtamadık. Zamanla sahada istediklerimizi yapmaya başlasakta ikinci yarının başında golü kalemizde gördük. Bu gole Giroud ile hemen cevap vermemiz maçı kazanmamızdaki kritik noktaydı. 88.dakikada hücumcuarımızdan verim alamadığımız bu günde 16'lık yeni transfer Bennett ile galibiyeti aldık.
Barclays Premier League 2.Hafta | Reading 1 - 0 Arsenal
Galibiyetle başladıktan sonra ilk hafta Chelsea karşısında 6-0 mağlup olan Reading'e konuk olduk. Fulham maçına oranla çok daha derli toplu bir oyun ortaya koyduk. Ancak hücum anlamında Giroud'un sakat olması, Welbeck'ten istediğimizi alamamız sonucu çok etkisiz kaldık. 55'te golü kalemizde gördükten sonra oyun olarakta bozulduk ve ilk mağlubiyetimizi yaşadık.
Şampiyonlar Liginde Gruplar Belli Oldu
3. torbadan da Juve'yi çekmesek çok çok iyi olacaktı ama buna da şükür. Zenit'te çok tehlikeli bir durum. Önceliğimiz Emirates'te 9 puanı alıp grup liderliğine gitmek.
Sven Bender Arsenal'de
B Dortmund'un orta saha oyuncusunu transfer ettik. Bu transfer için Dortmund'a €17.500.000 ödedik. Takıma güç katacak bir isimle anlaştık.