-
Pes Ettim Yapamıyorum...
Açık ve net pes ettim yapamıyorum...
Fenerbahçe ile son günçelleştirme ile üç farklı kariyer açtım, mucizevi skorlar ile şampiyonlar ligine kaldım. Örnek olarak; Kiev'e evimde 2-0 yenildim deplasmanda 6-1 kazandım. Hatta bir seride şampiyonlar liginde Barcelona gibi bir takımı geride bırakıp lider olarak bir üst tura çıktım...
Gel gelelim lig mücadelesine, abi bir takım deplasmanda bu kadar aciz mi oynar. Hücum oynatsam oynamıyorlar, savunma oynatsam oynamıyorlar. Bazen serbest bazen disiplinli bırakıyorum bir ışıltı bile yok. Beşiktaş derbilerinde farka giden bir takım Galatasaray derbilerinde şut çekemeyen bir takım. Oyun kafasında herşeyi kuruyor bana ise izlemek düşüyor adeta. İstediğim oyuncuyu alayım istediğim koçu alayım takım değişmiyor.
Kaç kere Galatasaray maçı oynadım kazanamadım. Olamaz böyle bir olay hani kazara kazanırsın. Beşiktaş derbilerinde ise durum tam tersi kaybedemiyorum. 9 kişi kalsamda kazanıyorum.
Ligde istikrar olmayan bir Fenerbahçe kupada ise yedek kadro ile çoşan bir Fenerbahçe. Kupa'da ise sürekli zafer sürekli zafer.
Her oyunum aynı senaryoyu yaşatıyor bana. Bir türlü oyunu kontrol edemiyorum oyun beni kontrol ediyor. Soğudum artık eski serilerde böyle değildi. Tamam orada da başarı elde edemediğim oldu; ama iki transfer yapar iki taktik değiştirir en azından bazı şeyleri oturturdum burada ise mucize arkadaş.
Oyun ciddi bir güncelleştirme getirmediği sürece oynamayı düşünmüyorum. Sinir krizine sokuyorlar yoksa...
Mesaj Yetkileri