Yönetimin bu sezon benden beklentileri en kötü bir üst lige çıkmak olduğunu söylediler.

Başkan ile görüşmemizde kendisininde dediği gibi kaynaklarımız çok sınırlı ama ligin en genç takımıda biziz bu genç oyunculardan çok şey bekliyorum ve takıma ek gelir için sponsor arayışlarına başlıyorum kolay gelsin..

Başkan(MacAnthony) Grant McCann'ın maaşı'nın çok fazla olduğunu ve bunu ödeyemeceğini söyledi, onunla konuşup onu ikna etmelisin dedi ve kahvesini yudumlayıp odadan çıktı.

Grant McCann : Takımın en yaşlısı ve kaptanı. Yıllık aldığı miktar ise 725B Euro

Spor salonuna gittim ve McCann ı yanıma çağırdım

McCann: Buyrun İrfan Bey ne istemiştiniz ?

İrfan: ( Bey kelimesi beni sinirlendirmişti ve onu daha tanımadan gözümden düşmüştü şimdiden 1-0 yenik başlıyordu.) McCann direkt konuya giriyorum, takımın finansal derecen çökmüş durumda ve senden nezakette davranıp bu maaşını biraz daha aşağı çekmeni istiyorum

McCann: (Şaşırmış!!) Ne kadar düşünüyorsuz ??

İrfan:Yıllık 450B Euro.

McCannÖfkeli !!) Bu kadar düşük maaşla oynayamam ben, sizden maaşımı arttırmamı beklerken siz indiriyorsunuz olmaz böyle bir şey.

İrfan: Yönetimle konuşacağım çalışmana devam et.. ( Onu transfer markette ucuz olsa bile bir miktar fiyata takımdan çıkarılcağım ,teklif gelmez ise onu serbest bırakacağım. )

McCann: ------

Bu yıl transfere para harcamayacağız, oyuncuları kiralık yada bonservissiz bir şekilde takımımza katacağız.
Sol Bek te büyük bir sıkıntımız var ve bunu Fulham'dan 21 yaşındaki Matthew Briggs için kulübü aradım ve beni kulübün Asistan Menejeri Micheal Lindeman'a bağladılar ve ben durumu anlattım ilk 11 de oynatacağımızı ve ek ücret veremeyeceğimizi söyledim, ben bu teklifi menejerimize ileticeğim cevap ne olur bilemem size en yakın sürede döneceğiz dedi.

Şuan rotasyon olarak oynatabileceğimiz 2 defans oyuncusu ve 1 ortasaha oyuncusu almayı planlıyorum. Bu 3 oyuncu büyük ihtimalle kiralık olarak takımımıza katıcaz ve hepside Premier ligiden olucak.