1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Peterborugh | Umutsuzların Vakası

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

Default Peterborugh | Umutsuzların Vakası

İrfan Anık Eskişehirde (oyun gereği ) 1976 da dünyaya gözlerini açtı. Liseyi başarıyla bitiren İrfan Peterborugh ' a okumaya gitti. Üniversitede en iyi arkadaşı ve peterborugh united hayranı Darragh MacAnthony ile çok yakın arkadaşlar.

Yıllar sonra Darragh MacAnthony İrfan'ı arar ve İrfan'a Babam Peterborugh United'i satın alıp hisselerini kendisi üstüne yatırdığını söyledi ve sevinçten çığlıklar atıyordu.

Bir kaç gün sonra beni tekrar arayıp teknik direktör Darren Ferguson'un oyunculara göstermesi gereken ilgiyi göstermediği ve taraftarları huzursuz ettiği için onu kovduğunu söyledi.

Beni taraftarlara anlattığını söyledi MacAnthony, ben şaşırmıştım konunun benimle ne ilgisi olabilr diye düşünüyordum ki MacAnthony konuşmaya daldı ve seni kulübüme teknik direktör olarak kulübüme atıyorum ve itiraz istemiyorum yarın saat 9.35 de ******* uçağında 1.sınıf yolculuğun keyfini çıkar

Seni taraftarlara anlattım ve şöyle dedim;
    Bana güvenmeniz gerekiyor İrfan benim arkadaşım ve ilk deneyimini burada yaşıyacak ama bu sizi korkutmasın onun çok büyük bir futbol zihni, var finansal yönde beyni çok iyi çalışıyor genç oyuncularla oynamayı seviyor ve böyle bir zamanda ondan iyisini bulamazdım.

Serüven başlıyor...

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

Yönetimin bu sezon benden beklentileri en kötü bir üst lige çıkmak olduğunu söylediler.

Başkan ile görüşmemizde kendisininde dediği gibi kaynaklarımız çok sınırlı ama ligin en genç takımıda biziz bu genç oyunculardan çok şey bekliyorum ve takıma ek gelir için sponsor arayışlarına başlıyorum kolay gelsin..

Başkan(MacAnthony) Grant McCann'ın maaşı'nın çok fazla olduğunu ve bunu ödeyemeceğini söyledi, onunla konuşup onu ikna etmelisin dedi ve kahvesini yudumlayıp odadan çıktı.

Grant McCann : Takımın en yaşlısı ve kaptanı. Yıllık aldığı miktar ise 725B Euro

Spor salonuna gittim ve McCann ı yanıma çağırdım

McCann: Buyrun İrfan Bey ne istemiştiniz ?

İrfan: ( Bey kelimesi beni sinirlendirmişti ve onu daha tanımadan gözümden düşmüştü şimdiden 1-0 yenik başlıyordu.) McCann direkt konuya giriyorum, takımın finansal derecen çökmüş durumda ve senden nezakette davranıp bu maaşını biraz daha aşağı çekmeni istiyorum

McCann: (Şaşırmış!!) Ne kadar düşünüyorsuz ??

İrfan:Yıllık 450B Euro.

McCannÖfkeli !!) Bu kadar düşük maaşla oynayamam ben, sizden maaşımı arttırmamı beklerken siz indiriyorsunuz olmaz böyle bir şey.

İrfan: Yönetimle konuşacağım çalışmana devam et.. ( Onu transfer markette ucuz olsa bile bir miktar fiyata takımdan çıkarılcağım ,teklif gelmez ise onu serbest bırakacağım. )

McCann: ------

Bu yıl transfere para harcamayacağız, oyuncuları kiralık yada bonservissiz bir şekilde takımımza katacağız.
    Sol Bek te büyük bir sıkıntımız var ve bunu Fulham'dan 21 yaşındaki Matthew Briggs için kulübü aradım ve beni kulübün Asistan Menejeri Micheal Lindeman'a bağladılar ve ben durumu anlattım ilk 11 de oynatacağımızı ve ek ücret veremeyeceğimizi söyledim, ben bu teklifi menejerimize ileticeğim cevap ne olur bilemem size en yakın sürede döneceğiz dedi.

Şuan rotasyon olarak oynatabileceğimiz 2 defans oyuncusu ve 1 ortasaha oyuncusu almayı planlıyorum. Bu 3 oyuncu büyük ihtimalle kiralık olarak takımımıza katıcaz ve hepside Premier ligiden olucak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Peterborough, İngiltere'de sempatim olan tek takımdır. FIFA 2004'te bu takımı almıştım tesadüf o zamandan beridir sürekli takip ederim. Andy Clarke felan vardı o zamanlar çok iyi bir forvetti Başarılar...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Oho peterborugh benim üst çü takımım başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Peterborough, İngiltere'de sempatim olan tek takımdır. FIFA 2004'te bu takımı almıştım tesadüf o zamandan beridir sürekli takip ederim. Andy Clarke felan vardı o zamanlar çok iyi bir forvetti Başarılar...

Efsane kulüp teşekkürler

Quote Originally Posted by Ziege View Post
    Oho peterborugh benim üst çü takımım başarılar
    , Teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

Hazırlık Maçları

Hazırlık maçları oynanırken ben çok uzaklardaydım İrlanda'da genç potansiyelli oyuncu avındaydım. Asistana bıraktım..

Başlıca Transferimiz:

Kulübüyle daha önce temasa geçtiğimiz Matheww Briggs için her şey olumlu geçti ve takımımıza katılmayı kabul etti.

Danny Seaborne'yi kiralık Joseph Debayo'yu bonservessiz takımmıza kattık. Aranan defans rotasyon oyuncusunu bulmuş olduk ve defans transferimizi sonlandırdık.

Beklediğim oyuncu işte bu geleceğin yıldızı ona özel antrelmanlar uygulatıcağım çok şey bekliyorum ondan John Bostock kendisini bonservissiz takımımıza kattık.

Başkan bana bir oyuncu bulduğunu söyledi. Mevkisini sordum forvet dedi halbuki forvet transferi ihtiyacımızın olmadığını söylemiştim ona. Yaşını sordum, ''30 dedi''. Ben yaşlı oyuncularla oynamayı pek hoşlanmam bilirsin dedim. Kendiside bana onun Roque Santa Cruz olduğunu söyledi. Kapıyı çaldı ve odaya girdi Santa Cruz. Senin gibi bir oyuncuyu takımımda görmek bana onur veriyor dedim ve sözleşmeyi hallettik saolsun kendisi sözleşmede bayabi indirim yaparak bizi rahatlattı.

Transferlerde hedeflerimize ulaştık, Transfer yapmayacağız.

Tüm konsantremizi kupa ve lige vereceğiz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Briggs, Bostock ve Santa Cruz transferlerini beğendim. Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

Kolay bir maçtı oyuncularıma 2. yarı kendinizi kanıtlamanıza gerek yok, yormayın kendinizi kontrollü oynayın komutlarını verdim böylelikle ayağa pas oranımızda arttı.

Ve LİG MAÇLARI

Defansta hiç bir açıklık vermiyoruz ama iş hücümda bitti bugün, oyuncularım maç sonunda iyi bir azar yedi benden.

Her türlü şeyi denedim ama hepsindede başarısız oldum maç esnasında kendimi kaybettim ,
    hala kendimde değilim az önce gelen basın ekiplerinede Tecavüze uğradık resmen demişim yaşlandırdılar beni !!

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Briggs, Bostock ve Santa Cruz transferlerini beğendim. Başarılar
    teşekkürler

Mesaj Yetkileri