Originally Posted by
heartbreaker007
Anltamadım galiba özür dilerim ama en basit hali şu olacak sanırım FFP kriterlerine uymayan takımlara öngörülen cezalar(transfer yasağı avrupa kuplarından men puan silme küme düşürme) kariyere devam ederken çalıştırdığın yada başka bir takıma uygulanacakmı Örnek:
Geçen sene Beşiktaş ve Bursaspor bu kriterlerden ceza aldı oyuna böyle yansımıştı ama mesela 2015-2016 sezonunda kritere uyamadığı için bu cezalarla karşılaşılacak mı ben bunu öğrenmek istiyorum....
Ztn FFp kurallarının oyuna eklendiğini duyurulduğunu bende okudum konuyu açmamın sebebi bu duyurunun altını dolduracak ayrıntılara ne Türkçe ne İngilizce ne İspanyolca forumlarda ne de oyun yapımcısının sosyal ağında bir şey göremedim ama belki bnm gözümden kaçmıştır belki yanlış yerlerde aramısımdır aramam gerektiğini o yüzden sordum zira önemli bir konu olduğunu düşünüorum bu tür cezalar hep oyun çıktığında ztn verilmiş olduğundan oyuna yansıyor fakat seneryo itibariyle oyun ilerledikçe bir daha esamesi okunmuyor. hatta uefa'nın rolu o kadar psif ki oyunda ŞL yada Avrupa ligi maçları hakem hatalarına yapılan itiraz ve basın toplantılarındaki sert sözlere ceza gelmiyor bile sadece uyarı(ama ligin federasyonu 1 maç cezayı veriyor.
ztn bu soruyu sormamdaki en büyük neden de bu UEFA son yaptıklarından sonra CEZA YAPTIRIMI olarak oyunda ne kadar aktif olmuş? bunu öğrenmekti niyetim