-
Basın Toplantısı
-Kovulmanız hakkında ne diyeceksiniz?
Benim için şok bir karar oldu,devre arasında İlhan Cavcav ile bizzat görüştüm ve arkamda olduğunu söylemişti,ve gelecek için adımlar atmaya başlamıştık bir çok oyuncu ile anlaşmamız bile oldu,Yönetim kadrosunu ben şekillendirdim , bir sürü yeni yapılanmalar başlattık , ve ileriye dönük projelerimiz vardı ama başkanımız günü kurtarma adına almış olduğu bu karara saygı göstermek zorundayım yapcak birşey yok belki İlhan Cavcav günü kurtarmış olabilir ama Gençlerbirliğinin geleceğine dinamit döşemiş oldu bu kararı ile işte futbolumuzun durumu bu malesef başarısızlıklarda hemen fatura biz teknik direktörlere kesiliyor ama bizi buraya getiren yöneticiler hiç sorgulanmıyor,talimat verdiğimiz oyuncular sahadaki performansları sorgulanmıyor,medya sorgulanmıyor ve günü kurtarmak adına bir kurban seçiliyor ve herşey unutuluyor .
-Siz Gençlerbirliğinin ligde gösterdiği performanstan memnunmusunuz?
Tabiki değilim ama gerçekten şartlarımız çok kısıtlıydı,ve talihsiz anlarımız oldu sezon başı lige iyi hazırlanamadık bunun yanında kilit oyuncularımız sakatlandı , ligin ikinci yarısına iyi başlamıştık aslında üst üste 3 mağlübiyet almamıza rağmen önümüzdeki Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını alacağımıza inanıyordum kalan 8 maçtan 5 ini kazandığımızda avrupa kupalarına katılma konusunda iddaalı bir konumda olabilirdik ama yapamadık.
Klüp Yönetimimin ufak özeti
Medya Yönetimi medyayı kullanarak peşinde olduğumuz oyuncuların aklını çelmeye çalıştım
Oyuncu Geliştirme alt yapımızdaki oyunculara önem vererek , etkili antrönörlerimizle gençleri geliştirip klübü futbolcu fabrikasına dönüştürmeye çalıştım
Oyuncu Keşfetme Ucuz,genç,potansiyel yetenekli oyuncuları takıma kazandırmaya çalıştım.
Disiplin takımda disiplini bozan oyuncularla özel konuşup,gerekli yaptırımları yaparak otoriteyi sağlamaya çalıştım
Adam Yönetimi takımdaki sorunları oyuncularımla birebir görüşüp halletmeye çalıştım
Baskılara karşı gelme medyada çıkan spekülasyonlar ve medya,taraftar baskısına boyun eğmedim,herzaman bildiğimi okudum
İşbirliği takımımıza bonservis ödemeden,kaliteli oyuncular kazandırmak için ve klübe ekstra gelir sağlamak için büyük klüplerle kardeş klüp anlaşmaları yaptım
Yatırım oyuncularımızın potansiyellerini yakalaması ve diğer ülkelerde gözlemci ağımızı geliştirmek için pilot klüp yatırımları yaptım
Gençlerbirliğinden buruk bir şekilde gönderilmemin ardından bir çok teklif aldım gerek yurt içi gerek yurt dışından , ancak hepsi ufak çaplı takımlardı içlerinde benim için en cazip olanı Ömer Hızlıokun yapmış olduğu teklifti,kendilerinin 3.Ligde zor günler geçirdiğini küme düşmeme mücadelesi verdiklerini ve kurtarıcı olarak düşündükleri ismin benim olduğumu söyledi .
Kendisine bana biraz zaman vermesini söyleyip 2 gün sonra cevabımı kendilerine ileteceğimi bildirdim. Sırbistan 1.Ligindende teklifler vardı , 3.Ligde üstelik düşmeme mücadelesi veren bir takıma gitmem kariyerim açısından çok riskli bir seçim olabilirdi ama İzmirin cuzide klüplerinden olan Altay'ın düşme pozisyonuna gelmesine gönlüm el vermiyordu , İzmirin Türk futbolunda yeri olması gerektiğini düşünürek teklifi kabul etme kararı aldım
ve yıllık 25.000 Euro'ya Hızlıokun yapmış olduğu teklifi kabul ettim

Mesaj Yetkileri