Merhaba herkese!
Aşağı yukarı 7 yıldır Turksportal forumlarında dolanırım ama daha önce hiç cesaret edipte kariyer açamadım. Çoğu kariyeri beğenerek takip ediyorum ve sonunda bende bir tane açmaya karar verdim. Biraz farklı bir kariyerle başlamak istedim bu yüzden Avrupa'dan ziyade Asya odaklı bir kariyer açıyorum. Umarım uzun soluklu ve interaktif bir kariyer sunabilirim size

Kariyer kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Profil ve Hikaye

Japonya Üniversiteler Ligi Tokai Bölgesi 1. Ligi'nde, Nagoya Üniversitesi adına yedek kalecilik yaparak başladım yarı-profesyonel futbolculuk hayatıma. 2 sezon sadece hazırlık maçından hazırlık maçına forma fırsatı bulabildim. Kasugai FC ile yapılan hazırlık maçında dizime aldığım bir darbe sonucu futbolu bırakmak zorunda kalıp derslerime daha fazla yoğunlaşma kararı aldım. Tabi ki bir futbol aşığı olarak futboldan kopamayıp takıma kaleci antrenörü olarak geri döndüm. Üniversiteden mezun olduktan sonra master için aynı okulda kalmaya karar verince koçluk kariyerime odaklanmak için daha fazla vaktim oldu ve 2 sene sonunda Continental Pro Lisansımı alıp menajer olma yolundaki ilk adımlarımdan birini attım.

Üniversite esnasında iş aramadığım için şu anda işsizim ve buradaki sistemden dolayı bu vakitten sonra yarı-zamanlı işler dışında bir şirkette çalışma imkanım kalmadı. Ama hedefim bu değildi zaten. Lisansım olduğuna göre menajer olarak çalışmak için elimde bir fırsat var.

Şu anki hedefim Tokai Bölgesi'nde olan bir takım çalıştırmak o yüzden iş başvurularımı o yönde yaptım. Bakalım olaylar nasıl gelişecek.

Not: Okulu gerçekten Japonya'da okuyorum ama hala okuyorum yani. Futbolu bıraktıktan sonraki kısım tamamen hayal ürünüdür 93'lüyüm ama oyunda malesef 25 yaşında başlamak zorundayız.
Not2: Kantoku (監督) Japonca'da teknik direktör anlamına gelir