Teşekkürler
Teşekkürler. Zorlu olacak gibi. Çok alt ligden seçtim takımı
Valla seçtik bir tane kafamıza yatan
Brezilya ligi açık ama yabancı sınırlaması 3 olduğu için Brezilya'lıları dolduramıyorum takıma. Ama Japonya'dan iyi regenler çıkıyor. Son dönemde iyi bir atılım içerisindeler futbolda. FM'de farkında bu durumun
Aynen. Eğelenceli olacak gibi duruyor. Şimdiki ligde gerçek hayatta karşı karşıya geldiğim takımlarda var
Yabancı kontenjanı 3 yabancı. Bence gayet mantıklı. Altyapıya önem veriliyor burada gerçekten. Trende antrenmandan dönen 7-17 yaş aralığındaki çocukları/gençleri uyurken görmek mümkün
Sağol inşallah iyi vakit geçirirsiniz takip ederken.
İnşallah daha da ilginç hale getirmeye çalışacağım ilerledikçe
FM 2011'de açmıştım Hong Kong kariyeri. Çok zevkliydi ama South China domine ediyordu biraz![]()
Seçtiğimiz takım Nagoya Club oldu...
Takımı aldığımda oyuncu olmadığı için transfere çok zaman harcamak zorunda kaldım. yüzlerce rapor inceledikten sonra beğendiğimiz oyunculara kontrat imzalattık.
Transfer bütçem olmasına rağmen para harcamadan transfer dönemini sonuçlandırdık ama hala bir-iki oyuncu için yer var kadroda.
Sizleri sıkmamak için bütün oyuncuları paylaşmıyorum ama kayda değer bir iki ismi göstermek istiyorum.
Kaleci
Tecrübeli ismi yardımcımın önerisi doğrultusunda buldum. Kalede tecrübeye inandığım için transfer ettim. Aynı zamanda takımın geri kalanını da tecrübesiyle ateşleyip, bilgilendirecektir.
Sağ Bek
Genç oyuncu Uwano fiziksel özellikleriyle dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra defansif özellikleri de fena değil.
Sağ Kanat
Sato'nun hızı ve hızlanması bulunduğu pozisyonda kendisine avantaj sağlayacaktır. Orta açma ve top sürme özellikleri de fena değil. Sağ kanattan açacağı ortalarla forvetlerimizi besleyeceğini umuyorum.
Santrafor
Yıldız adayı forvetimizGol yollarında etkili olacağını umuyorum. Kendisini isteyen 103(!) takım arasından bizi tercih ettiği için mutluyuz
Transferlerden sonra kendimi takıma tanıtma fırsatı buldum. Beklentilerimi ve hedeflerimizi paylaştım. Hepsi benim gibi gaz olmuş galiba kötü tepki almadık çok şükür.
Evet sıra geldi maçlara artık. Hazırlık programımızı aşağıda görebilirsiniz. Ev arkadaşım tatil için Amerika'ya geri dönüyor ondan o gitmeden eve bir temizlik çekeceğiz yarınOynayabildiğim kadarıyla paylaşacağım maçları
![]()